Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ αναρωτιέμαι, εν μέσω ύφεσης, πόσοι είναι αυτοί που είναι διατεθειμένοι να ακουμπήσουν 699 € (για το htc D 2 παραδείγματος χάριν)... δυστυχώς πολλοί και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι θα αξιοποιούν ελάχιστες από τις δυνατότητες του, μην σου πω ότι στο τέλος θα το έχουν μόνο για τηλεφωνήματα και sms που θα μπορούσαν να τα κάνουν με ένα πάμφτηνο κινητό...
getty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ ηρέμησα οριστικά από τη στιγμή που εξαφάνισα από τη δουλειά μου οτιδήποτε έιχε να κάνει με το outlook, exchange και άλλους ...καρκίνους! Τώρα έχω τα πάντα στο gmail (και google apps για το email της δουλειάς) και όταν αλλάζω συσκευές ξέρω πως με ένα user name και ένα password τα έχω όλα άμεσα στη συσκευή (mails, contacts, calendars, docs)! Αυτό το θέμα με απασχολεί κι εμένα αυτόν τον καιρό, δηλαδή ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνω backup τα contacts μου. Σχετικά με το gmail, 2 θέματα με προβληματίζουν: 1) Privacy 2) Η μη διάκριση μεταξύ first και last name και τί θέματα μπορεί να δημιουργήσει αυτό σε συγχρονισμό με τα απλά τηλέφωνα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό το θέμα με απασχολεί κι εμένα αυτόν τον καιρό, δηλαδή ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνω backup τα contacts μου. Σχετικά με το gmail, 2 θέματα με προβληματίζουν: 1) Privacy 2) Η μη διάκριση μεταξύ first και last name και τί θέματα μπορεί να δημιουργήσει αυτό σε συγχρονισμό με τα απλά τηλέφωνα... 1). Περισσότερο "εμπιστεύομαι" την Google μιας και τα data μου είναι ...κάπου στον κόσμο, παρά τον τοπικό μου provider ή τον admin στον mail server! 2). Αν οι επαφές σου είναι οργανωμένες σωστά στο gmail δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν όμως έχεις το ονοματεπώνυμο μαζί στο πεδίο name, τότε είναι λογικό να έχεις μπερδέματα!
Nomedor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τι γίνεται με αυτά τα smartphone;Με το 'κιλό' τα βγάζουν.:shock: Και πολύ τους πήρε! Ας τα βγάζουν και με το τσουβάλι αρκεί να είναι αξιόλογα και πρωτότυπα. i pad και μονο αυτο Οεο? Αυτό δεν είναι τηλέφωνο.
21century Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Νομιζω οτι με τα 600 και πλεον ευρω που εχει το κανονικο μοντελο αν το δωσουν κοντα στα 350 θα ειναι εκπληξη αλλα και παλι παραμενει πανακριβο με την τιμη που ειδαμε απο γνωστο αγγλικο καταστημα...
eclipse13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι αποκριθηκε και μπαινοντας μεσα στην porsche του εξαφανιστηκε μεσα σ ενα συννεφο καπνου Sent from my iPod touch using Insomnia.app Ε οχι και porsche....για τιποτα πτοχους μας περασες ρε φιλαρακι....Απο Ferrari και πανω λεμε.....
panchociv Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τι θα γίνει με αυτούς στην HTC, σεληνιάστηκαν . . .??? Εν μέσω οικονομικής κρίσης να παρουσιάζονται τόσα νέα μοντέλα, και μάλιστα με τιμή άνω του μέσου όρου? Μάλλον αυτοί ξεπέρασαν την κρίση, ενώ εμείς βρισκόμαστε εν μέσω αυτής . . .
aris1986 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Και πολύ τους πήρε!Ας τα βγάζουν και με το τσουβάλι αρκεί να είναι αξιόλογα και πρωτότυπα. Οεο? Αυτό δεν είναι τηλέφωνο. Μην ανυσηχεις θα του βαλουν ακουστικα και θα το κουβαλάνε στις καφετεριες μαζι με το fredo θα χουν στο τραπεζι το ipad.Να δουμε που θα χωρεσουνε αμα πανε σε trendy καφετεριες με μικρα τραπεζακια.
kostis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Φανταστικό τηλέφωνο!!! Ξεφύγαμε όμως από πλευράς hardware, 1GHz + 576MB ram!
Praetorianos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 2). Αν οι επαφές σου είναι οργανωμένες σωστά στο gmail δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν όμως έχεις το ονοματεπώνυμο μαζί στο πεδίο name, τότε είναι λογικό να έχεις μπερδέματα! Πλάκα πλάκα μεγάλη ευκολία αυτό το gmail. Αναγκαστικά λόγω iPhone έκατσα και το 'ψαξα λίγο γιατί με βόλευε πολύ το back up του και κάνει παπάδες. Μόνο τα contacts έψαξα κι εντυπωσιάστηκα, τι όνομα/επίθετο/mail/κινητό/σταθερό/φωτογραφία/γενέθλια, τα πάντα έχει. Συν ότι μπορώ να έχω από παντού πρόσβαση ακόμα κι αν αλλάξω κινητό στο μέλλον. Όταν έχω χρόνο θα δω και τι παίζει με τα google apps και μάλλον θα τα μετακομίσω όλα σε ένα. Γιατί μέχρι τώρα είχα αλλού τις επαφές, αλλού τα mail, αλλού τα ημερολόγια, αλλού τα feeds.
glamprou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά τα περισσότερα οφέλη θα τα έχει ο τελικός χρήστης με τα android κινητά και γενικά με το λειτουργικό . Έχω n1 σχεδόν Απο την πρώτη μέρα που βγήκε δεν βάζω custom rom μόνο απλά ανοίγω τον root λογαριασμό και βασικά δουλεύουν όλα μια ΧΑΑ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι στην πρώτη χρόνια του iPhone os ήταν έτσι τα πράγματα .... Αλλά και πάλι θα ήθελα η google να μην εχει συνεργαστεί με την htc για να βγάλει το n1. Βασικά δεν θα αγόραζα ποια htc μόνο και μόνο γιατί μετά Απο 6 μήνες δεν υπάρχουν software updates στα περισσότερα μοντέλα .... Για εμένα htc = google nexus one only ......
vkvk Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι θέλω γιατί σκέφτομαι την αγορά του Desire...Οι εφαρμογές εγκαθιστώνται μόνο στη μνήμη της συσκευής (λόγο android) χωρίς να σου δίνει επιλογή για κάρτα μνήμης; Άν ναι υπάρχει λύση ώστε οι εγκαταστάσεις να γίνονται στην κάρτα;
Hal9000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι θέλω γιατί σκέφτομαι την αγορά του Desire...Οι εφαρμογές εγκαθιστώνται μόνο στη μνήμη της συσκευής (λόγο android) χωρίς να σου δίνει επιλογή για κάρτα μνήμης; Άν ναι υπάρχει λύση ώστε οι εγκαταστάσεις να γίνονται στην κάρτα; Η Google έχει ανακοινώσει ότι αυτό θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Android. Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα με κάποιο κόλπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα