Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 και σε μενα μου αρέσει Άκρως κυριλέ με λίγο απο space βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windshear Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μου αρέσει που κάνει zoom στο μπούστο της κοπέλας...χαχα κλασικός ελληνάρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 να φανταστώ ότι θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μιας και η amoled οθόνη είναι χαμηλότερης κατανάλωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 1500mah ειναι...αρκετα καλη γι αυτο το κινητο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 +1 για αθλιο design Ωραιο 3D accelerator εχει παντος. Αρκει να το εκμεταλευτουν . Χρησιμοποιει τον ιδιο 1Ghz spandragon του nexus one ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsopirs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 φοράει νομίζω τον ίδιο επεξεργαστη του ομνια 2 και iPhone αλλά χρονισνενο στα1000!!!είναι της samsung όπως και η οθόνη,δηλαδή εγγηυση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω pm ακομα δεν έλαβα περιμένω.Kριμα πάντως που το multitouch δεν εχει καμιά αλλη εφαρμογή στη καθημερινότητα του χρήστη και ειναι άκρως σπαστικό να χρησιμοποιεί και τα 2 του χέρια για να ζουμάρει.. Βλεπε παταταphone. Έχουμε και δουλειές ρε man. Έπρεπε να στείλω ΑΜΕΣΩΣ δηλαδή; Τέλος πάντων, μια καθημερινή χρησιμότητα την ανέφερες (zoom), απλά εσένα δε σου φαίνεται χρησιμότητα γιατί σου τη σπάει να χρησιμοποιείς τα δυο σου χέρια για να κάνεις κάτι εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζονται pm, μπορείς να μπεις στο apple.com και να δεις τα βιντεάκια. Ας μην το προχωρήσουμε. Κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αααχχχχχχχχ... Εγώ απορώ... Πριν λίγα χρόνια ένας υπολογιστής ήταν έτσι και τώρα έγινε έτσι... Τεχνολογία..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skrats Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 wireless N ? Επιτέλους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Έχουμε και δουλειές ρε man. Έπρεπε να στείλω ΑΜΕΣΩΣ δηλαδή; Τέλος πάντων, μια καθημερινή χρησιμότητα την ανέφερες (zoom), απλά εσένα δε σου φαίνεται χρησιμότητα γιατί σου τη σπάει να χρησιμοποιείς τα δυο σου χέρια για να κάνεις κάτι εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζονται pm, μπορείς να μπεις στο apple.com και να δεις τα βιντεάκια. Ας μην το προχωρήσουμε. Κολοκυθόπιτα. Βέβαια εσένα σου αρέσει να χρησιμοποιείς 2 χέρια και 2 δάχτυλα? περι ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το Ομνια 2 και ειναι σουπερ ακομα και σε κατασταση φωτισμου με πολυ κρυσταλλινη οθονη και απο οτι φιανεται παρα την ακριβη τιμη του δειχνει τον δρομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsopirs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 όχι και ακριβό το 2,είναι το καλύτερο βάση τιμής.αυτό έχει της νέες super amoled.για να δούμε τι θα δούμε. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα