Προς το περιεχόμενο

Windows 7 64bit & Gaming

grlazy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧω ένα σύστημα που αποτελείται απο ενα Amd phenom x3 , Gigabyte Ga-ma790x-ud3p , OCZ reaper 1066 ddr2 , 2x 300 GB sata disks , Asus EAH5770 Vga.

Στον ενα 300 αρη εχω στημενα τα 7αριa ultimate 64 bit.

Γενικά δεν έπαιζα πολύ με τα 7αρια αλλά πρόσφατα απέκτησα το Mass effect 2.

Μια χαρα παίζει , αλλά σε κάποιες στιγμές "γονατίζει" ,δηλαδή εκεί που είμαι με 60 fps , πέφτει στα 20 και 1" μετά είναι ξανα 60.Αυτό το κάνει αρκετά συχνά χωρίς να έχει σταθερή συχνότητα εμφάνισης.

Στον αλλό 300αρη έχω εγκατάσταση ΧΡ.Ολα πάνε καλα εκει και το ΜΕ2 είναι σταθερά στα 60.

Εχω δοκιμάσει ολους τους drivers που κυκλοφορούν,Εχω δοκιμάσει και διαφορετικα setting στο catalyst. Δεν αλλάζει κάτι.

Ξέρω πως θα υπάρχουν προβλήματα με τα 7αρια.

Να τα ξεχάσω τα 7αρια στα παιχνίδια η εχει κανεις να προτείνει κάτι ?

Δημοσ.

εγώ θα έλεγα να βάλεις στο παιχνίδι και τις ραμ! και εγω 64 ultimate έχω και ένα συμπτωμα που παρατήρισα ήταν ότι στα video ανα τακτά χρονικά διαστήματα έτρωγε spikes και το προβ ήταν στις ραμ

Δημοσ.

Τελικά , αρχισα χθες και τα ξηλωνα ολα.Αφου ειχα ξηλώσει τα AV και ειχα παει πισω σε driver version (8.69) συνηδητοποίησα πως τα μονα που δεν είχα ακουμπήσει ηταν τα utilities της Asus (Smartdoctor kai GamerOSD).

Ειδικά το GamerOSD βάζει καποιον driver που τα 7αρια κοβουν μιας και δεν είναι signed. Ομως αυτός ο driver είναι filter driver που μιλάει με τον VGA driver για να κανει capture vids,screenshots κτλ.

Μολις το εβγαλα τελείωσαν και τα προβληματα.

θα επανελθω με την απαντηση της Asus (αν και οταν....).

ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...