Προς το περιεχόμενο

ψάχνω dvd-rw που να μπορώ ....

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω dvd-rw που να μπορώ να κάψω cd σε χαμηλή ταχύτητα 8χ ή 10χ θέλω να καίω cd audio δίοτι τα περισσότερα νεα drives τα καίνε απο 16χ και πάνω !!!!

ξέρετε κανένα να μου προτείνεται ??????????????

Δημοσ.
ψάχνω dvd-rw που να μπορώ να κάψω cd σε χαμηλή ταχύτητα 8χ ή 10χ θέλω να καίω cd audio δίοτι τα περισσότερα νεα drives τα καίνε απο 16χ και πάνω !!!!

ξέρετε κανένα να μου προτείνεται ??????????????

LITEON lh-20a1s

Δημοσ.
LITEON lh-20a1s

guarantee ???

το έχεις δουλέψει να το αγοράσω ???

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Αντί να αλλάξεις dvdrw για δοκίμασε να αλλάξεις software. Δοκίμασε το Imgburn είναι δωρεάν και καλό

δεν φτιάχνει cd-audio !!!!

Δημοσ.
guarantee ???

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Κάνει CD Audio αλλά μόνο αντιγραφή όλο το CD κάνει.

Δημοσ.
guarantee ???

Μπορεί να γράψει και audio cd αλλά αν η ποιο χαμηλή ταχύτητα είναι το 16χ οτι και να διαλέξεις θα το κάψει στα 16χ.

Τώρα για αργό drive δες το GE20LU10 της LG

>HL-DT-ST DVDRAM GE20LU10 FE06 (USB)
Current Profile: CD-R

Disc Information:
Status: Empty
Erasable: No
Free Sectors: 359.845
Free Space: 736.962.560 bytes
Free Time: 79:59:70 (MM:SS:FF)
[b]Supported Write Speeds: 4x; 8x; 16x; 24x; 32x; 40x; 48x[/b]

Δημοσ.

ειναι παρα πολυ καλο σε ολα του. και πολυ γρηγορο. ομως σου εχω 1 δωρεαν λυση. λεγεται mediacodeeditspeed οπου αλλαζεις τις παραμετρους του εγγραφεα σου και το αναγκαζεις να γραψει χαμηλοτερα.

Δημοσ.
ειναι παρα πολυ καλο σε ολα του. και πολυ γρηγορο. ομως σου εχω 1 δωρεαν λυση. λεγεται mediacodeeditspeed οπου αλλαζεις τις παραμετρους του εγγραφεα σου και το αναγκαζεις να γραψει χαμηλοτερα.

Αυτό είναι μόνο για dvd και οχι για cd, πλέον είναι μετρημένα τα μηχανήματα που πάνε κάτω απο 16χ

Δημοσ.

σε ενα αλλο νημα καποιος ειχε γραψει πως τα δισκακια cd-audio πρεπει να γραφονται το πολυ εως 10χ.

προσωπικως το βρισκω λιγο λαθος αυτο. απο την αλλη στο περιοδικο audio-video ελεγαν το πολυ σε 2χ.παντως το ad-7243s που εχω με δισκακια sony με αφησε να γραψω και σε 2χ.

Δημοσ.

99% ειναι ο κλασικός μύθος οτι το αργώ είναι και καλώ, 1% να έχεις κάποιο αρχαίο cd player το οποίο πιθανότατα να μην γουστάρει τα καινούργια cd,

σε γενικές γραμμές τα σύγχρονα dvd/cd-rw έχουν firmware βελτιωμένο για ταχύτητες πάνω απο 16χ σε cd και 8χ σε dvd.

Δημοσ.

λόγο dj θέλω να τα γράφω τόσο χαμηλά !!! και ψάχνω drives τώρα τα "καίω" με το pioneer DVR-116D σε 10Χ με δισκάκια cd audio THATS της Taiyo Yuden με το acoustica cd burner με το media monkey μου τα καίει δεν ξέρω για ποιό λόγο μοθ βγάζει illegal request !!!!!

Δημοσ.
καποιο αλλο λογισμικο δοκιμασες;βρηκες καποια λυση;

δοκίμασα αρκέτα λοσμικά και δισκάκια αλλα τίποτα

---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

Δες το lg ίσως να είναι το μονο που να γραφή κάτω απο 8χ

έστειλα email στην lg για να τωτήσω αν ύπαρχει κάποιο dvd-rw που να γράφει cd σε ταχύτητα 8X μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά. είναι σίγουρο ότι φράφει σε 8Χ αυτό ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...