guppy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ο υπολογιστής μου έχει το internet security norton 2010 για 60 ημέρες. Θα αγοράσω άλλο internet security, πως θα το εγκαταστήσω;; Θα πρέπει πρώτα να πάω στον πίνακα ελέγχου και να καταργήσω την εγκατάσταση του i.s. του norton;;;; To panta i.s. 2010 κάνει για windows 7;;;; Ευχαριστώ.
chris2barca Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ναι πρεπει πρωτα να απενεργοποιησεις ενα anti-virus για να βαλεις ενα αλλο.. Πάντως σου προτείνω να μην βαλεις το panda , εγω προσωπικα ειχα πολλα προβληματα και σε xp και σε 7
guppy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή έχει ελληνικο μενού για αυτό θα το πάρω, είναι σε προσφορά. Τί προβλήματα έχεις;;;;
flik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το panda παρότι καλό οταν το έβαλα σε win7 x64 και έκανα reboot, μετά δεν μπορούσα να κανω κλικ πουθενά. Έπρεπε να μπω σε ασφαλή λειτουργία για να το βγάλω. 2 φορές το δοκίμασα και είχα παλι τα ίδια αποτελεσματα. Εγώ λεω κατέβασε ένα trial του panda antivirus, και αν σου κάθεται καλά στο σύστημα κρατα το. Κατα τη γνώμη μου είναι αξιόπιστο. Για την απεγκατάσταση του Norton μπορείς πιο αποτελεσματικά να χρησιμοποιήσεις αυτό: Norton Removal Tool
guppy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε flik το reboot τί είναι;;; Αν δεν πάρω το panta θα αγοράσω το norton 2010 πάλι γιατι μου φαίνεται καλό, θα το αγοράσω πακετο γιατί και αυτό είναι σε προσφορά. Θα το καταργήσω και θα το ξαναβάλω πάλι με cd λογικά που θα έχει.
chris2barca Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω ειχα παρομοια προβληματα με τον ''flik'' ... Τωρα εχω το AVG Free και ειναι πολυ καλο.
flik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 reboot=επανεκκίνηση. Μόλις έγινε η εγκατάσταση φαινόταν να πήγαινε καλά, με λίγο παραπάνω χρήση ram. Αλλά μετά την πρώτη επανεκκίνηση το χάος. Το norton είναι καλό. Όπως και το kaspersky και το eset. Διαλέγεις και παιρνεις.
guppy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Με πεισάτε παιδιά θα πάρω το norton 2010 αφου το έχω κιόλας και μου φαίνεται καλό, ευχαριστώ.
guppy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας, αγόρασα το norton 2010 και έχει και ελληνικό μενου κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.