Προς το περιεχόμενο

Windows Xp Home...Format και αλλα ευτραπελα!

Sagao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Θα προσπαθησω να τα πω απλα.

Ειχα Windows Xp Home Sp2(Original κωδικος) και εκανα μια πολυ ωραια αναβαθμιση σε xp pro αλλα οχι αυθεντικο!Το pc το εχω αγορασει απο συγκεκριμενη εταιρια η οποια μου διεθεσε με την αγορα, cd των windows,το οποιο θα μπορουσα οταν υπηρχε προβλημα να χρησιμοποιησω για ανακτηση αλλα οχι για ολοκαινουργια εγκατασταση!

Ετσι λοιπον,εγω το "πανεξυπνο παιδι",οταν εκανα την μεταβαση στα pro και κουραστηκα να προσπαθω να τα κανω αυθεντικα οταν μου τα εβγαζε ψευτικα,θελησα να γυρισω πισω στα ταπεινα σπιτικα (Home) Windows που ειχα...Αμ δε!

Που να τα βρει τα αρχεια ανακτησης το cd του sp2,(τα οποια ηταν φυσικα προεγκατεστημενα στον σκληρο απο την εταιρια)αφου τα ειχα σβησει?

Μετανοιωμενος πικρα λοιπον, σας θετω τα εξης ερωτηματα και περιμενω ταπεινα την βοηθεια σας!

1.Αφου υπαρχει αυθεντικο κλειδι,μπορω να βρω άλλα Windows και να χρησιμοποιησω το δικο μου κλειδι?Εαν ναι,τοτε:

2.Πρεπει να ειναι παλι Sp2 Home?

3.Πειραζει αν ειναι Sp3 Home?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας προκαταβολικα!

Καλη Σαρακοστη σε ολους!

Δημοσ.

1. Ναι, αρκεί να είναί ίδια έκδοση ΗΟΜΕ (αν το κλειδί σου είναι OEM, χρειάζεσαι δισκάκι OEM - αυτά που δίνουν μαζί με νέο υπολογιστή - αν το κλειδί σου είναι retail, χρειάζεσαι retail δισκάκι).

2. Όχι

3. Όχι

:-)

Δημοσ.

Μπορεις με οποιδηποτε CD των Windows XP Home (με οποιο Service Pack θες) να κανεις νεα εγκατασταση ,εαν χρησιμοποιησεις το Product Key το δικο σου.

(εννοειται οχι σπασμενο XP που περναει Product Key αυτοματα)

Επισης η αδεια σου (Product Key) να μην ειναι OEMAct. Σε XP δυσκολα συνανταμε OEMAct.

attachment.php?attachmentid=26466&stc=1&d=1266256368

post-26473-129063063348_thumb.jpg

Δημοσ.
1. Ναι, αρκεί να είναί ίδια έκδοση ΗΟΜΕ (αν το κλειδί σου είναι OEM, χρειάζεσαι δισκάκι OEM - αυτά που δίνουν μαζί με νέο υπολογιστή - αν το κλειδί σου είναι retail, χρειάζεσαι retail δισκάκι).

2. Όχι

3. Όχι

:-)

Μια χαζη ερωτηση ακομη:

Πως καταλαβαινουμε εαν ειναι ΟΕΜ η Retail?Το γραφει στο δισκακι?:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 20:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:58 ----------

ΟΚ!Ευχαριστω πολυ παιδια!Πιανω δουλεια αμεσως!

Δημοσ.
Θα χρειαστείς το KeyUpdateTool της microsoft.Kάνεις εγκατάσταση τα windows σπασμένα ή μη και με αυτό περνας το original κλειδί

+1 αρκεί η έκδοση που έχεις εγκατεστημένη να συμβαδίζει με το κλειδί σου. Δηλαδή αν έχεις Pro και έχεις κλειδί για Home, δε νομίζω ότι θα σου επιτρέψει την αλλαγή.

Πως καταλαβαινουμε εαν ειναι ΟΕΜ η Retail?Το γραφει στο δισκακι?

Οι OEM εκδόσεις αναφέρουν στο δισκάκι ότι είναι διαθέσιμες μόνο με την αγορά νέου υπολογιστή.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι εγώ που εχω windows xp με orginal key αυθεντικά με sp2 32bit

μπορώ να κανω αναβαθμιση σε xp 64bit αλλά χωρίς φορματ?

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω κατι εγώ που εχω windows xp με orginal key αυθεντικά με sp2 32bit

μπορώ να κανω αναβαθμιση σε xp 64bit αλλά χωρίς φορματ?

Οχι ,μόνο καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.
Οχι ,μόνο καθαρή εγκατάσταση.

Μπορώ με το ιδιο original key σε xp 64bit?

---------- Προσθήκη στις 18:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ----------

Μπορώ με το ιδιο original key σε xp 64bit?

Δεν μπορώ ρε παιδιά να βάλω windows xp 64 bit με τον ίδιο κωδικό απο τα windows xp home edition 2002 32 bit???:-(:-(

Αν μπορώ γίνεται να βαλω professional ή μονο home edition?

Δημοσ.

Κατ' αρχάς τα βασικά: Το μέσο εγκατάστασης των Windows XP θα πρέπει να ταιριάζει με τον αριθμό-κλειδί προϊόντος. Δηλαδή, όσον αφορά το κανάλι (MSDN, επίσημη έκδοση, OEM, Άδειας Χρήσης βάσει ποσότητας, και ούτω καθεξής), το SKU (Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, και ούτω καθεξής), και τη γλώσσα (English, French, και ούτω καθεξής) θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον αριθμό-κλειδί προϊόντος και το μέσο. Επομένως δεν μπορεί να βάλει κάποιος κλειδί από ελληνικά ΧΡ Home σε δισκάκι με αγγλικά XP Home, κλειδί από XP Media Center σε δισκάκι με ΧΡ Home, κλειδί από XP Home SP1a σε δισκάκι με XP Home SP2, κλειδί από ΟΕΜ XP Home σε δισκάκι με FPP XP Home κ.ο.κ.

Τα 64μπιτα ΧΡ κυκλοφόρησαν σε δύο εκδόσεις: Windows XP Professional x64 Edition και Windows XP 64-bit Edition for Itanium-based Systems. Επομένως το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δουλέψει ένα κλειδί από XP Home σε αυτά.

Δημοσ.
Κατ' αρχάς τα βασικά: Το μέσο εγκατάστασης των Windows XP θα πρέπει να ταιριάζει με τον αριθμό-κλειδί προϊόντος. Δηλαδή, όσον αφορά το κανάλι (MSDN, επίσημη έκδοση, OEM, Άδειας Χρήσης βάσει ποσότητας, και ούτω καθεξής), το SKU (Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, και ούτω καθεξής), και τη γλώσσα (English, French, και ούτω καθεξής) θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον αριθμό-κλειδί προϊόντος και το μέσο. Επομένως δεν μπορεί να βάλει κάποιος κλειδί από ελληνικά ΧΡ Home σε δισκάκι με αγγλικά XP Home, κλειδί από XP Media Center σε δισκάκι με ΧΡ Home, κλειδί από XP Home SP1a σε δισκάκι με XP Home SP2, κλειδί από ΟΕΜ XP Home σε δισκάκι με FPP XP Home κ.ο.κ.

Τα 64μπιτα ΧΡ κυκλοφόρησαν σε δύο εκδόσεις: Windows XP Professional x64 Edition και Windows XP 64-bit Edition for Itanium-based Systems. Επομένως το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δουλέψει ένα κλειδί από XP Home σε αυτά.

Έχει ενας φίλος μου τα Windows XP Professional Edition x64 αυθεντικά και θα βάλει τα 7 και τα xp θα μου τα δώσει εμένα!!!

Είναι αυθεντικά αλλά είναι σε αγγλικα η έκδοση τους!

Μπορώ να τα κάνω ελληνικά ??

Αν ναι πώς?:-(

thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...