the_valliant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Έχω το παρακάτω μηχάνημα (μην ρωτήσετε γιατί ) Mobo: Matsonic MS8127C+ (chipset: VIA Apollo KT133 Pro) CPU: AthlonXP (Thunderbird) 1200+ RAM: 2X256 MB SDRAM PC142 Soundcard: Yamaha Waveforce DS-XG (PCI) VGA: MSI Starforce GeForce4 Ti4200 128 MB (AGP 4x) HDD: 2X WD (80GM + 120GB) EIDE Θέλω να το δώσω στα παιδιά μου για να παίζουν-μαθαίνουν. Οι εφαρμογές που θα τρέχει είναι: - office - firefox - flash games - dosbox - mame Υπάρχει κάτι που χρειάζεται -και να γίνεται- να αλλάξει;
caution Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν βρεις "στην ξεφτίλα" καμιά sd ram καλά θα ήταν - κατά τα άλλα αν έχεις καλή ψήκτρα και όρεξη για ψάξιμο παίζει να μπορείς να ξεκλειδώσεις το multi
aquasonic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Για αυτα που ζητας μια χαρα ειναι. Για καλο και για κακο παντως βαλε κανα φθηνο ποντικο/πληκτρολογιο... παιδια ειναι... Α και κανε ενα image του σκληρου. Αν κατεβαζουν οτι βρουν μπροστα τους θα γινει μπιφτεκι το λειτουργικο σε πολυ λιγο χρονο...
the_valliant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Για αυτα που ζητας μια χαρα ειναι. Για καλο και για κακο παντως βαλε κανα φθηνο ποντικο/πληκτρολογιο... παιδια ειναι... Α και κανε ενα image του σκληρου. Αν κατεβαζουν οτι βρουν μπροστα τους θα γινει μπιφτεκι το λειτουργικο σε πολυ λιγο χρονο... Ποντικοπληκτρολόγιο έχω με 10€ (και έχω και εφεδρικά ) ΕΝΟΕΙΤΑΙ ότι έχω πάρει ghost/image. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω τι χάλασαν Όσο για το ίντερνετ, θα φιλτράρω τα sites κεντρικά (από τον δικό μου Η/Υ)... Καμμιά ιδέα που να ψάξω για μνήμες; Το ξέρω ότι εκεί 'χωλαίνει' -κυρίως- αν και δεν θα με χάλαγε αν έβρισκα καμμία 'σκονισμένη' κάρτα γραφικών να του ρίξω επάνω
caution Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Υπομονή + ebay = φθηνές sdram καμιά φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.