aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ είχα υπεριδρωσία στις παλάμες ,γύρω στα 13 ως τα 19 .Μέτα τα 19 μου εξαφανίστηκε.Χωρίς να πάω στο γιατρό. Tα ιδια και ενος φιλου μου που το ξέρω απο 1η Γυμνασιού μεχρι το Λύκειο ιδρωναν οι παλαμες του και ηταν σπαστικο... Μετα εφτιαξε απο μονος του
SklavosMou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...και κακα τα ψεματα ειναι πολυ εκνευριστικο..εκτος σπο τη χειραψια, που ειναι θεματαρα, ουτε μια λαβη στο μετρο δεν μπορεις να κρατησεις, το καλοκαιρι γλυστρας στη παντοφλα.ειναι απεριγραπτο θεμα.. εψαξα για τη χειρουργικη μεθοδο, αλλα ειδα κατι περενεργειες, που με εκαναν να ανασκουμπωθω και να κοιταξω κατι αλλο..επισης καποιοι λενε οτι οι κρεμες κλπ μπορει να μη σου κανουν τπτ..νομιζω οτι αυτο με το μποτοξ, αν καποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα, πρεπει να ειναι το καλυτερο αν δεν καλυπτουν προιοντα και ας το κανεις καθε 3μηνο πχ, νομιζω οτι αξιζει..δεν το εχω δοκιμασει.θα παω κι εγω πρωτα σε γιατρο, αλλα κλασσικα, σιγα να μη βρω ακρη..μετα θα μου πει βαλε καμια κρεμα..κατι..δε θα μου κανει τιποτα και θα κλαιω τα λεφτα μου και μετα θα καταληξω σε μποτοξ..
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 γι αυτο τον λογο βγηκε το μποτοξ.να ειναι ακριβο δεν νομιζω.ποσο μαλλον εφοσον δεν χρειαζετε πλαστικο χειρουργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.