fasmatikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά, Λοιπόν, καθότι κάτοχος Wii, και όσο πάει γίνομαι όλο και πιο φανατικός, έψαχνα να βρω μία λύση στο πρόβλημα της αντικατάστασης μπαταριών για τα Wii Remotes...Αγόρασα λοιπόν ένα πακετάκι Energizer επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2500mAh μαζί με τον φορτιστή τους, αλλά για ένα περίεργο λόγο, που δεν μπορώ να ερμηνεύσω, οι μπαταρίες αυτές δεν κρατάνε ούτε το 1/3 από όσο κρατάνε οι απλές αλκαλικές....δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό...Διάβασα κάπου στο net ότι δεν παίζει ρόλο που οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (όλες...όχι μόνο οι energizer)είναι 1,2 volt αντί για 1,5 volt που απαιτούν τα Remotes...άρα (μάλλον) δεν φταίει αυτό.... Μετά είδα στο ebay, και όχι μόνο (πλαίσιο κτλ http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/Nintendo-Wii/Thrustmaster-Wii-T-Charge-Duo.htm) ότι κυκλοφορεί αυτή η βάση φόρτησης όπου οι συμβατικές μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες και μη)αντικαθίστανται με ειδικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με ενσωματωμένο το πίσω καπάκι, οι οποίες κουμπώνουν στο Remote και μετά το Remote κάθεται πάνω στην βάση αυτή και φορτίζει μέσω usb....όλα ωραία ως εδώ...Διάβασα όμως στο net ότι αυτές οι μπαταρίες με το ενσωματωμένο καπάκι είναι λίγο πιο "χοντρές" με αποτέλεσμα τα Remotes να μην μπορούν να χωρέσουν σε πλαστικά αξεσουάρ όπως zappers, τιμόνια για Wii kart, ρακετούλες κτλ.... Αυτό αληθεύει??? έχει χρησιμοποιήσεις κανείς τις εν λόγο μπαταρίες και βάσεις φόρτισης??? Έχετε να προτείνεται καμία που θα είναι "συμβατή" και με τα πλαστικά αξεσουάρ του Wii ??? Anyway, ψάχνοντας για εναλλακτική λύση βρήκα αυτό http://www.amazon.com/Wii-Energizer-Panel-Induction-Charger-Nintendo/dp/B0027IS82K/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1266490218&sr=8-3 Η βάση φόρτισης αυτή δουλεύει με επαγωγή, οπότε είναι πολύ πιο βολική....ΑΛΛΑ δεν την βρίσκω όχι μόνο στην Ελλάδα ....πουθενά εκτός USA......όλοι κάνουν Delivery σε USA διευθύνσεις αλλά κανείς σε Europe-Greece.....Ούτε καν αυτή δεν βρίσκω.......... http://www.amazon.com/Wii-Energizer-2x-Charge-Station-Nintendo/dp/B001VIKNWU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1266490218&sr=8-1 και αυτό Αν έχετε καμία πρόταση επαναφόρτισης των Remotes σας παρακαλώ ...ΠΕΙΤΕ ΤΗ!! Σας ευχαριστώ fasmatikos
orck Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εχω αγορασει το σετ με τις επαναφορτιζομενες που ειναι πακτωμενες πανω στα καπακια, εχει δηλαδη νεα καπακια με τις μπαταριες μεσα και τον φορτιστη του. Το εχω μετανιωσει. Σημερα θα αγοραζα μια 4αδα eneloop και ενα φορτιστη.
koinos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι δεν πάει καλά με τις ενερτζάιζερ που πήρες. Κοντά δύο εβδομάδες έπαιζαν τα παιδιά μου πριν τις βάλω για φόρτιση. Και είναι οι 2000.
soso75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τα attached sites που έβαλες δεν λειτουργούν τουλάχιστον σε μένα .
theoritikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι δεν πάει καλά με τις ενερτζάιζερ που πήρες. Κοντά δύο εβδομάδες έπαιζαν τα παιδιά μου πριν τις βάλω για φόρτιση. Και είναι οι 2000. What he said. Και σε εμένα οι επαναφορτιζόμενες gp που έχω (2100 και 2300) κρατάνε πάρα πολύ σε αντίθεση με κάτι κοινές αλκαλικές.
fasmatikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τα έφτιαξα τα links Ναι ε? λέτε να έχουν πρόβλημα οι επεναφορτιζόμενες δλδ......μμμμμμμμ οκ..θα δοκιμάσω με άλλες επαναφορτιζόμενες, και είδομεν.....Προς το παρόν αποφεύγω την λύση των ενσωματωμένων στο καπάκι μπαταριών.... Σας ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.