Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Εχω σε 2 pc windows 7. Εχω εγκαταστησει μονο windows code pack για την εκδοση αυτη και εβλεπα τις ταινιες με media player clasic χωρις προβλημα. Τωρα στο ενα pc δεν μπορω να δω ουτε εξωτερικους , ουτε ενσωματωμενους υποτιτλους.... Ανοιγω τομ media player clasic παω navigate και ή το απο κατω μενου ειναι ανενεργο ή στην επιλογη sabtitle language υπαρχουν δυο επιλογες : S: Unknow 0 ή Νο subtitle Unknow 1 Δεν μπορω να καταλαβω τι σημβαινει...Την ιδια ταινια στο ενα pc την βλεπω με υποτιλους και στο αλλο χωρις... Την βοηθεια σας για να μην ...πηδηχτω απο τα παραθυρα !!!!!
SkyNet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Προτείνω απεγκατάσταση όλων των codec και εγκατάσταση Shark007 Codecs ή K-lite mega codec pack για λύση μια και καλή
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Προτείνω απεγκατάσταση όλων των codec και εγκατάσταση Shark007 Codecs ή K-lite mega codec pack για λύση μια και καλή Ευχαριστω.Κατεβαζω τωρα την πρωτη προταση σου. ---------- Προσθήκη στις 19:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ---------- Το K-lite mega codec pack μου ελυσε το προβλημα.Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.