Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv7-3165ev-Moonlight

asderton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι και μηνα

μια βδομαδα στο 80% των περιπτωσεων. γιατι το πηγαινε ελα ειναι 2 μερες και οσο χρειαστει εκει.

---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ----------

εγω πηρα ενα λαπτοπ to HP 1290ev που θεωρειται κορυφαιο με επεξεργαστη στα 2.8 intel καρτα γραφικων ati 1gb θεωρειται δυνατο μηχανημα,3 μηνες το εχω και βαρεσε μητρικη το πηγα στην αντιπροσωπεια απο τις 11 γεναρη του 2010 και ακομα περιμενω να το παρω πιστευω αυτη τη βδομαδα να το παρω και να του πιω το αιμα:mrgreen::mrgreen: αλλα δεν το περιμενα στα καλα καθουμενα να την ακουσει ετσι. τα ειχα για αξιοπιστα τα hp αλλα βλεπω οτι την ακουνε γρηγορα,στο παρελθον ειχα 2 acer και ηταν σκυλοι δεν επαθαν το παραμικρο που λενε διαφορα για τα acer.πηγα σε κατι καλυτερο και τελικα του βγηκε η μητρα στους 3 μηνες:whistle: στοχρονο τι θα βγαλει?:shifty::shifty:

αν εχει κακη σχεδιαση το λαπτοπ παλι θα στο βγαλει το θεμα αυτο.

Δημοσ.
οχι και μηνα

μια βδομαδα στο 80% των περιπτωσεων. γιατι το πηγαινε ελα ειναι 2 μερες και οσο χρειαστει εκει.

---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ----------

αν εχει κακη σχεδιαση το λαπτοπ παλι θα στο βγαλει το θεμα αυτο.

τι κακη σχεδιαση να εχει? να ειναι γενικως ελλατωματικο? θα τους το δωσω να το φανε αν ξαναβγαλει μητρικη,κατσε να το παρω και θα δουμε.
Δημοσ.

Εμενα πάντως το παλικάρι απο το πλαίσιο που μιλούσα σήμερα μου είπε οτι απο τα 3 θα επέλεγε το hp γιατι τα καινούρια hp έχουν κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης. Οτι είχε πάει σε ένα τουρ τώρα τελευταία στην hp και το είχε δει με τα μάτια του. Τώρα αν είναι μούσια αυτά δεν ξέρω :/

Δημοσ.
Εμενα πάντως το παλικάρι απο το πλαίσιο που μιλούσα σήμερα μου είπε οτι απο τα 3 θα επέλεγε το hp γιατι τα καινούρια hp έχουν κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης. Οτι είχε πάει σε ένα τουρ τώρα τελευταία στην hp και το είχε δει με τα μάτια του. Τώρα αν είναι μούσια αυτά δεν ξέρω :/
μα γι αυτο το πηρα και εγω ειναι το moonlight ειναι πανεμορφο και οντως ειναι καινουργιο μοντελο και σχεδιαστηκα οντως τελειο τωρα πως βαρεσε μητρικη? εγω που τους ρωτησα μου ειπαν αστοχια υλικου οτι ηταν.μακαρι να ναι ετσι μολις το παρω θα δουμε.:-)
Δημοσ.
Giogio απο που το αγόρασες αν επιτρέπεται?
απο το mediamarket εδω στην καβαλας στην γωνια.δεν πιστευω να παιζει ρολο το μαγαζι,ετυχε πιστευω.εσυ τι λες?:shifty::shifty:
Δημοσ.
Καλό αλλά 1200???? πολλά δεν είναι ; Δες http//:offersele.com

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

πολλα ειναι αλλα ειναι καλο μηχανακι πιστευω,το ειδα το site ισχυουν αυτες οι τιμες που λεει?:confused::confused:
Δημοσ.
απο το mediamarket εδω στην καβαλας στην γωνια.δεν πιστευω να παιζει ρολο το μαγαζι,ετυχε πιστευω.εσυ τι λες?:shifty::shifty:

Πιστεύω οτι παίζει ρόλο το οτι έχει καθυστερήσει να σου έρθει πίσω.

Δημοσ.
Πιστεύω οτι παίζει ρόλο το οτι έχει καθυστερήσει να σου έρθει πίσω.
ξερω γω, εκεινη την ημερα που το πηγα νομιζα οτι μπηκα στο ΙΚΑ.μια ουρα απιστευτη. και ειχε ενα σιδερενιο καροτσι που εβαζαν τα λάπτοπ για επισκευη και με μια ματια μετρησα γυρω στα 16 λαπτοπ που ειχαν για επισκευη και ποσα ακομα οταν θα εφυγα θα πηρανε αγνωστο.πολυ λαο στην info quest εκει στην συγγρου στα τραβελια:lol: απο πισω.υπομονη και βλεπουμε.:-)
Δημοσ.

Εδώ και τρεις μήνες εχω το παρακάτω λάπτοπ:

http://www.skroutz.gr/s/96003/HP-Pavilion-dv7-3020ea.html

Αγορά όμως απο bestdeals.gr. Λογικά είναι παραεισαγωγής (αλλά ούτε που με νοιάζει, μην πω κιολλας πως το προτιμώ). Εχω κανει και μια επέκταση εγγύησης και είμαι...........κομπλέ!!!!!!!!!!! Απόλυτα ευχαριστημένος (αν και γενικότερα δεν είμαι fun των λάπτοπ) και η οθόνη του (LED) μια χαρα φωτεινή μου φαίνεται. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι τα χρώματα της οθόνης, συγκρινοντας όμως με την οθόνη του σταθερού μου (άδικη σύγκριση αλλά...............life is not faire)!!!

Το προτείνω άφοβα!!!!! Και με πολύ καλά χαρακτηριστικά!!!

---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:20 ----------

Δες και εδώ από την τότε συζήτηση που είχε γίνει

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346111

Δημοσ.

ACHILEAS σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Η αλήθεια είναι οτι με δελεάζει ο i7 αλλά δεν με δελεάζει και πιο πολύ με φοβίζει κιολας με όλα αυτά που ακούω εδω μέσα για τα προβλήματα εδώ μέσα το γεγονός οτι το μοντέλο που μου προτείνεις είναι παραεισαγωγή. Δεν ξέρω τι είδους μπλεξίματα επιφυλάσει μια τέτοια επιλογή.

Είμαι γενικά πολύ προβληματισμ'ενος για το τι να επιλέξω :/

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και σωστό, προτιμώ ένα μηχάνημα που προορίζεται για την Αγγλία ή την Ολλανδία (επειδή έκανα και επέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια το έψαξα λίγο το θέμα και βρήκα ότι για αυτές τις 2 χώρες προορίζεται το λάπτοπ) παρά ένα μηχάνημα που προορίζεται για την Ελλάδα. Γενικά θα προτιμούσα ένα προϊόν που θα προορίζεται για μια πιο "αναπτυγμένη" χώρα, παρά για την Ελλάδα. Σα να λέμε οτι ένα αυτοκίνητο έχει προδιαγραφές για να πουληθεί στην Ελλάδα και στις προαναφερθείσες χώρες! Ποιο θα διάλεγες? Εγώ πάντως θα επέλεγα το δεύτερο αυτοκίνητο (άποψη προσωπική επαναλαμβάνω, που πολύ πιθανόν πολλοί να διαφωνούν με αυτή).

Επίσης, εδώ στην Ελλάδα πολλοί κράζουν (μπορεί να έχουν και δίκιο, δεν κατηγορώ κανεναν) την ΗΡ για την ποιότητά της, συγκρίνοντάς την μάλιστα με την ACER σε θέματα ποιότητας. Εγώ πάλι επειδή σπούδασα Αγγλία, η άποψη των ατόμων εκεί ήταν πολύ θετική για την εν λόγω εταιρεία (μιλάω βέβαια για 6 χρόνια πριν). Οπότε ελπίζω να βγω δικαιωμένος από την επιλογή μου. Από εκει και πέρα....the choice is yours!!! Εγώ απλά ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.

Δημοσ.
Κατά την άποψή μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και σωστό, προτιμώ ένα μηχάνημα που προορίζεται για την Αγγλία ή την Ολλανδία (επειδή έκανα και επέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια το έψαξα λίγο το θέμα και βρήκα ότι για αυτές τις 2 χώρες προορίζεται το λάπτοπ) παρά ένα μηχάνημα που προορίζεται για την Ελλάδα. Γενικά θα προτιμούσα ένα προϊόν που θα προορίζεται για μια πιο "αναπτυγμένη" χώρα, παρά για την Ελλάδα. Σα να λέμε οτι ένα αυτοκίνητο έχει προδιαγραφές για να πουληθεί στην Ελλάδα και στις προαναφερθείσες χώρες! Ποιο θα διάλεγες? Εγώ πάντως θα επέλεγα το δεύτερο αυτοκίνητο (άποψη προσωπική επαναλαμβάνω, που πολύ πιθανόν πολλοί να διαφωνούν με αυτή).

Επίσης, εδώ στην Ελλάδα πολλοί κράζουν (μπορεί να έχουν και δίκιο, δεν κατηγορώ κανεναν) την ΗΡ για την ποιότητά της, συγκρίνοντάς την μάλιστα με την ACER σε θέματα ποιότητας. Εγώ πάλι επειδή σπούδασα Αγγλία, η άποψη των ατόμων εκεί ήταν πολύ θετική για την εν λόγω εταιρεία (μιλάω βέβαια για 6 χρόνια πριν). Οπότε ελπίζω να βγω δικαιωμένος από την επιλογή μου. Από εκει και πέρα....the choice is yours!!! Εγώ απλά ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.

εδω εισαι λιγο λαθος. σαν χωρα οι σοβαρες εταιριες μας εχουν με πιο αυστηρες προδιαγραφες λογω υψηλοτερων θερμοκρασιων και περισσοτερης σκονης που καταστρεφει ταχυτερα ενα λαπτοπ (αυτο ξερω τουλαχιστον για τα toshiba και τα vaio που πωλουνται εδω και στην μεση ανατολη). και γι αυτο καθυστερουν παρα πολυ να ερθουν επισημα καποια μοντελα (χωρις να ναι και ο κανονας βεβαια).

φυσικα η HP πριν 6 χρονια ηταν πολυ καλη εταιρια. τωρα ομως δεν ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...