Προς το περιεχόμενο

Πρακτική άσκηση ΤΕΙ Πληροφορικής

nicker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω μερικές γνώμες σχετικά με την πρακτική άσκηση που πρέπει να κάνω προκειμένου να πάρω το πτυχίο. Είμαι στο ΤΕΙ πληροφορικής και Επικοινωνιών και θέλω να κάνω πρακτική στην Θεσσαλονίκη.

Μέχρι τώρα έψαχνα πιο πολύ πρακτική η οποία να μην έχει σχέση με hardwarικα αντικείμενα γιατί περισσότερο μου αρέσουν δίκτυα προγραμματισμός κτλ.

όμως παρατήρησα ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν αντικείμενο τεχνικού ,συναρμολόγησης Η/Υ κτλ.

έστειλα βιογραφικό στην Intracom και πήγα από τα γραφεία στην Θεσσαλονίκη. Αν και τα χρήματά είναι αυτά που δικαιούμαι και το ωράριο κανονικό,το αντικείμενο της πρακτικής (υποστήριξη των τερματικών του οπαπ- επίσκεψη σε πρακτορεία για καθιερωμένο έλεγχο των τερματικών κ.α) δεν μου άρεσε.

Το ερώτημα είναι αφού είναι δύσκολο να βρω την πρακτική που ψάχνω ( όσον αφορά το αντικείμενο ) να πάω για να τελειώνω ή έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία από Θεσσαλονίκη μεριά;

Στον ΟΤΕ -αν κάνω αίτηση- πόσες πιθανότητες έχω να με πάρουν και με ποια κριτήριά διαλέγουν;

Το ιδανικό θα ήταν να πάω σε μια επιχείρηση οπού θα υπάρχει και η προοπτική να μείνω και μετά την πρακτική αλλά αυτό είναι δύσκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...