Προς το περιεχόμενο

yamaha f1 or plextor 48x??

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις :

Teac γιατι ειναι σκυλια!

Plextor γιατι ειναι και αυτα πολυ σωστα cdrw και εχουν και γ.μω την υποστηριξη.

LiteOn γιατι γραφουν και τα πιο απιθανα κλειδωματα

Ο μονος λογος που θα επερνα Yamaha (γνωριζοντας το γαμ...νο προβλημα με τα lens τους - δεν λεω ολα τα cdrw βγαζουν προβληματα με τις κεφαλες αλλα τα yamaha ειναι κορυφη) ειναι αν ηθελα να γραφω audio cds.Ενας δευτερος λογος ειναι οτι το yamaha ειναι λιγο πιο ομορφο (design) απο ολα τα αλλα.

Η αποφαση ειναι δικη σου.

Δημοσ.

Επισης σκεψου οτι το yamaha ειναι 44x σε σχεση με το 48x του Plextor/teac

Δημοσ.

τα teac είναι σκυλιά εχμμμμμ - ξέρεις πόσα posts έχω διαβάσει εδώ μέσα με προβλήματα για τα teac ; να φανταστείς έχω χάσει το μέτρημα.....

μακρυά από teac....εγώ θα πρότεινα ή plextor ή lite on ή yamaha

Δημοσ.

to proigoumeno cd-r mou itan plextror.. auto pou exo tora einai plextor to epomeno pou tha paro tha einai plextor kai epomeno tou epomeno tha einai plextor........

kai auto giati? epidi mou xalase to esteila velgio me dika tous exoda kai se 4 meres eixa kainourio!!

tetoia exipiretisi mono i alpha cory stin ellada xixixixi:)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote SkYwaLkGR:</font><hr> Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις :

Teac γιατι ειναι σκυλια!

Plextor γιατι ειναι και αυτα πολυ σωστα cdrw και εχουν και γ.μω την υποστηριξη.

LiteOn γιατι γραφουν και τα πιο απιθανα κλειδωματα

Ο μονος λογος που θα επερνα Yamaha (γνωριζοντας το γαμ...νο προβλημα με τα lens τους - δεν λεω ολα τα cdrw βγαζουν προβληματα με τις κεφαλες αλλα τα yamaha ειναι κορυφη) ειναι αν ηθελα να γραφω audio cds.Ενας δευτερος λογος ειναι οτι το yamaha ειναι λιγο πιο ομορφο (design) απο ολα τα αλλα.

Η αποφαση ειναι δικη σου. <hr /></blockquote>

Provlhmata me ta laser sta yamaha yphrxan alla sta palia modela tous...meta to 2200 ews kai to F1 einai APSOGA...

Exw to F1 Scsi...Poly prwto...Poulhsa to Plextor 40x mou gia to YAMAHA...

To support tis Plextor Einai For the DICK...stin dikh mou periptwsh pou xreiasthka na steilw pisw to 40ari plextor mou...giati den egrafe polles markes Media opws ta Verbatims se anti8esh me ta yamaha pou oti tous petaga to egrafan apsoga...Esteila to Plextor pisw kai mou to esteilan opws itan pali pisw giati leei GRAFEI KANONIKA ta Media pou AFTOI PROTEINOUN!!!...les kai ta Verbatim-Traxdata-Memorex pou egrafa itan tis plakas...@@ support loipon...

2on...To YAMAHA EINAI 44x ALLA FULL CAV se anti8esh me ta 48x pou einai Z-CAV...

+ na exeis ston nou sou oti OTI kai CDRW na pareis to optimise pou sou kanoune se 40x media 8a sou ta grafoun se 32x...Sto yamaha F1 mporeis na to apenergopoihseis afto se anti8esh me to Plextor pou MONO mesa apo ta Plex tools mporeis kai MONO STO 48X kai oxi se prohgoumena modeala...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote rapper:</font><hr> mages pira telika to f1 92 eyro teliki kai retail!!!!!!!g@mo???kala milame poly ergaleio se sxesi me to ricoh 32x pou eixa. <hr /></blockquote>

Wraios :) enjoy :)

Ta yammy mou eixan vgei poly skylia se 8ema grapsimo cds...oti tous petaga to egrafan xwris probs...tou yamaha ta features omws einai to kati allo... :)

Δημοσ.

Επειδη κ' γω προκειται ν΄αγορασω recorder (το παλιο μου plextor 24x - δεν λεει και πολλα πλεον) , ακουσα παρα πολυ καλα λογια τελικα για τα yamaha.Το θεμα ειναι ρε παιδια το προβλημα με τα lens λυθηκε μια και καλη ή φιλε brwmogazoS εισαι παρα πολυ τυχερος;

Δημοσ.

φίλε skywalkgr γιατί δεν λέει και πολλά το παλιό plextor 24x ; σου έχει βγάλει προβλήματα ή έχει σταματήσει να γράφει ;

Δημοσ.

Δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο μεχρι τωρα.Εχω γραψει λιγα cd (περιπου 100-150) το μονο που εκαψε ηταν ενα που ουσιαστικα βλακεια ειχα κανει εγω.Δεν νομιζω πλεον οτι τα 24x φτανουν,βλεπω οτι ολοι εδω μεσα εχουν αναβαθμιστει σε 40-48x,ειμαι πολυ πισω...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote SkYwaLkGR:</font><hr> Δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο μεχρι τωρα.Εχω γραψει λιγα cd (περιπου 100-150) το μονο που εκαψε ηταν ενα που ουσιαστικα βλακεια ειχα κανει εγω.Δεν νομιζω πλεον οτι τα 24x φτανουν,βλεπω οτι ολοι εδω μεσα εχουν αναβαθμιστει σε 40-48x,ειμαι πολυ πισω... <hr /></blockquote>

Eιλικρινα δε μπορω να σε καταλαβω........λες οτι εχεις γραψει λιγα cd αλλα οτι τα 24x δεν σου αρκουν?

Γιατι φιλε μου εχει τοση μεγαλη διαφορα του να γραψεις ενα cd σε 4 λεπτα που σου παιρνει εσενα και στα 2.5 που θα το γραφει το yamaha ή το plextor?

Nομιζω οτι δε πρεπει να κρινεις τις αναγκες με το τι υπαρχει στην αγορα αλλα με το τι πραγματικα χρειαζεσαι.....

Δε νομιζω οτι κανουμε διαφωνισμο ποιος εχει το γρηγοροτερο ή το μεγαλυτερο μηχανημα εδω μεσα......

:smirk: :smirk:

Δημοσ.

Deathstar δεν σε κατάλαβα αλλά τέλος πάντων.....

εγώ με ένα Plextor 16/10/40A έχω μείνει και δόξα το θεό έχω γράψει όχι και λίγα - και χωρίς προβλήματα όπως μερικοί με teac και δεν ξέρω και εγώ με τί άλλα recorders

δεν βρίσκω τον λόγο του γιατί θα πρέπει να το αλλάξω - για να κερδίσω 30sec ή 1min ; σιγά ρε παιδιά τί κάνετε πιά και τα θέλετε τόσο γρήγορα καμιά μαζική παραγωγή ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...