Προς το περιεχόμενο

F Lock sta new keyboards

mandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο πραγματάκια:

1. είχα σκεφτεί να πάρω ένα split keyboard, αλλά είδα φαρδία-πλατιά τα πλήκτρα των Windows και αναθεώρησα, ενώ δε μου αρέσει και η διάταξη των Home, End, PgUp, PgDn, Ins, Del και των cursor keys.

2. έχω δει κρατικές υπηρεσίες και εταιρίες οι οποίες χρησιμοποιούν καινούρια πληκτρολόγια 101/2 πλήκτρων (χωρίς τα πλήκτρα των Windows). Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ μερικά;

Συγγνώμη για το off-topic!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
hm

kai ego sto logitech to idio provlima

alla otan exeis uptime 15 meres to ksexnas :P

apla min klineis to pc sou :P

Κι εγώ logitech έχω, αλλά "θυμάται" την κατάσταση του F-lock και μένει ανοιχτό. Βέβαια το έχω στη USB, στην PS/2 συμπεριφέρεται "κανονικά" και το F-lock είναι σβηστό.

Δημοσ.
Κι εγώ logitech έχω, αλλά "θυμάται" την κατάσταση του F-lock και μένει ανοιχτό. Βέβαια το έχω στη USB, στην PS/2 συμπεριφέρεται "κανονικά" και το F-lock είναι σβηστό.

Μήπως επειδή ακόμα και όταν κλείνεις το pc, η usb εξακολουθεί να δίνει ρευμα στο πληκτρολόγιο και έτσι αυτό παραμένει στην ίδια κατάσταση;

Δημοσ.

Δεν αποκλείεται. Βέβαια κανένα LED δεν ανάβει στο keyboard όσο το PC είναι σβηστό. Ούτε και το LED του mouse ανάβει (σε αντίθεση με κάποια άλλα που έχω δει να μένουν αναμμένα). Όμως ένα gamepad που έχω σε USB έχει το LEDάκι του αναμμένο. Όπως και να 'χει έχω βολευτεί και το πρόβλημα του f-lock είναι ανύπαρκτο για μένα! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...