Προς το περιεχόμενο

Οικονομικο προβλημα της Ελλαδας... ΓΙΑΤΙ?

thanos-buzzzzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι αρκετά διαφοροποιημένες χώρες, απ' όλες τις απόψεις. Πέραν του ότι η Σουηδία έχει και κάτι βιομηχανίες να, μέχρι και πολεμικά αεροσκάφη εξάγει.

Ε εστω Φιλανδια, διπλα ειναι :P

Γενικα θελει πολυ δουλεια τουλαχιστον για να πλησιασουμε το επιπεδο αυτων των χωρων

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει κανείς καμία λίστα με τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό? Δηλαδή πχ τάδε χώρα καπιταλιστική, τάδε χώρα σοσιαλιστική κτλ ή έστω πίτες με τα μερίδια των πολιτικών κομμάτων στην εκάστοτε βουλή της κάθε χώρας?

Δημοσ.
Έχει κανείς καμία λίστα με τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό? Δηλαδή πχ τάδε χώρα καπιταλιστική, τάδε χώρα σοσιαλιστική κτλ ή έστω πίτες με τα μερίδια των πολιτικών κομμάτων στην εκάστοτε βουλή της κάθε χώρας?

απο οτι γνωριζω κι αν δεν κανω λαθος στην ευροβουλη η πλειοψηφια τους ειναι προς τον χωρο της κεντροδεξιας (φιλελευθεροι λαικοι χριστιανοδημοκρατες κλπ)και δευτεροι ειναι αυτοι που ανοικουν στον σοσιαλιστικο χωρο ,μεγαλο επισης ποσοστο κατεχουν και οι ακροδεξιοι (νεοναζιστες).....

Δημοσ.
νομίζω ότι οι όροι "σοσιαλιστική" ή "καπιταλιστική" κυβέρνηση ανήκουν στο παρελθόν...

Ναι δεν μου έρχονταν οι δόκιμες λέξεις, αυτό εννοούσα:

απο οτι γνωριζω κι αν δεν κανω λαθος στην ευροβουλη η πλειοψηφια τους ειναι προς τον χωρο της κεντροδεξιας (φιλελευθεροι λαικοι χριστιανοδημοκρατες κλπ)και δευτεροι ειναι αυτοι που ανοικουν στον σοσιαλιστικο χωρο ,μεγαλο επεισης ποσοστο κατεχουν και οι ακροδεξιοι (νεοναζιστες).....

Όλα κεντροδεξιές/δεξιές κυβερνήσεις εκτός από Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία.

Thanks.

Δημοσ.

Η Ελλάδα χάνει και σε εικόνα και αυτό θα το πληρώσουμε πιο μετά.

Μας πήραν χαμπάρι όλοι. Ήμουν για lunch στο πανεπ κ άρχισε να με ρωτάει καθηγητής μου για την Ελλάδα και να λέει τι γράφουν οι εφημερίδες εδώ. Έχουν φρίξει οι άνθρωποι, δεν μπορούν να καταλάβουν πως γίνεται ένα ολόκληρο κράτος να λέει ψέματα.

--

Offtopic

Φινλανδική είναι η NOKIA.
όχι Γιάννης, περίπτερο...

:-D

Αν σκεφτείς ότι οι Φινλανδοί συμπαθούν τους Σουηδούς λίγο περισσότερο από όσο εμείς τους τούρκους, αυτό ακούστηκε σαν να σου λέω ότι η ακρόπολη είναι κάπου εκεί στον νότο, ανάμεσα σε άγκυρα και ινσταμπούλ.

Δημοσ.
Ναι κι εγώ μέχρι τώρα νόμιζα πως οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν πως δεν υπήρχε ουσία στα νούμερα που δίναμε. Τώρα κατάλαβα πως πάμε καλά από ουσία.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ

Εχουμε γυρω στα τρακοσια στην

κορφη και απο κατω αστα να πανε:lol:

Δημοσ.
Όλα κεντροδεξιές/δεξιές κυβερνήσεις εκτός από Ελλάδα...[..]...

Quoted for fun.

Laugh your ass off :mrgreen:

Χμμ μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας

Δημοσ.
Καλά, μην τα ρίχνουμε κι όλα στους Ευρωπαίους.

Τους είχαμε τρελλάνει στο παραμύθι και στην αρπαχτή την τελευταία δεκαετία.

Κάποια στιγμή θα έφτανε κι ο κόμπος στο χτένι.

1. Τεράστιες απάτες με τις επιδοτήσεις. Ειδικά τις αγροτικές αλλά και τις κρατικές επιδοτήσεις (η αρπαχτή της αρκούδας).

2. Μουσαντένια νούμερα σε σημείο να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

3. Μπήκαμε στην ΟΝΕ με απατεωνιές του στυλ "κρυφό δάνειο στην Morgan Stanley με υποθήκη το κρατικό λαχείο, τα έσοδα από τα διόδια και το Ελ. Βενιζέλος" κλπ. κλπ.

4. Αναθεώρηση στοιχείων 3 φορές τα τελευταία 5 χρόνια επειδή "αυτοί που ήταν πριν έδιναν ψεύτικα στοιχεία και εμείς είμαστε οι καλοί".

5. Τρελλή μαγκιά με άθροιση του τζίρου από στριπτιζάδηκα, μπουρδέλα, ναρκωτικά, και λαθρεμπόριο στο ΑΕΠ .

6. Τελευταία το παίξαμε και μαγκάκια, και δεν παραλάβαμε και δεν πληρώσαμε τα Γερμανικά υποβρύχια που γέρνανε...

Λες και όλες οι αμυντικές μας δαπάνες δεν είναι στην πράξη "πολιτικές" δαπάνες και κεφαλικός φόρος (όπως έκανε η ΑθηναΪκή συμμαχία στην αρχαιότητα, μόνο που στην περίπτωση μας εμείς είμαστε οι αποικίες και δεν είμαστε οι Αθηναίοι).

Συν τα βασικά διαρθρωτικά προβλήματα που μας πηγαίνουν φουλ στον πάτο.

1. Τεράστιος δημόσιος τομέας που δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί.

2. Ανυπαρξία βιομηχανικής παραγωγής.

3. Ανυπαρξία οποιασδήποτε παραγωγής (πέρα από αγροτικά προϊόντα).

4. Διαφθορά και τεράστιες κλοπές του δημοσίου χρήματος.

Το θέμα είναι γιατί να την πληρώνουν όλοι και όχι μόνο αυτοί που φταίνε.

Δηλαδή οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους που κονόμησαν και μας τα έκαναν μπαλόνια με το ευρώ το οποίο δεν μας προσφέρει τίποτα αλλά μας έχει καταστρέψει με τις ανατιμήσεις στην αγορά τα τελευταία 10 χρόνια, οι φοροφυγάδες με τις offshore που δηλώνουν εισοδήματα κάτω από το αφορολόγητο, οι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται για να μην κάνουν τίποτα (το 80% δηλαδή),και οι ηλίθιοι παντός είδους (αυτοί που προσπαθούν να μπουν στο δημόσιο και δεν μπορούν).

Προπάντων οι τελευταίοι.

Η ηλιθιότητα δεν ήταν ποτέ προτέρημα.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πληρώσω εγώ για μαλακίες άλλων.

Στη δικιά μου τη δουλειά , αν κάνω μαλακία την πληρώνω εγώ κι όχι ο γείτονας.:mad:

Καλά να πάθουμε.

Θα φύγω , θα πάω αλλού μου φαίνεται..

............................ποσο συμφωνω μαζι σου.........

---------- Προσθήκη στις 11:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:13 ----------

ακομα κ η ουγγαρια που ειναι 30χρονια πισω,σαν χωρα ειναι τοσο μπροστα απο εμασ.υπερυφανευομαστε για πολιτισμο κ τελικα δεν μασ εμεινε τιποτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...