Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows movie maker

marios_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! :-)

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα παιδιά με τον ήχο του Windows movie maker, ενω λειτουργέι το πρόγραμμα κανονικότατα και μπορώ να κόψω και να συρράψω βιντεο, όταν βάζω μουσική στο video έχει άθλια ποιότητα ο ήχος. Με αποτέλεσμα εάν φτιάξω κάποιο βίντεο να έχει κανονικά τέλεια εικόνα αλλά χάλια ήχο. Σαν παλιό χαλασμένο ραδιόφωνο ακούγεται να σας δώσω να καταλάβετε. Η κάρτα ήχου μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε τα αρχεία μουσικής που βάζω σαν background music στα βιντεάκια μιας και παίζουν όλα κανονικα και με αριστη ποιότητα ήχου όταν τα βάζω πχ στο media player. Έχω κατεβάσει όλους τους πιθανούς codecs που υπάρχουν, επανεγκατεστησα και το movie maker αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ξέρει μήπως κανείς τι μπορει να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει.

υγ: το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο αντιμετωπίζω και με το "photo story" της microsoft.

Δημοσ.

Βάζω "video for local playback (2,1 mbps)"

ναι έχω δοκιμάσει να βάλω και άλλες μορφές αρχείων εκτός απο mp3, αλλά ο ήχος μένει ίδιος στην εξαγωγή της ταινίας.

Δημοσ.

Δοκίμασε και σε άλλες μορφές εξαγωγής.

Τι λειτουργικό και γλώσσα έχεις;

Έκανα μια δοκιμή με εξαγωγή στα vista σε Best quality for local playback και ο ήχος ήταν πολύ καλός.

Δημοσ.

Windows xp έχω στα Ελληνικά. Αλλά το movie maker το έχω στα αγγλικά, όταν το επανεγκατέστησα απο το site της microsoft!

Ναί τα έχω δοκιμάσει και σε άλλα pc, αλλά και στο ινετρνετ που ανέβασα για να δω μήπως παίζουν δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει περίπτωση μήπως να έχω σβήσει κατα λάθος κανενα codec ήχου εγώ? Ή κανένα άλλο πρόγραμμα να εμποδίζει τον ήχο στο movie maker? Moυ φαίνεται πολύ περίεργο... δεν μπορώ να καταλάβω...

Επίσης να σας πω οτι όταν είχα πρωτοπάρει το pc (πριν κανα χρόνο περίπου) έπαιζε κανονικά το πρόγραμμα και ο ήχος φυσικα. Τους τελευταιους 2 μήνες είναι που έχει χαλάσει.

Δημοσ.
http://www.videospin.com/Redesign/

Μη ρωτήσεις τι και πως, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί του, μιας και δουλεύω vegas και quicktime pro κατά κύριο λόγο, αλλά είναι ο μόνος που παρέχεται free, μετά τον Movie maker της Ms.

Επειδή η pinnacle ζητάει registration που δεν το γουστάρω, υπάρχει το πρόγραμμα για κατέβασμα από το pcw gr.

Μου φαίνεται όμως πολύ basic εφαρμογή. Ίσως το movie maker στα vista να είναι καλύτερο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω να φτιαξω ενα βιντεο με τον εν λογω προγραμμα κ τα κανω ολα ωραια κ καλα μεχρι που οταν το αποθηκευω κ παει να παιξει η εικονα ειναι χωρισμενη σε 2 κομματια οριζοντια,το πανω μερος παιζει το βιντεο κ το κατω ειναι κενο,

εχω δοκιμασει τα παντα κ καμια αλλαγη,τα νευρα μου!:mad::mad::mad:

Ξερεις κανει γιατι θα μπορουσε να γινεται αυτο?

Εχω windows vista,

υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με μια επιλογη που λεει ΄΄διαιρεση΄΄ κ βρισκεται κατω απο το preview του επεξεργαζομενου βιντεο αλλα δεν εχει μια επιλογη ή μη επιλογη για την συγκεκριμενη λειτουργια...

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω και εγώ πρόβλημα με το Windows movie maker.Όταν πάω να αποθηκεύσω το αρχείο ως βίντεο μου βγάζει ένα σφάλμα ότι ή δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο στο χώρο που θέλω να το αποθηκεύσω ή ότι κάποιο από τα αρχεία έχει αλλάξει θέση.Τί μπορώ αν κάνω;;Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να ανοίγει αρχεία σε .mswmm;;;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Έχω XP...Δεν έχει τέτοια επιλογή...Ευχαριστώ πάντως!

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα!Αύξησα την εικονική μνήμη και δουλεύει προς το παρόν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...