ondoin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο που ελεγε οτι Forthnet η μαζι με τη συνδεση double play, δινει και το Nova Starter Pack δωρεαν για 12 μηνες. Kαι σκεφτομαι να εκμεταλλευτω την προσφορα. Το θεμα ομως ειναι οτι ποτε δεν ειχα double play και ψιλοφοβαμαι. Εχω διαβασει τοσα και τοσα οτι η ποιοτητα ομιλιας ειναι χαλια, οτι η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη κλπ κλπ. Αυτη τη στιγμη εχω συνδεση στην HOL και τηλεφωνια στον ΟΤΕ. Μπορει να μου πει καποιος που εχει ηδη Forthnet doubleplay τις εντυπωσεις του? Μενω Αθηνα, κεντρο, και η συνδεση ειναι μεσω ΑΡΥΣ.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 στο κεντρο επειδη το αστικο κεντρο ειναι κοντα δυσκολο να κλειδωσεις σε χαμηλη ταχυτητα .επισης η ποιοτητα ειναι μια χαρα.απο εκει και περα σε οποια εταιρεια και να πας πανω κατω το adsl Θα κλειδωσει στην ιδια ταχυτητα ακομα και σε connex na πας .για το ποσο θα κλειδωσεις εξαρτατε ποιοτητα χαλκου και αποσταση απο το αστικο κεντρο.
vabiris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αν θες βαρβάτη τηλεφωνία ανεξάρτητα το κόστος μείνε στον ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 το βαρβατη που το στηριζεις?γιατι περα απο παραπανω ταση στην γραμμη που ειναι παραπανω απο το παγκοσμιο δεν δινει τιποτε αλλο.και isdn που ειναι αχρηστο λογω voip.απλα το μονο καλο με οτε ειναι οτι φτιαχνει τις δικες τουθ βλαβες πιο γρηγορα.
Psyhack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Έχω forthnet μου λείπει το ΟΤΕ ( αλλά είναι πολύ φθηνό !
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 απο τον οτε τι σου λειπει για να καταλαβουμε και εμεις?
vabiris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 το βαρβατη που το στηριζεις?γιατι περα απο παραπανω ταση στην γραμμη που ειναι παραπανω απο το παγκοσμιο δεν δινει τιποτε αλλο.και isdn που ειναι αχρηστο λογω voip.απλα το μονο καλο με οτε ειναι οτι φτιαχνει τις δικες τουθ βλαβες πιο γρηγορα. Το στηρίζω στο γεγονός ότι μπορείς να μιλάς πιο αξιόπιστα χωρίς διακοπές, χωρίς σφυρίγματα, χωρις να ακους και αλλους στη γραμμή σου κλπ!
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το στηρίζω στο γεγονός ότι μπορείς να μιλάς πιο αξιόπιστα χωρίς διακοπές, χωρίς σφυρίγματα, χωρις να ακους και αλλους στη γραμμή σου κλπ! sorry αλλα τελειως ακυρα αυτα.με τον οτε δεν ακους συνακροασεις νομιζεις?και για να καταλαβεις οτι εχεις συνακροασεις με καποιον οφειλεται οτι καποια αλλη γραμμη ερχεται σε επαφη με την δικια σου και τα καλωδια ειναι του ουτε.οι διακοπες επισης κατα μεγαλυτερο μερος οφειλονται σε καλωδια οπως και τα σφυριγματα.γιατι εγω εχω 2,5 χρονια ιδιωτικη εταιρεια και δεν εχω ακουσει ποτε σφυριγμα ποτε καποιον αλλον και το ιντερνετ παιζει πολυ μια χαρα.
vabiris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 sorry αλλα τελειως ακυρα αυτα.με τον οτε δεν ακους συνακροασεις νομιζεις?και για να καταλαβεις οτι εχεις συνακροασεις με καποιον οφειλεται οτι καποια αλλη γραμμη ερχεται σε επαφη με την δικια σου και τα καλωδια ειναι του ουτε.οι διακοπες επισης κατα μεγαλυτερο μερος οφειλονται σε καλωδια οπως και τα σφυριγματα.γιατι εγω εχω 2,5 χρονια ιδιωτικη εταιρεια και δεν εχω ακουσει ποτε σφυριγμα ποτε καποιον αλλον και το ιντερνετ παιζει πολυ μια χαρα. Δε νομίζω να μπορεί να συγκρίνεται η pstn τηλεφωνία, με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει, με την τηλεφωνία εναλλακτικών παροχων....
Voodooman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ανέκαθεν είχα forthnet, ISDN, μετά ADSL και τέλος double play. Δεν μένω άφωνος ούτε από τις ταχύτητες του ίντερνετ (μια χαρά για κάθε είδους εφαρμογή που θέλει ίντερνετ και ανεκτές στο donloading, ας πούμε γύρω στα 4Mbps πραγματική ταχύτητα) ούτε από την ποιότητα συνομιλίας (έχω λίγα παράσιτα), αλλά ποτέ, 6 χρόνια τώρα, δεν είχα καμμία βλάβη. Καλά είναι μωρέ.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομίζω να μπορεί να συγκρίνεται η pstn τηλεφωνία, με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει, με την τηλεφωνία εναλλακτικών παροχων.... adsl over pstn και pstn τηλεφωνια σου δινουν ολοι.απλα σου δινουν και voip που το εχω δοκιμασιε σε forthnet και παιζει πολυ καλα. Ανέκαθεν είχα forthnet, ISDN, μετά ADSL και τέλος double play. Δεν μένω άφωνος ούτε από τις ταχύτητες του ίντερνετ (μια χαρά για κάθε είδους εφαρμογή που θέλει ίντερνετ και ανεκτές στο donloading, ας πούμε γύρω στα 4Mbps πραγματική ταχύτητα) ούτε από την ποιότητα συνομιλίας (έχω λίγα παράσιτα), αλλά ποτέ, 6 χρόνια τώρα, δεν είχα καμμία βλάβη.Καλά είναι μωρέ. για τις ταχυτητες οπως ειπαμε οτι εταιρεια και να βαλεις πανω κατω ειναι τα ιδια διοτι παιζει ρολο η αποσταση και η ποιοτητα.απλα η forthnet δινει 6 margin και θα κλειδωσεις ισως ενα κλικ παραπανω απο αλλες εταιρειες που σε κλειδωνουν με 8 η 9 margin>μικρη η διαφορα βεβεα αλλα οκ.για τα παρασιτα μπορει να ειναι πολλα.αν ειναι σε στιλ χριτσ χριτσ σαν να ακουμπανε καλωδια να το πω καλο ειναι να το δωσεις βλαβη.σε αλλες περιπτωσεις ειναι φυσημα που και αυτο βεβεα παει βλαβη.μεχρι και μια σκουριασμενη επαφη στην ρεγκλετα μπορει να δημιουργησει προβλημα παρασιτων η ακομα και να ακους αλλους στην γραμμη
Jimys2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εχω forthnet περιπου στα 2 χρονια τωρα και μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος! Κλειδωνω στα 21mb/s και ποτε δεν ειχα τεχνικο προβλημα. ΥΣ: θελω και εγω nova startpack!!!!!!!! δεν ειναι δικαιο :'( :'(
vabiris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 adsl over pstn και pstn τηλεφωνια σου δινουν ολοι.απλα σου δινουν και voip που το εχω δοκιμασιε σε forthnet και παιζει πολυ καλα. Δεν το κατάλαβα αυτό!?
F33L Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο που ελεγε οτι Forthnet η μαζι με τη συνδεση double play, δινει και το Nova Starter Pack δωρεαν για 12 μηνες. Kαι σκεφτομαι να εκμεταλλευτω την προσφορα. Το θεμα ομως ειναι οτι ποτε δεν ειχα double play και ψιλοφοβαμαι. Εχω διαβασει τοσα και τοσα οτι η ποιοτητα ομιλιας ειναι χαλια, οτι η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη κλπ κλπ. Αυτη τη στιγμη εχω συνδεση στην HOL και τηλεφωνια στον ΟΤΕ. Μπορει να μου πει καποιος που εχει ηδη Forthnet doubleplay τις εντυπωσεις του? Μενω Αθηνα, κεντρο, και η συνδεση ειναι μεσω ΑΡΥΣ. μην τολμησεις!! αθλιες ταχυτητες και συγχρονιζω στα 18000kbps
DoukiMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εγω ρε παιδεία που είμαι οτε με αυτο να παω σε φορθνετ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.