guppy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Έχω κάνει εδώ και 1 μήνα σύνδεση internet, είναι ασύρματη. Πώς μπορώ να κλειδώσω το router μου;;;; Μέσα απο τη σελίδα του router;;;; Το router είναι της thomson. Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Mεσα απο το router...Πληκτρολογησε μαλλον 192.168.1.254 πηγαινε Wireless , configure και επελεγξε Use WPA-PSK Encryption στο security. Μην ξεχασεις τον κωδικο που θα σου δωσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 και γιατί δεν διαβάζεις το manual;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 και γιατί δεν διαβάζεις το manual;;; Ωραια απαντηση...Αν διαβαζαμε ολα τα manuals ή ψαχναμε για ολα στο google θα ειχαν κλεισει τα forums.:cry:
guppy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν γράφει τίποτα εκτός απο το πώς θα κάνω τη σύνδεση, θα ακολουθήσω αυτα τα βήματα φίλε μου. Γράφει τα νούμερα του thomson ευχαριστώ παιδιά.
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ωραια απαντηση...Αν διαβαζαμε ολα τα manuals ή ψαχναμε για ολα στο google θα ειχαν κλεισει τα forums.:cry: Φίλε Γιάννη διαφωνώ. Το έχω ξαναγράψει. Οι οδηγίες που θα δοθούν είναι ΗΔΗ καλογραμμένες (και πολλές φορές και με εικόνες) στο manual. Οπότε αυτός που θα απαντήσει, πρέπει να ξαναγράψει ένα κείμενο που ήδη υπάρχει (άτοπο και σπατάλη). Από την άλλη αυτός που ερωτά, πρέπει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ να διαβάσει κάτι (από το manual ή το forum), οπότε γιατί να μη διαβάσει το manual; Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά συνήθως είναι σπάνιες. Επι ευκαιρίας, τα forum είναι για εύρεση/ανακάλυψη/επίλυση νέων θεμάτων/προβλημάτων, αλλιώς χάνουν την πραγματική αξία της ανταλλαγής ιδεών. Γιάννη για φαντάσου να ήσουν σε ένα forum αυτοκινήτων και κάθε μέρα, να σε ρωτούσαν πως ανοίγει το καπό της μηχανής στο τάδε ή δείνα αμάξι; Τι θα απαντούσες; (Γιάννη δεν έχω τίποτα μαζί σου, απλά κουβέντα να γίνεται) Δεν γράφει τίποτα εκτός απο το πώς θα κάνω τη σύνδεση, θα ακολουθήσω αυτα τα βήματα φίλε μου. Γράφει τα νούμερα του thomson ευχαριστώ παιδιά. Το manual θα ήταν μέσα στο κουτί ή στη χειρότερη περίπτωση σε ένα cd (μέσα στο κουτί). Ακολούθησε τα βήματα που σου έδωσε ο φίλος και πες αν θες επιπρόσθετη βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 to manual νομιζω ειναι μεσα στο cd αλλα ειναι τεραστιο.το εντυπο που βαζει η forthnet ειναι τα βασικα.για να το κλειδωσει ειναι 192.168.1.254 μετα home network Μετα wlan:thomson... και το κανει κλικ μετα πανω δεξια configure Και το κανει klik μετα Use wpa-psk envcryption kai to κανει κλικ μετα αποκατβ βαζει τον κωδικο που θελει και αποκατω βαζει wpa+wpa2 και μετα apply.και ειναι ready.ενα λεπτο δουλεια.
guppy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 To router είναι thomsonTG585, τα ίδια βήματα κάνω;;; ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ---------- Παιδία κάνω τα βήματα και μου δίνει δικό του κωδικό. Να βάλω άλλο δικό μου, μπορώ;;;;
guppy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία παω να τον αλλάξω, δεν θα μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό;;; Το βάζω μια φορά. Διάβασα και άλλα θέματα σχετικά και βλέπω ότι έχουν προβλήματα, έχω συνδεθεί wireless και γω. Τον κωδικό θα πρέπει να τον βάλω ασύρματα;;; Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 To router είναι thomsonTG585, τα ίδια βήματα κάνω;;; ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ---------- Παιδία κάνω τα βήματα και μου δίνει δικό του κωδικό. Να βάλω άλλο δικό μου, μπορώ;;;; ναι ιδια βηματα.οτι κωδικο θες Ωραία παω να τον αλλάξω, δεν θα μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό;;; Το βάζω μια φορά.Διάβασα και άλλα θέματα σχετικά και βλέπω ότι έχουν προβλήματα, έχω συνδεθεί wireless και γω. Τον κωδικό θα πρέπει να τον βάλω ασύρματα;;; Ευχαριστώ. μια φορα βαζεις κωδικο οταν πας να μπεις .μετα το κανουν save ta windows.εγω πλεον με το νεο firmware παιζω τελεια.δεν ειχα προβλημα αμεσα με το wireless απλα οταν ζοριζα το wireless καμια φορα εκανε reboot.ισως να φταιγε και κατι αλλο με το Port forward αλλα δεν μου στεκκει και ουτε εχω ορεξη να το ψαξω.αλλα με το νεο firmware stable ηδη μια μερα ενω seedaro.Μια χαρα. αν εχεις θεμα δοκιμασε Firmware update.Μπορει να μην εχεις καν.θα το δεις.βεβεα το καλωδιο παντα ειναι πολυ καλυτερο αλλα σε μερικες περιπτωσεις δεν γινεται να εισαι με καλωδιο
eve-girl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το ρουτερ thomson TG585v7 και θα ηθελα να το κλειδωσω.Εχω ασυρματη συνδεση και laptop.Ομως υπαρχει το εξης προβλημα..Πληκτρολογω στο browser το 192.168.1.254 και βαζω κανονικα το username και password.Aλλα αντι να με μεταφερει στην αρχικη σελιδα του speedtouch μου ζηταει συνεχεια username και password.Τι μπορει να φταιει και τι να κανω;;
ArisG88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καποιος "εξυπνος" λογικα σου εχει αλλαξει τον κωδικο admin επειδη ειχες ξεκλειδωτο ασυρματο. Τωρα θα πρεπει να κανεις reset και μετα να κλειδωσεις το ασυρματο δικτυο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.