Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα mobo ram

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι συμβατη μια μητρικη η οποια υποστηριζει ταχυτητες χρονισμου χαμηλοτερες απο οτι ειναι η ταχυτητα διαυλου της ram?

και συγκεκριμενα για να μην τα πολυλεω αυτη η μητρικη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Msi-770-C45-Am3-Amd770-Ddr3-770-C45.htm

ειναι συμβατη με αυτη την ram http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/CSX-Ddr3-Cec3-2Gb-Kit-1800-0-CEC3-1800-2GB-KIT.htm???

ευχαριστω :-)

---------- Προσθήκη 16-02-2010 στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 15-02-2010 στις 22:31 ----------

κανεις ρε μαγκες??? :cry:

Δημοσ.

απο οσο γνωριζω ναι απλα θα λειτουργουν οι μνημες στην ανωτερη ταχυτητα που υποστηριζει η μητρικη!στη συγκεκριμενη περιπτωση στα 1600mhz

Δημοσ.
Ναι ειναι

θα τρέχουν πιο χαμηλά, στα 1333 ή ανάλογα πόσο θα υπερχρονίσεις την CPU

ευτυχως γιατι νομισα οτι εκανα μ@λακια στην παραγγελια... :-)

ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα :-D

---------- Προσθήκη στις 00:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:35 ----------

απο οσο γνωριζω ναι απλα θα λειτουργουν οι μνημες στην ανωτερη ταχυτητα που υποστηριζει η μητρικη!στη συγκεκριμενη περιπτωση στα 1600mhz

ναι γραφει 1600 με overclock ομως, δεν ξερω βεβαια τι σημαινει αυτο...

θα μαθω συντομα ομως :devil:

anyway αφου θα δουλευει ολα κομπλε

ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Επειδή έχω την ίδια μητρική...

Η μητρική υποστηρίζει native μεχρι 1333MHz μνήμες

1600(OC) σημαίνει ότι αν βαλεις 1600αρες θα τις δει σαν 1333αρες αλλά σου υπογράφουν ότι αν υπερχρονίσεις τη CPU σου μπορείς να φτασεις τα 1600, αν τα αντεξει ο επεξεργαστής τα αντέχει και η μητρική (η γνωστή ιστορία με τον ενσωματωμενο controller της RAM).

Είναι η ίδια κατάσταση που επικρατεί και στις μνήμες. Μπορεί να σου λέει ότι η μνήμη είναι 1333 αλλά εγώ πχ που αλλαξα το FSB και πήγα τον Athlon από τα 2.7 στα 3, οι μνήμες δηλώνουν 1450MHz. Αν ανεβάσω και αλλο το επεξεργαστή και δεν αντεξουν οι μνήμες τοτε πρέπει να αλλάξω το FSB RAM ratio.

Εσύ δλδ με τις 1800αρες δεν έχεις κανένα πρόβλημα σταθερότητας από πλευράς μνήμης μέχρι να περάσεις το όριο τους όταν υπερχρονίζεις τον επεξεργαστη.

Δημοσ.
Επειδή έχω την ίδια μητρική...

Η μητρική υποστηρίζει native μεχρι 1333MHz μνήμες

1600(OC) σημαίνει ότι αν βαλεις 1600αρες θα τις δει σαν 1333αρες αλλά σου υπογράφουν ότι αν υπερχρονίσεις τη CPU σου μπορείς να φτασεις τα 1600, αν τα αντεξει ο επεξεργαστής τα αντέχει και η μητρική (η γνωστή ιστορία με τον ενσωματωμενο controller της RAM).

Είναι η ίδια κατάσταση που επικρατεί και στις μνήμες. Μπορεί να σου λέει ότι η μνήμη είναι 1333 αλλά εγώ πχ που αλλαξα το FSB και πήγα τον Athlon από τα 2.7 στα 3, οι μνήμες δηλώνουν 1450MHz. Αν ανεβάσω και αλλο το επεξεργαστή και δεν αντεξουν οι μνήμες τοτε πρέπει να αλλάξω το FSB RAM ratio.

Εσύ δλδ με τις 1800αρες δεν έχεις κανένα πρόβλημα σταθερότητας από πλευράς μνήμης μέχρι να περάσεις το όριο τους όταν υπερχρονίζεις τον επεξεργαστη.

σε γενικες γραμμες καταλαβα τι εννοεις

δεν εχω ιδεα απο overclocking αλλα συντομα σκοπευω να ασχοληθω :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...