Προς το περιεχόμενο

F Lock sta new keyboards

mandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

//opoios varietai to story paei sthn epomenh paragrafo

eixa kai ego to palio kalo no name (acer dld) keyboard pou toso kala perasa mazi tou (an exeresoume oti eixe anaptixei zoiko vasilio apo ta ypoloimata pitsas kai makaronadas pou epefte mesa)

ti oraia ti kala, kolage to pc kai epidh einai akrivoi oi diskoi kopanaga to keyb

ama ela pou leo na kano ta lampakia ble! to anoigo, led den eixan, to kleino kai kolagan ta magika plhktra:

ta dyo ALT, ta dyo CTRL, ta dyo [censored], to megalo ENTER, KAI TO DEL!!!

dystixia mou, den antexa microsoft xoris ctrl+alt+del

phra to multimedia ths ms loipon (ekeino to ble)

koukli, toso pou meno nistikos mhn to leroso :(

alla pos tha kano to F Lock na menei anameno sto boot???

den thelo undo redo ktl sto keyb mou

exso to ctrl+z kai ta synafh

thelo F1 F4 F5 kai paei legontas

any ideas??

Δημοσ.

Είχε βγει κάποτε ένα registry hack για το θέμα αυτό αλλά δεν το είδα να βγαίνει στην επιφάνεια σαν direct link.

Μάλλον θα πρέπει να το συνηθήσεις.

Tip. Αν το F lock είναι κλειστό και το πατήσεις μαζί με το F1, τότε θα εκτελέσει την λειτουργία του F1 και όχι το Ext. της Microsoft. (κάτι σαν Shift δηλαδή)

Δημοσ.

Όχι Shift+F1, αλλά F Lock + F1...Πιάνει σίγουρα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρηκε κανείς λύση για το παραπάνω θέμα τελικά;

Πράγματι το να χρειάζεται κάθε φορά να πατάς το f lock για να έχεις τα F keys είναι λιγάκι σπαστικό.

Α ρε microsoft.......

Δημοσ.

Παραλλαγή της ιδέας του Toufas: πάρε ασύρματο πληκτρολόγιο. Μιας και παίρνει συνέχεια ρεύμα (από τις μπαταρίες του) το F-Lock μένει πάντα όπως το έχω αφήσει...

Δημοσ.

Και εγω το μπλε keyboard της MS εχω και οντως ειναι σπαστικο, αλλα οταν ο υπολογιστης δεν κλεινει ποτε (οπως ο δικος μου!) ε καπου το ξεχνας!

ΥΓ. Ειμαι Toufas clone? :D

Δημοσ.

kai egw ayto exw kai mexri stigmis den exw anakalipsi kati gia einai to f-lock anoixto me to pou bootareis kai gia na patiseis f8 as poume gia safe mode klp prepei prwta na prolaveis na patiseis f-lock kai meta f8 dld sto dos an den patiseis f-lock exeis ena kbrd xwris f buttons

Δημοσ.

Χμμμ... σίγουρα δε γίνεται software-ικά, όπως λένε τα links, αλλά ίσως γίνεται hardware-ικά! Βέβαια, δε χρησιμοποιώ τέτοια πράματα, μιας και με ενοχλούν ακόμη και τα πλήκτρα των windows` χρησιμοποιώ ακόμα πληκτρολόγια 101/102 πλήκτρων. Οπ'ότε... ποιός προσφέρει το keyboard του για χειρουργική αυτοψία ή και πειραματισμό;

Δημοσ.
Χμμμ... σίγουρα δε γίνεται software-ικά, όπως λένε τα links, αλλά ίσως γίνεται hardware-ικά! Βέβαια, δε χρησιμοποιώ τέτοια πράματα, μιας και με ενοχλούν ακόμη και τα πλήκτρα των windows` χρησιμοποιώ ακόμα πληκτρολόγια 101/102 πλήκτρων. Οπ'ότε... ποιός προσφέρει το keyboard του για χειρουργική αυτοψία ή και πειραματισμό;

Και όμως....

Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει άψογα.

Το δοκίμασα και σε παιχνίδι και τα f-keys δουλεύουν κανονικά χωρίς να χρειάζεται το f-lock.

Αν μάλιστα σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες που έχουν τα πλήκτρα τότε πατάς το f-lock και επιστρέφουν....

Το όλο πράγμα λειτουργεί αλλάζοντας το mapping των πλήκτρων αυτών στην registry και υπάρχει δυνατότητα undo.

Πραγματικά καλή δουλεια. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...