Προς το περιεχόμενο

switch και συνδεση με switch

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεσει 2 switchakia μεταξυ τους γιατι στο γραφειο εχω πολλα pc δεν εφτανε το ενα μονο,το καλωδιο που χρησημοποιησα ειναι Τ568A δηλαδη και απο τις δυο μεριες ξεκιναει με ασπρο πρασινο,πρασινο ,,,,,, και τα λοιπα,ενω τα pc που ειναι κουμπωμενα με τα switch εχουν Τ568Β ,,πειραζει που ειναι ετσι?ολα παντως ειναι οκ.

Δημοσ.

Ποιο switch δεν έχει πλέον Auto-MDI/MDI-X διάταξη στις ports του; Πρέπει να είναι κάποιο μοντέλο πιθανότατα πολλών ετών, για να αντιμετωπίσεις δίλημμα του τύπου "cross vs straight καλώδιο". Τώρα, σε απευθείας σύνδεση Η/Υ <-> Η/Υ είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, αλλά κι εκεί σιγά-σιγά έρχεται αλλαγή. Παραθέτω από παλαιότερο μήνυμά μου:

Πολλοί κατασκευαστές ενσωματώνουν πλέον δυνατότητα για Auto MDI/MDIX και στους Ethernet controllers τους. Μερικά παραδείγματα: Realtek, Marvell, Atheros. Οπότε, γίνεται ολοένα και περισσότερο non-issue το θέμα επιλογής μεταξύ straight ή crossover καλωδίου...
Δημοσ.
Ποιο switch δεν έχει πλέον Auto-MDI/MDI-X διάταξη στις ports του; Πρέπει να είναι κάποιο μοντέλο πιθανότατα πολλών ετών, για να αντιμετωπίσεις δίλημμα του τύπου "cross vs straight καλώδιο".

ναι ακριβως απλα ειναι το καλωδιο straight αυτο που εβαλα αλλα η 568Α χρωματολογια αυτο ελεγα.αρα το αφινω ως εχειν

Δημοσ.

με ποια σειρα θα ειναι τα χρωματα δεν εχει αμεσα σημασια. τι εννοω? ειτε ξεκιναει με τα πορτοκαλια ειτε με τα πρασινα, αν και απο τις 2 πλευρες ξεκινα με τα ιδια, ειναι straight!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι καλωδιο να παρω για να συνδεσω ενα switchaki 1000ari με ενα αλλο 1000ari crossover η straight???? και δευτερον το τι καλωδιο παλι πρεπει να βαλω απο το ενσωματομενο switchaki του ρουτερ μου στο αλλο switcaki????

Δημοσ.
Ποιο switch δεν έχει πλέον Auto-MDI/MDI-X διάταξη στις ports του; Πρέπει να είναι κάποιο μοντέλο πιθανότατα πολλών ετών, για να αντιμετωπίσεις δίλημμα του τύπου "cross vs straight καλώδιο". Τώρα, σε απευθείας σύνδεση Η/Υ <-> Η/Υ είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, αλλά κι εκεί σιγά-σιγά έρχεται αλλαγή. Παραθέτω από παλαιότερο μήνυμά μου:

αρα parsifal ολα crossover!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...