Voodooman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Έχω την Blood Iron P45 και δεν βγάζω άκρη με το manual, δεν μπορώ να καταλάβω ποιά jumpers πρέπει να βραχυκυκλώσω για να έχω στην μία PCI express που θα χρησιμοποιήσω Χ16. Δεν κατάλαβα τίποτε από το manual!
50EuroUser Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει όλα τα jumbers να 'ναι στο 2-3 για x16. Δηλαδή μέση και πάνω. Δες εδω:
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το έλυσα το "πρόβλημα" αργά το απόγευμα! Χρειάστηκα 3 ώρες να το καταλάβω, έτσι όπως το έγραφε το manual σαν γρίφος από adventure μου φαινόταν.
Tenshi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Με τα προβλήματα υπερθέρμανσης/restart/δεν συμμαζεύεται έκανες τίποτα (νεα μητρική γαρ) ; edit:Μάλλον ναί
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μια πιθανότητα ήταν να ζεσταινόταν κάτι στο mobo. Από την άλλη, από την πρώτη μέρα που την είχα πάρει δεν κλοκάριζε καθόλου, δεν με άφηνε να ανεβάσω σχεδόν καθόλου το Voltage και είχε και κάποια τυχαία κρασαρίσματα. Τόσα χρόνια, μια φορά είπα και εγώ να πάρω Asus και έπεσα σε προβληματικό κομμάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.