giogio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 σημερα πηρα την hp τηλεφωνο να μαθω για το λαπτοπ,επισης ξεχασα να πω οτι θελει αλλαγη και το πκηκτρολογιο.ειχα παρει πριν 2 εβδομαδες και το ειχανε παραγειλει.μιλαω σημερα με μια εκει περα μου λεει εχθες το παρεγειλαμε γιατι αυτο που φερανε ητανε λαθος δεν ηταν το σωστο πληκτρολογιο. κανανε λαθος ακουστε εδω. αντε τωρα παλι περιμενε αλλες δεκα εργασιμες να το φερουνε,καλα της λεω απο που τα φερνουνε απο τη ζιμπαμπουε και κανει τοσες μερες? μου λεει απο το εξωτερικο δεν μου ειπε χωρα γιατι δεν εχουνε αποθεματα εδω λεει και τριχες.αυτα.
GoldenEye Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 κλασσικη απαντηση που θα εδινε μια εκ της τριαδας της καταστροφης Acer Fujitsu και HP.
BrwmogazoS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εχεις ισως καποιο νεοτερο απο το λαπτοπ?Το πηρες τελικα?Ψαχνει ο αδερφος μου για κατι παρομοιο κ σκεφτομουν σοβαρα την αγορα του συγκεκριμενου.Τωρα με την αυξηση του ΦΠΑ κτλ πρεπει να επισπευσουμε την αγορα αφου λογικα θα ανεβουν οι τιμες τους.Οσον την αγορα σκεφτομαστε να το παρει απο το Πλαισιο εκτος κ αν μπορει να το παρει καπου φθηνοτερα.
giogio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εχεις ισως καποιο νεοτερο απο το λαπτοπ?Το πηρες τελικα?Ψαχνει ο αδερφος μου για κατι παρομοιο κ σκεφτομουν σοβαρα την αγορα του συγκεκριμενου.Τωρα με την αυξηση του ΦΠΑ κτλ πρεπει να επισπευσουμε την αγορα αφου λογικα θα ανεβουν οι τιμες τους.Οσον την αγορα σκεφτομαστε να το παρει απο το Πλαισιο εκτος κ αν μπορει να το παρει καπου φθηνοτερα.το πηρα εχθες επιτελους εφοσον τους εστειλα email παραπονων προχθες,δεν ξερω αν ηταν τυχαιο το γεγονος που με πηραν εχθες το πρωι τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να το παρω το απογευμα.το πηρα ολα καλα σκιζει προς το παρων το μηχανακι.ρωτησα επισης για την καθυστερηση και μου ειπαν οφειλεται στην HP λογω μεταφορας του εργοστασιου τους απο την αγγλια στην πολωνια για αυτο τραβηξε τοσο πολυ η ολη φαση.τελος καλο ολα καλα.και απο σημερα αρχιζει το ξεζουμισμα στο hp xexe.:-)
BrwmogazoS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το πηρα εχθες επιτελους εφοσον τους εστειλα email παραπονων προχθες,δεν ξερω αν ηταν τυχαιο το γεγονος που με πηραν εχθες το πρωι τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να το παρω το απογευμα.το πηρα ολα καλα σκιζει προς το παρων το μηχανακι.ρωτησα επισης για την καθυστερηση και μου ειπαν οφειλεται στην HP λογω μεταφορας του εργοστασιου τους απο την αγγλια στην πολωνια για αυτο τραβηξε τοσο πολυ η ολη φαση.τελος καλο ολα καλα.και απο σημερα αρχιζει το ξεζουμισμα στο hp xexe.:-) Πολυ ωραια.Καλοριζικο λοιπον κ καλη διασκεδαση!
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω πάλι πιστεύω ότι τα sony laptop είναι επιεικώς τα χειρότερα λαπτοπ όχι μόνο από θέμα service αλλά και από θέμα ποιότητας και αυτό γιατί την εχω πατήσει. Προτιμάω με σειρά προτεραιότητας τις παρακατω μάρκες: 1. Toshiba 2. Hp 3. Dell είμαι και εγώ σε περίοδο που σκέφτομαι να αγοράσω ένα λαπτοπ και είμαι ανάμεσα στα: 1. Dell studio 1557(Αν και απ' ότι διαβάζω έχει προβλήματα υπερθερμανσης όπως όλα τα λαπτοπ με intel core i7 cpu) 2. Dell studio 1558 3. Hp pavilion dv6-2129ev 4. Hp dv7-3165ev(Που παρόλο είναι λίγο παραπάνω από το εύρος τιμής που θέλω 500 - 800ευρω) το σκέφτομαι σοβαρά. Και κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιες μάρκες λαπτοπ εννοείτε και στο συγκεκρημενο αν μπορούμε να περάσουμε άλλο λειτουργικό πέρα από το εργοστασιακό που έχει πάνω το κάθε λαπτοπ. Κοινώς να σβήσουμε εντελώς κάθε partition του δίσκου και να του περάσουμε άλλο λειτουργικό(π.χ. windows 7 64bit ultimate Greek) ή θα έχουμε κάνα πρόβλημα με κάποια συσκευή(Εννοείτε αφού της έχουμε περάσει τους αντίστοιχους drivers)
devill0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 οχι και μηναμια βδομαδα στο 80% των περιπτωσεων. γιατι το πηγαινε ελα ειναι 2 μερες και οσο χρειαστει εκει. χαχαχ...καλο.Ενας ξαδερφος μου εχει ενα sony FW41 του χαλασε η υποδοχη στο λαπτοπ για το φορτιστη και εκανα ενα μηνα ακριβως για να ερθει
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γενικώς sony για εμένα ότι χειρότερο σε θέματα λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.