Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις

konstantina_ena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΟΚ σε ευχαριστώ. Δηλαδή μπορώ να δώσω UML; Ποιος μαθαίνει τέτοιες βλακείες τώρα;;;;;

Διευκρινίζω ότι δεν είμαι προγραμματιστής, μη σε κάψω ξέρω 'γω. Για το άλλο που ρωτάς, στο συγκεκριμένο μάθημα μαθαίνεις να κάνεις και διαγράμματα ροής αλλά τα χρησιμοποιείς σπάνια, κυρίως όταν σου το ζητάει η άσκηση. Στις άλλες περιπτώσεις πας με "κώδικα", όπως στο βιβλίο.

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διευκρινίζω ότι δεν είμαι προγραμματιστής, μη σε κάψω ξέρω 'γω. Για το άλλο που ρωτάς, στο συγκεκριμένο μάθημα μαθαίνεις να κάνεις και διαγράμματα ροής αλλά τα χρησιμοποιείς σπάνια, κυρίως όταν σου το ζητάει η άσκηση. Στις άλλες περιπτώσεις πας με "κώδικα", όπως στο βιβλίο.

Μην ανησυχείς... Καμένος είμαι...

Δημοσ.

Γιατί δεν έγραψα μέχρι στιγμής και τόσο καλά (άμαθος βλέπεις από χρονικούς περιορισμούς που θέτουν οι πανελλήνιες). Και όταν έχεις οικογένεια και για να κάνεις κάτι εσύ, στερείς χρόνο παρουσίας σου από οικογένεια, περιμένεις και την ανάλογη απόδοση... Anyway, πάμε για 20άρι στην Φυσική και τον Προγραμματισμό για να ρεφάρουμε...

Δημοσ.

Να ρωτησω ...

ο γενικος βαθμος τι ρολο παιζει στις πανελληνιες?

μετραει καθολου?παιζει ρολο του 1ου τετραμηνου

και τον 2 μαζι με τις εξετασεις?

Δημοσ.
Να ρωτησω ...

ο γενικος βαθμος τι ρολο παιζει στις πανελληνιες?

μετραει καθολου?παιζει ρολο του 1ου τετραμηνου

και τον 2 μαζι με τις εξετασεις?

Αν εννοείς το βαθμό του απολυτηρίου και αν θυμάμαι καλά, σε περίπτωση που έχεις ισοβαθμίσει στα μόρια και στο βαθμό πρόσβασης με κάποιον άλλον και προσπαθείτε να μπείτε στην ίδια σχολή και υπάρχει μόνο μια θέση διαθέσιμη, τότε θα μπεί αυτός που έχει τον καλύτερο βαθμό απολυτηρίου. Αν έχετε τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου τότε θα μπείτε και οι 2.

Αυτά με κάθε επιφύλαξη και αν γράφω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος!

Δημοσ.

Οι προφορικοι βαθμοι δηλαδη οι βαθμοι που εχουμε στα 2 τετραμηνα στα μαθηματα που γραφουμε πανελληνιες προσθετοντε στα μορια που θα βγουν απτις πανελληνιες,δηλαδη τα συνολικα μορια θα ειναι γραπτες πανελληνιες εξετασεις+ προφορικοι βαθμοι!

Οι προφορικοι βαθμοι μετρανε μεχρι και μετα απο 2 χρονια απτην χρονια που εδωσε καποιος πανελληνιες αλλιως τα μορια του θα ειναι μονο απτους βαθμους που εγραψε στις πανελληνιες εξετασεις

Δημοσ.
Και ποσο περιπου μετραει ο προφορικος στις πανελληνιες?

Για κάθε ένα από τα 6 -τουλάχιστον- μαθήματα των πανελληνίων, προκύπτει ένας νέος βαθμός ο οποίος αποτελείται από το άθροισμα του 30% του προφορικού βαθμού (μετά και την προσαρμογή αν είναι απαραίτητη) και το 70% του γραπτού.

Δημοσ.
δηλαδη αν εχει καποιος 15 σε ενα μαθημα και γραψει....7

ποσο παει?

-ο προφορικός πάει στο 9 (πρέπει να είναι στο +-2 από τον γραπτό)

-ο τελικός βαθμός προκύπτει ως εξής: (0,3 * 9) + (0,7 * 7)= 2,7 + 4.9 = 7.6

Δημοσ.

3ο θεμα στερεο 4ο θεμα κρουσεις-ταλαντωσεις την τεταρτη (λεμε τωρα)....κυματα μας ειπε ο καθηγητης δεν θα βαλουν μαλλον,βαλανε περσυ βαλανε και στον οεφε..

παντως λογικα θα βαλουν δυσκολα αν οχι ολα τουλαχιστον το 4ο θεμα θα ειναι για τους αριστους,αλλιως ιατρικη και πολυτεχνικες σχολες θα φτασουν 25! λογω μαθηματικων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...