Προς το περιεχόμενο

ψάχνω dvd-rw που να μπορώ ....

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δοκίμασα αρκέτα λοσμικά και δισκάκια αλλα τίποτα

---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

έστειλα email στην lg για να τωτήσω αν ύπαρχει κάποιο dvd-rw που να γράφει cd σε ταχύτητα 8X μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά. είναι σίγουρο ότι φράφει σε 8Χ αυτό ????

Θα κάνω ένα τεστ ποιο μετά και 8α σου πω, αλλά 99% είμαι σίγουρος οτι το συγκεκριμένο πάει τοσο χαμηλά σε ταχύτητες.

Δημοσ.
δοκίμασα αρκέτα λοσμικά και δισκάκια αλλα τίποτα

---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

έστειλα email στην lg για να τωτήσω αν ύπαρχει κάποιο dvd-rw που να γράφει cd σε ταχύτητα 8X μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά. είναι σίγουρο ότι φράφει σε 8Χ αυτό ????

λοιπον ενας συνδυασμος που σε βολευει. ad-7241s (optiarc) μαζι με cd-audio sony. σε αφηνει και μεχρι 2χ.λογισμικο nero 7.5.9.3.

Δημοσ.

Τα καινούργια drives είναι βελτιστοποιημένα για πιο υψηλές ταχύτητες. Με 16χ δεν θα έχεις πρόβλημα.

Το πιο βασικό είναι η ποιότητα του drive, έπειτα η ποιότητα των cd-dvd και τελευταία κοιτάς την ταχύτητα εγγραφής.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για παλιό dvd-rw. Ούτε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς τα ακριβά audio cds.

Δημοσ.

+1.για παραδειγμα να παραθεσω εγγραφη dvd με το μοντελο ASUS 24B1ST.ταινια γραμμενη σε 18Χ εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα στη σαρωση απ'οτι γραμμενο στα 12χ.αυτο γιατι το συγκεκριμενο drive εχει προγραμματιστει για καλυτερη εγγραφη στις υψηλες ταχυτητες.

φιλε zouve τελικως βρηκες αυτα που ηθελες;παντως εφοσον θες τοσο πολυ χαμηλη ταχυτητα ο συνδυασμος που σου εδωσα παραπανω θα σου δωσει τα αποτελεσματα που θες. το ιδιο αποτελεσμα σε ταχυτητα παντως μου βγαζει κ με δισκακια data cd sony.

Δημοσ.

τελικά βολεύτηκα με το acoustica cd burner και με το dvd-rw pioneer DVR-116D και cd-audio της THATS σε 10Χ. Φτιάχνω τις playlists με το media monkey της κάνω extract και τις καίω με το acoustica. To media monkey καίει τα πάντα και κάτι άλλα δισκάκια PROFESSIONAL μου καιγόντουσαν και με το acoustica με τα THATS πάω καλά μέχρι στιγμής. Είχα κάψει πολλά , είχα απελπιστεί μέχρι να βρώ αυτον τον συνδυασμό!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...