Προς το περιεχόμενο

απορια για modem

jimdemet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δυο modem τα οποια ειναι ενα linksys και ενα thomson 585 παλαιο!

και τα δυο μολις βαλω το καλοδιο του τηλ κλειδονουν στο dsl!συνχρονιζουν δηλαδη!

εχω τωρα και ενα καινουργιο που μου εδωσε δωρο η forthnet.....το thomson 585 v7.......αυτο δεν συνχρονιζει στην καμια οση ωρα και να το αφησω!περναω και ρυθμισεις κανονικα μεσα μιπωσ αλλα τιποτα!βγαζω καλοδιο και το βαζω σε ενα απο τα αλλα modem και ολα καλα!!!

ξερει κανεις τι μπορει να παιζει εδω μην παρω και με εχουν αναμονη για 5 χρονια στο τηλ οπωσ κανουν ολες η εταιριες!!!

thanx!!!!

Δημοσ.

Άμα δε συγχρονίζει, ενώ τα άλλα με την ίδια ακριβώς συνδεσμολογία συγχρονίζουν, τότε έχει πρόβλημα. To κουμπάκι connect (μέσα από το μενου) το πάτησες;

Διευκρίνισε κάτι: Όταν λες "συγχρονίζουν" εννοείς δεν μπορείς να μπείς και να κατεβάσεις υλικό από το internet ή δεν επικοινωνεί καθόλου με το δίκτυο της forthnet;

Δημοσ.

δεν κλειδωνει το λαμπακι του dsl πανω στο modem με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω νετ!αναβοσβηνει συνεχεια!ενω στα αλλα δυο ειναι οκ!νομιζα ηταν χαλασμενο και το πηγα πισω και μου δωσανε αλλο.....αλλα τα ιδια κανει!καποιο αλλο κολπο παιζει που δεν το ξερω!

Δημοσ.
δεν κλειδωνει το λαμπακι του dsl πανω στο modem με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω νετ!αναβοσβηνει συνεχεια!ενω στα αλλα δυο ειναι οκ!νομιζα ηταν χαλασμενο και το πηγα πισω και μου δωσανε αλλο.....αλλα τα ιδια κανει!καποιο αλλο κολπο παιζει που δεν το ξερω!

Δοκιμασε να κανεις ενα firmware update στο router το καινουριο διοτι εχουν ενα θεματακι με τον συγχρονισμο και τις αποσυνδεσεις...

Δημοσ.

firmware update δεν θα βρεις στο site της εταιρειας στο λεω απο τωρα.μονο σεκανα forum.β.με το allo thomson που κλειδωνεις γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου και στα ποσα κλειδωνεις γιατι αυτο που γινεται δεν ειναι λογικο.

Δημοσ.

το οτι δεν ειναι λογικο το ξερω και εγω.....τωρα με το παλαιο ειμαι.....μολις βαλω το αλλο το led του dsl αναβοσβηνει μονιμα!!!δεν κλειδωνει

Modulation: G.992.5 Annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.085 / 6.597

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,14 / 7,13

ειναι και πολυ χαμηλη ταχητητα....ισως το modem παιζει ρολο εδω αν και adsl 2+ να μην ειναι τοσο καλο οσο νεο!

Δημοσ.

οριστε και ολα τα specs:

Link Information

Uptime: 0 days, 0:32:08

Modulation: G.992.5 Annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.085 / 6.597

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 4,26 / 60,20

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 40,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 2 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 95.395

CRC Errors (Up/Down): 0 / 15

HEC Errors (Up/Down): 0 / 4

πρωτη φωρα μου γινετε αυτο και ειμαι ετοιμοσ να το σπασω απο τα νευρα μου.και να ελεγα ειναι χαλασμενο....πηγα κ πηρα δευτερο σφραγιζμενο!

Δημοσ.

δεν ειναι χαλασμενο γιατι κανει προσπαθεια sync.ριξε firmware και βλεπουμε.θα σου λεγα μεσα απο telnet Να το βαζες g.dmt μηπως αλλαζε κατι αλλα δεν θυμαμαι πως γινεται.β.φιλτρα εχεις παντου?και σε συναγερμο αμα εχεις?

Δημοσ.

παντοθ εχω φιλτρα.....αυτα που εβαλα εδω ειναι απο modem που παιζει και μπαινει νετ......το αλλο ολα μηδεν ειναι!

θα κανω update kai βλεπουμε αν και εχει 7.4.4.7 που ειναι το σταθερο

Δημοσ.

Ρε μπας και δεν ταιριάζει το μπριζάκι με τη φύσα και δεν κάνει καλή επαφή ?? Την έχω πατήσει γι αυτό στο λέω.

Ή σου δίνουν ISDN router σε PSTN άκρο ? Ικανούς τους έχω ... :lol::lol:

Ή μπας και το 585 V7 είναι Annex A + Annex B και θέλει να του το διαλέξεις στο setup ??

Αποκλείεται να είναι και τα δύο χαλασμένα..

Παίξε Λόττο αν είναι .

Δημοσ.
Ρε μπας και δεν ταιριάζει το μπριζάκι με τη φύσα και δεν κάνει καλή επαφή ?? Την έχω πατήσει γι αυτό στο λέω.

Ή σου δίνουν ISDN router σε PSTN άκρο ? Ικανούς τους έχω ... :lol::lol:

Ή μπας και το 585 V7 είναι Annex A + Annex B και θέλει να του το διαλέξεις στο setup ??

Αποκλείεται να είναι και τα δύο χαλασμένα..

Παίξε Λόττο αν είναι .

α.δεν θα συγχρονιζε ουτε το αλλο.

β.αν ηταν isdn θα γραφει 585i + δεν θα αναβοσβηνε καν το λαμπακι

γ.δεν υπαρχει thomson και με τα 2 annex.για να κανει προσπαθεις sync δεν ειναι χαλασμενο.

Δημοσ.

τελικα ολα οκ.......για καποιο αγνωστο λογο μολις ξανα περασα το firmware μεσα(το ιδιο να φανταστεις).....δουλευει κανονικα..........ποιος ξερει το γιατι!!!

και ηταν μαλιστα και δευτερο.......και τα ιδιο ιδιο προβλημα ειχαν τελικα!!!!ειδα νετ απο νεο modem!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...