Προς το περιεχόμενο

yamaha f1 or plextor 48x??

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπα ρε παιδιά, τι διαβάζω εδώ;

Ρε Γιώργο, και εγώ έχω το 24άρι της Plextor πάνω από 12 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί να το αλλάξεις;

Δεν σου διαβάζει/γράφει κάποιο cd/cdrw/800άρια;

Αν σκέφτεσαι έτσι λόγω ταχύτητας, στο κάτω-κάτω σιγά τον χρόνο που θα κερδίσεις με κάποιο 48x..

Για κάποιον που δεν έχει cdr καθόλου αναγκαστικά θα πάρει 44x + επειδή δεν υπάρχει στην αγορά.

Για κάποιον όμως που έχει ήδη 24x,-χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν νομίζω ότι υπάρχει τρομερός λόγος για να πάρεις νέο.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαι εγώ το 24άρι plextor έχω και θα το αλλάξω όταν χαλάσει και μόνο τότε!

Δηλαδή αν γράψω ένα cd σε 3 λεπτά αντί για 4 τι έγινε;

Δημοσ.

Kala re paidia toso porwsh me tin taxythta?Egw pou grafw se polla brands exw parathrhsei oti akoma kai twra opoios thelei na grapsei oloswsto cd prepei na ta grafei se 16x!Twra ligo ta diskakia eginan pio kala.Glitwneis 1.5min stin eggrafh alla poios se glitwnei meta an to diskaki bgazei errors? ti na to kanw?Allwste ta recorders me to kalytero elegxo eggrafhs pou einai to neo teac 48x kai to yamaha 44x polla diskakia den ta anebazoun se tetoies taxythtes akoma kai an ta didkakia einai ftiagmena gia 48x! Giati etsi kai alliws den ta ta grapsoun swsta.Grafw me plextor 24x kai egw grapsei kai me plextor 40x kai parola oiti exoun to power rec den einai poly swsto to systhma afou merika diskakia enw den ta exw talaipwrhsei katholou arxisan na mou kanoun xazomares..CRC errors, video cd pou den diabazontai klp..

Δημοσ.

Tatto den kanoun alla recorders...

MONO TO F1 hehe...

Ta probs pou lete me to laser DEN TA EXW AKOUSEI TOUS TELEYTAIOUS MHNES...kserw pws ta teleytaia modela tis veltiw8hkan poly...Den exw akousei kanenan na exei prob...les na htan ellatwmatika kai na ta poulagane akoma??? ehehe

Pantws to 24x 8a sou proteina na to krathseis...Mia xara eisai...

Δημοσ.

Πεδια μη με εκνευριζετε τωρα γιατι εγω εχω το YAMAHA 8824E (επειδη για σας ειναι παλαιολιθικο και δεν θα το ξερετε ειναι 8Χ 8Χ 24Χ) το εχω 3 χρονια κανω μετρια χρηση και δουλευει ακομα.Διαβαζει ολα τα cd σωστα και κανει overburning σε κανονικα δισκακια μια χαρα.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.Αντε τρεχτε εσεις να βρειτε γιατι δεν ανεβαζει ταχυτητα το recorder σας και γιατι το buffer παει περα δωθε.Αν εκαψα 2-3 φορες δισκακι εφτεγε το cd-rom σε on the fly.Και καιει και ολα τα δισκακια να πουμε.

Δημοσ.

Egw eixa ena 16x10x40 SCSI Yamaha kai den mou egrafe kapoia mikra diskakia pou h8ela. Kata ta alla den eixa xalasei cd apo oti 8ymame.

Edwsa to Yamaha kai phra to Plextor 48x24x48A ATAPI kai episis den mou exei kapsei Cd mexri stigmhs... alla den to parakanw se taxythta me ta CDR B' poiothtas. Episis grafei kai ta mikra Cd pou den egrafe to Yamaha. Epsis fenete kai poio skili. To Yamaha to eixa ala3ei mia fora me allo idio apo vlakeia sthn trofodosia giati to eixa kapsei.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> Πεδια μη με εκνευριζετε τωρα γιατι εγω εχω το YAMAHA 8824E (επειδη για σας ειναι παλαιολιθικο και δεν θα το ξερετε ειναι 8Χ 8Χ 24Χ) το εχω 3 χρονια κανω μετρια χρηση και δουλευει ακομα.Διαβαζει ολα τα cd σωστα και κανει overburning σε κανονικα δισκακια μια χαρα.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.Αντε τρεχτε εσεις να βρειτε γιατι δεν ανεβαζει ταχυτητα το recorder σας και γιατι το buffer παει περα δωθε.Αν εκαψα 2-3 φορες δισκακι εφτεγε το cd-rom σε on the fly.Και καιει και ολα τα δισκακια να πουμε. <hr /></blockquote>

Eixa to 8x4x24x ;)...to yammy fysika...poly skhlos mou eixe vgei epishs...Scsi...

Koita omws...PWS perimeneis na kapseis CD me 8X mono kai On the FLY man?

San na zhtas apo 3ghz systhma na treksei win 95 kyrile...fysika kai 8a grafeis xwris probs se toso "xamhles" taxythtes

Akoma kai to 16x mou yammy RW 2100S Scsi..egrafe astamathta me to megalo tou buffer na einai kollmeno sto terma se on the fly me reader to Plextory Ultraplex 40X scsi...

Δημοσ.

Καλα ποιος νομιζεις οτι εισαι; Θα μας δειρεις κιολας; Απο την τσεπη σου τραβαω τα λεφτα για αυτα που αγοραζω...ακου να δεις τι μπορει να διαβασεις εδω μεσα!

Δημοσ.

Σιγα μη καθομαι να δερνω τον καθενα να πουμε.Παντε δωστε τα ομορφα λεφτακια σας οπου θελετε.Απλα ειπαμε να μην λεγονται βλακειες του τυπου:Το Yamaha ειναι μονο 44Χ εχει μεινει πισω εδω φτασαμε σε 52Χ και τετοια χαζα.Δεν καταλαβαινετει οτι οι διαφορες σε ταχυτητα εχουν εκμηδενιστει και πρεπει αλλο να ειναι το κριτηριο για αγορα CD-RW εκτος της ταχυτητας?Λες και θα σας χρονομετρησουν ρε παιδια.Μετρηστε τοτε και το disk loading time καθως kai to eject time αν μετρανε και τα δευτερολεπτα για σας.Και μη μου πειτε οτι δεν ειναι καποιος αχαρηστος που πεταει το αψογο 24Χ η 32Χ του να παρει καινουριο.

Φιλε Brwmogazos.Το cd-rom που αναφερομουν ειναι το creative 52X που εχει audio extraction σε 7Χ ενω οποτε του καπνισει διαβαζει σε 53Χ και χωρις προειδοποιηση μπορει να διαβαζει σε 4Χ σε αλλα σημεια του cd.Θελω να σου πω οτι οταν εκαψα 2-3 φορες cd ηταν γιατι αδειασε το buffer λογω του μαλακισμενου cd-rom που ξαφνικα εριξε πολυ την ταχυτητα του.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ASSOS:</font><hr> Egw eixa ena 16x10x40 SCSI Yamaha kai den mou egrafe kapoia mikra diskakia pou h8ela. Kata ta alla den eixa xalasei cd apo oti 8ymame.

Edwsa to Yamaha kai phra to Plextor 48x24x48A ATAPI kai episis den mou exei kapsei Cd mexri stigmhs... alla den to parakanw se taxythta me ta CDR B' poiothtas. Episis grafei kai ta mikra Cd pou den egrafe to Yamaha. Epsis fenete kai poio skili. To Yamaha to eixa ala3ei mia fora me allo idio apo vlakeia sthn trofodosia giati to eixa kapsei. <hr /></blockquote>

eixa parei mikra diskakia....120mb?something....20 kai exw polla akoma...mou ta egrafe to yammy to scsi 16x10x40 xwris probs :confused:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> Σιγα μη καθομαι να δερνω τον καθενα να πουμε.Παντε δωστε τα ομορφα λεφτακια σας οπου θελετε.Απλα ειπαμε να μην λεγονται βλακειες του τυπου:Το Yamaha ειναι μονο 44Χ εχει μεινει πισω εδω φτασαμε σε 52Χ και τετοια χαζα.Δεν καταλαβαινετει οτι οι διαφορες σε ταχυτητα εχουν εκμηδενιστει και πρεπει αλλο να ειναι το κριτηριο για αγορα CD-RW εκτος της ταχυτητας?Λες και θα σας χρονομετρησουν ρε παιδια.Μετρηστε τοτε και το disk loading time καθως kai to eject time αν μετρανε και τα δευτερολεπτα για σας.Και μη μου πειτε οτι δεν ειναι καποιος αχαρηστος που πεταει το αψογο 24Χ η 32Χ του να παρει καινουριο.

Φιλε Brwmogazos.Το cd-rom που αναφερομουν ειναι το creative 52X που εχει audio extraction σε 7Χ ενω οποτε του καπνισει διαβαζει σε 53Χ και χωρις προειδοποιηση μπορει να διαβαζει σε 4Χ σε αλλα σημεια του cd.Θελω να σου πω οτι οταν εκαψα 2-3 φορες cd ηταν γιατι αδειασε το buffer λογω του μαλακισμενου cd-rom που ξαφνικα εριξε πολυ την ταχυτητα του. <hr /></blockquote>

Ah...katalava mono me to pou akousa to CREATIVE...32aria? exoun 2 filoi mou kai kanenas den einai efxaristhmenos...ola tous kanoun ta trella tous :P o enas to petakse kai phre dvd kai o allos akoma paleyei gia on the fly me to 16x plextory tou lol...H talaipwria h idia...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> Σιγα μη καθομαι να δερνω τον καθενα να πουμε.Παντε δωστε τα ομορφα λεφτακια σας οπου θελετε.Απλα ειπαμε να μην λεγονται βλακειες του τυπου:Το Yamaha ειναι μονο 44Χ εχει μεινει πισω εδω φτασαμε σε 52Χ και τετοια χαζα.Δεν καταλαβαινετει οτι οι διαφορες σε ταχυτητα εχουν εκμηδενιστει και πρεπει αλλο να ειναι το κριτηριο για αγορα CD-RW εκτος της ταχυτητας?Λες και θα σας χρονομετρησουν ρε παιδια.Μετρηστε τοτε και το disk loading time καθως kai to eject time αν μετρανε και τα δευτερολεπτα για σας.Και μη μου πειτε οτι δεν ειναι καποιος αχαρηστος που πεταει το αψογο 24Χ η 32Χ του να παρει καινουριο.

Φιλε Brwmogazos.Το cd-rom που αναφερομουν ειναι το creative 52X που εχει audio extraction σε 7Χ ενω οποτε του καπνισει διαβαζει σε 53Χ και χωρις προειδοποιηση μπορει να διαβαζει σε 4Χ σε αλλα σημεια του cd.Θελω να σου πω οτι οταν εκαψα 2-3 φορες cd ηταν γιατι αδειασε το buffer λογω του μαλακισμενου cd-rom που ξαφνικα εριξε πολυ την ταχυτητα του. <hr /></blockquote>

Τωρα θελεις να κατσω να το σχολιασω ολο αυτο; Μπα δεν αξιζει ο κοπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...