Προς το περιεχόμενο

Yπερπαραγωγές

dazeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω ποιές είναι οι μεγαλυτερες υπερπαραγωγές που έχουν γυριστεί ανεξαρτήτως εποχής.

Δηλαδή ταινίες που να έχουν διαρκέσει αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθούν, να έχουν συμμετάσχει εκτός απο τους ηθοποιούς, πολλοί κομπάρσοι (που να είναι κανονικοί άνθρωποι κι όχι ψηφιακά δημιουργήματα) και τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε κανονικά μέρη με σκηνικά ή όχι (αλλά πάντως όχι ψηφιακά).

Αυτές που ξέρω ήδη είναι Lawrence of Arabia (1962), Ben-Hur (1959) και νομίζω το Όσα παίρνει ο άνεμος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Σημείωση: φυσικά δεν εννοώ υπερπαραγωγές τύπου avatar, ε;

Δημοσ.
Θα ήθελα να μάθω ποιές είναι οι μεγαλυτερες υπερπαραγωγές που έχουν γυριστεί ανεξαρτήτως εποχής.

Δηλαδή ταινίες που να έχουν διαρκέσει αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθούν, να έχουν συμμετάσχει εκτός απο τους ηθοποιούς, πολλοί κομπάρσοι (που να είναι κανονικοί άνθρωποι κι όχι ψηφιακά δημιουργήματα) και τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε κανονικά μέρη με σκηνικά ή όχι (αλλά πάντως όχι ψηφιακά).

Αυτές που ξέρω ήδη είναι Lawrence of Arabia (1962), Ben-Hur (1959) και νομίζω το Όσα παίρνει ο άνεμος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Σημείωση: φυσικά δεν εννοώ υπερπαραγωγές τύπου avatar, ε;

Απίστευτες παραγωγές ειναι η βιβλικές ταινίες του 70 και όλες οι επικές-ιστορικες που γυρίστηκαν εκεινη την εποχη,μιλαμε για χιλιάδες κομπάρσους,απίστευτα σκηνικά,δεν υπήρχαν βλεπεις τοτε οι υπολογισταδες και έφτιαχναν τα παντα

Δημοσ.

υπάρχει μια ρωσική παραγωγή πρέπει να είναι από 2002 έως 2006 που ψάχνω η οποία έχει γυριστεί 1-take ολόκληρη δλδ χωρίς cut, με πολλούς κομπάρσους, ίσως να είχε και ζωντανή μουσική αλλά δεν είμαι σίγουρος

εάν θυμάμαι καλά περίπου ντοκιμαντέρ ήταν μήπως θυμάται κάποιος ποια είναι? είχε διαφημιστεί αρκετά τότε

• Super Moderators
Δημοσ.
υπάρχει μια ρωσική παραγωγή πρέπει να είναι από 2002 έως 2006 που ψάχνω η οποία έχει γυριστεί 1-take ολόκληρη δλδ χωρίς cut, με πολλούς κομπάρσους, ίσως να είχε και ζωντανή μουσική αλλά δεν είμαι σίγουρος

εάν θυμάμαι καλά περίπου ντοκιμαντέρ ήταν μήπως θυμάται κάποιος ποια είναι? είχε διαφημιστεί αρκετά τότε

Ρώσικη Κιβωτός (2001):

http://www.imdb.com/title/tt0318034/

Δημοσ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cecil_B._DeMille αρκετες του ταινιες ειναι λογικα οτι θες

Πάνω απο 80 ταινίες !!!!! και συμπεριλαμβάνονται αριστουργηματάκια, εάν δε λάβεις υπ' όψιν και τα μέσα της εποχής ... ψάχνω ήδη ανάμεσά τους να βρώ ποιές είναι υπερπαραγωγές.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά :mrgreen:

(άν βέβαια απο τις απαντήσεις σας δημιουργηθεί λίστα θα τις συγκεντρώσω στο αρχικό πόστ με παραπομπή στο IMDb )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...