Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό section... Παρ' όλ' αυτά, συνεχίζω... :grin: Έχω ένα αρχαίο αντιγραφικό... Hewlett Packard Cd-Writer Plus 8200 series, external, usb. Επίσης έχω το Nero 5.5.10.0. Συμβαίνει το εξής. Το Nero δεν "βλέπει" το αντιγραφικό. ΌΜΩΣ αυτό συμβαίνει μόνον στα XP και όχι στα ME. Και με παλιότερες εκδόσεις που είχα, τα ίδια... Σκέφτηκα πως ίσως να ευθυνόταν το cd-r μα αυτό δεν είναι δυνατόν μιας και στα ΜΕ λειτουργεί κανονικά με το Nero και στα XP γράφει μια χαρά αλλά με ένα πρόγραμμα της HP (αλλά όχι με το Nero, αλλά ούτε με το CloneCD). Δεν ξέρω τι άλλα στοιχεία να σας δώσω για να βοηθήσω. Ελπίζω να ήμουν κατανοητή...
Petza Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Christina mipos einai kairos na allakseis cdr ? ap'oti katalabainw den to ypostirizoun ta software koita edw http://www.nero.com/en/content/c1023694368810.html#c1023694368810 Isws breis kapia lysi sto problima tou nero. bale tous ASPI drivers tis Adaptec Gia to Clone min perimeneis polla tin stigmi pou den to anagnorizei oi leitourgies tou tha einai periorismenes. Elpizw na bgaleis akri P.S. pare kanena Plextori na breis tin ygeia sou
Cristina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Να 'σαι καλά!!! Όλα ΟΚ! Με το link που μου έδωσες βρήκα την λύση! Σε ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ.: 2η φορά με ξελασπώνεις... :grin:
ex_tep Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Pantos ena firmware update den tha htan asximo isos se glitosei apo pithana provlimata..
Petza Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> Υ.Γ.: 2η φορά με ξελασπώνεις... :grin: <hr /></blockquote> I'm getting far too old for all this....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.