Hal9000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ένα από τα τρία νέα μοντέλα που παρουσίασε σήμερα η htc είναι το Desire το οποίο έχει σαφείς ομοιότητες με το Nexus One της Google. Με Android 2.1, η capacitive οθόνη 3.7' ιντσών τεχνολογίας AMOLED κάνει την εμφάνιση της στο htc Desire, με δυνατότητα multitouch τουλάχιστον για το pinch & zoom gesture. Ο επεξεργαστής είναι ο γνωστός Snapdragon 1GHz ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει φωτογραφική κάμερα 5megapixel με δυνατότητα auto focus και flash. Το λογισμικό αναλαμβάνει την αναγνώριση προσώπων σε μια φωτογραφία και το geotagging με τη χρήση του ενσωματωμένου gps δέκτη. Δε θα μπορούσε να λείπει η ενσωμάτωση της νέας έκδοσης του Sense UI, του γραφικού περιβάλλοντος που αναπτύσσει η htc για την Android πλατφόρμα που κάνει πιο όμορφη την εμπειρία χρήσης της συσκευής. Στο νέο Sense UI έχει δωθεί ιδιαίτερη σημασία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέσω του νέου Friend Steam. Στο Friend Steam περιλαμβάνεται μέσα από μία μόνο οθόνη, όλη η "κίνηση" των φίλων σας σε τρεις από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες, το Facebook, Twitter και Flickr. Το htc Desire αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Απρίλιο και με ενδιαφέρον αναμένεται η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η htc αφού την ίδια περίοδο αναμένεται και το Nexus One. Site: htc.com Video: htc Desire @ insomnia.gr
nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 και η πρώτη ερώτηση είναι πως σου φάνηκε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ωραίο...περιμένω να είναι πανάκριβο..
Highlander Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει από ΟΛΕΣ αυτές τις νέες συσκευές είναι το αν θα μπορούν να έχουν συγχρονισμό με M$Outlook. Τώρα οι πεταλουδίτσες και τα αεροπλανάκια τύπου fakebook κλπ με αφήνουν αδιάφορο.
Lothar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει από ΟΛΕΣ αυτές τις νέες συσκευές είναι το αν θα μπορούν να έχουν συγχρονισμό με M$Outlook. Τώρα οι πεταλουδίτσες και τα αεροπλανάκια τύπου fakebook κλπ με αφήνουν αδιάφορο. Το android απο το 1.5 που εχω εγω στο Hero μια χαρα συγχρονιζει με Outlook.
morgoth_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=196166 Δεν είναι άσχημη η τιμή του , αν και στην Ελλάδα όλοι ξέρουμε πόσο θα κοστίζει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει από ΟΛΕΣ αυτές τις νέες συσκευές είναι το αν θα μπορούν να έχουν συγχρονισμό με M$Outlook. Τώρα οι πεταλουδίτσες και τα αεροπλανάκια τύπου fakebook κλπ με αφήνουν αδιάφορο. Εγώ ηρέμησα οριστικά από τη στιγμή που εξαφάνισα από τη δουλειά μου οτιδήποτε έιχε να κάνει με το outlook, exchange και άλλους ...καρκίνους! Τώρα έχω τα πάντα στο gmail (και google apps για το email της δουλειάς) και όταν αλλάζω συσκευές ξέρω πως με ένα user name και ένα password τα έχω όλα άμεσα στη συσκευή (mails, contacts, calendars, docs)!
Vasilisxd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 για το HTC Legend κάτι ? με έχει ψήσει πιο πολύ λόγο μικρότερου μεγέθους. Διαβάζω επίσεις ότι είναι αλουμινένιο και πολύ στιβαρή κατασκευή
ditsikts Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τι γίνεται με αυτά τα smartphone; Με το 'κιλό' τα βγάζουν.:shock:
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ αναρωτιέμαι, εν μέσω ύφεσης, πόσοι είναι αυτοί που είναι διατεθειμένοι να ακουμπήσουν 699 € (για το htc D 2 παραδείγματος χάριν)...
eclipse13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αυτοι που τα'χουν και γουσταρουν φιλε και ειναι αρκετοι.Οι υπολοιποι στο καβουκι τους και στη μιζερια τους...
aris1986 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αυτοι που τα'χουν και γουσταρουν φιλε και ειναι αρκετοι.Οι υπολοιποι στο καβουκι τους και στη μιζερια τους... Εγω που δεν εχω και τα γουστάρω με προσδιορίζεις ως μίζερο;
Litost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αυτοι που τα'χουν και γουσταρουν φιλε και ειναι αρκετοι.Οι υπολοιποι στο καβουκι τους και στη μιζερια τους... Ετσι αποκριθηκε και μπαινοντας μεσα στην porsche του εξαφανιστηκε μεσα σ ενα συννεφο καπνου Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα