Luxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ψαχνω ενα media player για τη κοπελα μου μεχρι 60 ευρω. Κατι σα το egreat που εχω. Να παιζει και mkv και να μπορει να συνδεθει με εξωτερικο δισκο. Απλα να μην εχει ολα αυτα τα εξτρα που εχει και το great. Δλδ δε με ενδιαφερει ουτε να μπορει να συνδεθει με τον υπλογιστη, ουτε να μπαινει ιντερνετ και να κατεβαζει, ουτε μουσικη. Απλα να παιζει ταινιες. Αλλα να μη εχει προβλημα με τους τυπους αρχειων, ουτε με ελληνικους υποτιτλους και να υποστηριζει τα ελληνικα.
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορεις να φθασεις μεχρι τα 100+ να παρεις το wd live ? Στα 60 κανα μεταχειρισμενο wd το πιθανοτερο να βρεις..
stivi1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 σε ολα τα φορουμ πωλουνται μεταχειρισμενα wd hd media player με 50-60 ευρω οποτε τσιμπα ενα απο εκει...και γλυτωσες..ετσι εκανα και εγω,με 55 ευρω πηρα απο μια αγγελια ενα μεταχειρισμενο
Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ειδα στο eshop οτι εχει 2,3 media players με 60 ευρω. Δεν ειναι καλα;
vrodinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δες το λινκ και θα καταλαβεις οτι αυτο που θες κανει 89 ευρω.Παρε καλυτερα ενα απο αγγελια οπως ειπε ο stivi1981 .
SV1EOD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δες το λινκ και θα καταλαβεις οτι αυτο που θες κανει 89 ευρω.Παρε καλυτερα ενα απο αγγελια οπως ειπε ο stivi1981 . To λινκ που έδωσες δεν ανοίγει κάποια σελίδα σύγκρισης συγκεκριμένων προϊόντων.
bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ειδα στο eshop οτι εχει 2,3 media players με 60 ευρω. Δεν ειναι καλα; Το δεν ειναι καλα ειναι σχετικο .Δεν βλεπω να σε καλυπτουν παντως οταν λες οτι θες να παιζουν mkv αλλα και αλλους τυπους αρχειων ( και απροβληματιστα οσο γινεται) .Πιστευω οτι τα 40 Ε επιπλεον θα πιασουν τοπο , καθοτι στην τιμη που εχει παει το live το θεωρω ευκαιρια .(υπαρχουν και egreat σε αυτα τα λεφτα , αυτο εχω , αυτο προτεινω ) . Τωρα αν η κοπελα σου βλεπει καμμια ταινιουλα αραια και ετσι , και δεν προβληματιζεται αν φαει το μηχανημα και κανα κολλημα που και που η τελωσπαντων κατεβαζει η τις δινεις releases 'διαλεγμενα' ας παρει το απλο wd (μεταχειρισμενο ετσι ) .
vrodinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 To λινκ που έδωσες δεν ανοίγει κάποια σελίδα σύγκρισης συγκεκριμένων προϊόντων. Σωστα.Εχεις δικιο.Τωρα αυτο δεν θα ειναι καλο για mkv ταινιες,ενω αυτο κανει. Και εγω προτεινω μεταχειρισμενο.
Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 90 ευρω ε; Ειναι σιγουρα καλο; Το θελει μονο για ταινιες και δε βλεπει και πολλες. Εχει προβλημα με απεικονιση των ελληνικων υποτιτλων; Ποια η διαφορα του western digital με του egreat; Σημειωστε οτι η κοπελα μου εχει 21" CRT τηλεοραση. Δε ξερω αν μπορει να παιξει hd ταινιες.
vrodinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν σε ενδιαφερουν διαβασε για egreat εδω και για wd εδω. Παντως σκεψου για μεταχειρισμενο wd καλυτερα.Επισης μια φθηνη TFT ειναι μια καλη λυση για τη φιλη σου καποια στιγμη .
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αθανατό insomnia... Ξεκινάμε για αγορά 60€ και καταλήγουμε σε 600! αδερφέ εφόσον δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτήσεις και η τηλεόραση δεν έχει προυποθέσεις πάρε το φθηνότερο...
Luxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Οπως ειπα δεν ειναι για εμενα, αλλα για τη κοπελα μου. Τελικα θα παρω το western που το εχει και προσφορα στα 90 ευρω, καθως μελλοντικα θα αλλαξει και τηλεοραση.
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αθανατό insomnia... Ξεκινάμε για αγορά 60€ και καταλήγουμε σε 600! αδερφέ εφόσον δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτήσεις και η τηλεόραση δεν έχει προυποθέσεις πάρε το φθηνότερο... Mεχρι τα 100+ φθασαμε .... Στους media players το κακο ειναι οτι προς αναπαραγωγη υλικο δεν ειναι στανταρντ.Δεν ειναι ενα dvd/blu ray δισκακι να του προτεινουμε καποιο αντιστοιχο low budget player ' να κανει δουλεια του ' και με τις αναλογες παραχωρησεις στην ποιοτητα.Εδω υπαρχει η πιθανοτητα να μην παιζει καν καποια αρχεια , και τοτε μπορει να μην εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις αλλα καπου αρχιζει και σου τη δινει...
vrodinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πιστευω οτι ο πολυς κοσμος δεν ενδιαφερεται για scr, ts, avi,mkv.... κτλ.Θελει να βλεπει μια ταινιουλα με υποτιτλους χαλαρα στη crt οθονουλα και καποια στιγμη ΘΑ παρει μια καλη τηλεοραση.Ειναι και οι καιροι χαλεποι.ΚΑι θα επαναλαβω,παρε ενα μεταχειρισμενο westrn digital των 89 ευρω περιπου στα 60 και τελειωνε.
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 οριστε παρε αυτον, με ενα πενηνταρικο καθαρισες. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808098&u=XORO-HRT-7600-DVB-T-HD-AVC/H.264-MPEG-4-HDMI παιζει avi και mkv σε αναλυση με HDMI μεχρι 1080i. Επιπλεον βλεπεις και ψηφιακη τιβι. Μονο που θα τα βλεπεις με στικακι, μικρο το κακο ομως, θα εχεις ενα στικακι και σβησε γραψε. ταμαμ ε? ---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ---------- απο οτι διαβασα, παιρνει και εξωτερικους δισκους αλλα δεν ξερω σε ποιο μεγεθος, μαλλον ομως ενας 250 gb πρεπει να μην εχει προβλημα. αν το παρεις τελικα, ολα αυτα μπορεις να τα επιβεβαιωσεις πριν την αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.