eve-girl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 οοο :/ ευχαριστώ πολύ..αυτό υποψιαζόμουν..αα μετά το reset ανοίγω ξανά το router και δε θα έχω κάποιο πρόβλημα;; θα ισχύει ο κωδικός μου ;
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το ρουτερ thomson TG585v7 και θα ηθελα να το κλειδωσω.Εχω ασυρματη συνδεση και laptop.Ομως υπαρχει το εξης προβλημα..Πληκτρολογω στο browser το 192.168.1.254 και βαζω κανονικα το username και password.Aλλα αντι να με μεταφερει στην αρχικη σελιδα του speedtouch μου ζηταει συνεχεια username και password.Τι μπορει να φταιει και τι να κανω;; το κανεις reset sta default με το κουμπακι απο πισω που το πατας με μια βελονα,καρφιτσα, για 4-5 seconds.θα σβησουν ολακαι θα αναψουν ξανα και θα εχει χασει ολες τις ρυθμισεις.μετα θα κανεις παλ ιτην εγκατασταση χωρις το cd και θα βαλεις και κωδικο. Καποιος "εξυπνος" λογικα σου εχει αλλαξει τον κωδικο admin επειδη ειχες ξεκλειδωτο ασυρματο. Τωρα θα πρεπει να κανεις reset και μετα να κλειδωσεις το ασυρματο δικτυο σου δεν της τον εχουν αλλαξει.οπως ολοι που την πατανε κανουν το εξης λαθος.τρεχουν το wizard και σε καποιο σημειο λεει username,password συνδεσης.και μετα ρωταει παλι username kai pass συνδεσης,.οι μισοι βαζουν κατι και δνε το θυμουνται και οι αλλοι μισοι απλα νομιζουν οτι ζηταει αυτα που βαλαν πριν για την συνδεση/provider.σε ελαχιτες περιπτωσεις ειναι bug του explorer που βαζεις των κωδικο και δεν το δεχεται στο thomson αλλα ειναι σε αλλο thomson 530 ,536 kai me explorer 7 >με 8 δεν νομιζω να υπαρχει. οοο :/ ευχαριστώ πολύ..αυτό υποψιαζόμουν..αα μετά το reset ανοίγω ξανά το router και δε θα έχω κάποιο πρόβλημα;; θα ισχύει ο κωδικός μου ; θα εχουν σβηστει τα παντα.στοιχεια συνδεσης τα παντα.
eve-girl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 αα ευχαριστω πολυ ! δηλαδη να κανω reset και μετα παλι την εγκατασταση .. υπαρχει περιπτωση αφου τελειωσω το reset να υπαρξει καποιο προβλημα οπως να μην μπορω να μπω στο internet και να χρειαστει να φωναξω τεχνικο;; :/
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 οχι δεν θα υπαρξει προβλημα.απλα θα πρεπει να ξερεις το username kai to password σου.το ασυρματο κλειδωνει απο Home network meta wlan :thomson... μετα πανω δεξια configure.μετα Use wpa-psk encryption απο κατω password,απο κατω wpa+wpa2 και απο κατω apply
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.