nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τι έγινε τελικά με τον ανεμιστήρα; (αγωνία σε αυτό το thread, μια το σίδερο μια ο ανεμιστήρας... ).
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 σορρυ ρε παιδια αλλα καθε απογευμα δουλευω και παω αργα σπιτι... νομιζεις εγω δεν εχω περιέργεια... ---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ---------- το συνδεσα το fan. Θα το αφήσω όλο το βράδυ να καίει και βλέπουμε το πρωί. Θα κεράσω καφέ, ελάτε! (η αγωνία μου σε όλο της το μεγαλείο!)
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 τον βρήκα να κολλάει.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ---------- Προσθήκη στις 11:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:14 ---------- πρόβλημα από ιό? no πρόβλημα από μη εγκατάσταση drivers? no πρόβλημα από usb? no πρόβλημα θερμοκρασιών? no μου φαίνεται οτι αυτό που μένει είναι να αλλάξω μητρική... κάνω λάθος? δεν υπάρχει κάτι άλλο.... η στην έσχατη περίπτωση τον επεξεργαστή!
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 απλα απιστευτο.... την τελευταια φορα που εκανα φορματ κατεβασα τουυς drivers για να ειναι οι πιο ενημερωμενοι.... και τελικα αυτοι εφταιγαν γιατι αποφασισα να ξανακανω φορματ με τους drivers τους κανονικους (απο τα cd) και δεν μου ξανα κολλησε! ευχαριστω ολους και πιστευω το προβλημα μου ειναι μια μελλοντικη λυση!
Vasilis85 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 δεν έχω να χάσω κάτι με το να κάνω format. (για να πω και τον τεράστιο πόνο μου... όλα τα αρχεία τα είχα σε σκληρό 1ΤΒ (βλακεια μου) όπου έπεσε πάνω του ένα σιδερένιο αντικείμενο την ώρα που δούλευε και τα έχω χάσει όλα... τον έχω πάει σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων (northwind) και μου ζήτησαν 900€ τα οποία φυσικά θα δώσω γιατί τα χρειάζομαι πολύ τα αρχεία....) αγορασα το fanακι το οποιο θα το βαλω το βραδυ οταν γυρισω και βλεπουμε! 900 ευρώ.. ο χρηστός κ η παναγία! υπάρχουν εταιρίες που σου κάνουν επαναφορα με τα 2/3 αυτής τισ τιμής! Κάνετε μια έρευνα πρώτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.