Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα υπολογιστη ανα τακτα διαστηματα

πΑ-Βου-Γα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα είναι όλα πράσινα tick είναι οκ.

Αυτό το Aux απο πίσω στο speedfan πόσους βαθμούς λέει; Βασικά ανέβασε ένα print screen απο speedfan και everest αμα γίνεται.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θερμοκρασίες ήθελα αλλά είναι χαμηλά και του speedfan, δεν μπορεί να αποκλίνουν και πολύ, αμα δεν βαριέσαι στο επόμενο πόστ ανέβασε μια τους sensor.

Το Auχ απο οτι είδα είναι αισθητήρας που δεν είναι συνδεμένος. Άρα άφησέ τον στην μοίρα του :ρ

Απο: tomshardware

If a temperature shows Aux 127, this is simply an unassigned input which can be disabled using the Configure button.

Άρα μένει να κάνεις ένα test στις μνήμες με το memtest, έναν έλεγχο με το superantispyware, και να στρεσάρεις και τους 2 πυρήνες (τρέχεις 2 φορές το prime).

Δημοσ.

Για το memtest κατεβάζεις ένα .iso σωστά;

Εκείνο το iso με κάποιο πρόγραμμα (nero,ashampoo,poweriso) το γράφεις σε ένα cd (κάνεις εγγραφή εικονικού cd και όχι το αρχείο που κατέβασες έτσι όπως είναι μέσα στο cd, με το poweriso απο την άλλη ανοίγεις το iso και πατάς εγγραφή που έχει πάνω δεξιά στο).

Μετά κάνεις boot απο αυτό το cd και θα σε πετάξει σε μια μπλε οθόνη που θα τεστάρει τις μνήμες σου. Όσο περισσότερη ώρα θα το αφήσεις τόσο πιο σίγουρο το αποτέλεσμα.

Όταν στρεσάρεις και τους 2 πυρήνες ανέβασε άμα σου βγάλει λάθος και τις θερμοκρασίες μετά απο κανένα 10" τρεξίματος.

Πριν το φορμάτ ήταν μια χαρά και μετά σου άρχισε τα παράξενα;

Δημοσ.

Και γιατί δε δοκιμάζεις ένα format ακόμα? Έχεις να χάσεις αρχεία/προγράμματα? Ίσως δεν έκατσε καλά κάτι, ίσως κόλλησες κάτι που δε μπορεί να το βρει το Avast, ίσως είναι θέμα drivers της μητρικής, ίσως, ίσως, ίσως.... Πάντως θέμα θερμοκρασιών (γενικά), σκληρού δεν είναι... Ούτε πιστεύω ότι είναι θέμα μνημών...

Δημοσ.

δεν έχω να χάσω κάτι με το να κάνω format. (για να πω και τον τεράστιο πόνο μου... όλα τα αρχεία τα είχα σε σκληρό 1ΤΒ (βλακεια μου) όπου έπεσε πάνω του ένα σιδερένιο αντικείμενο την ώρα που δούλευε και τα έχω χάσει όλα... τον έχω πάει σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων (northwind) και μου ζήτησαν 900€ τα οποία φυσικά θα δώσω γιατί τα χρειάζομαι πολύ τα αρχεία....)

αγορασα το fanακι το οποιο θα το βαλω το βραδυ οταν γυρισω και βλεπουμε!

Δημοσ.
.............(για να πω και τον τεράστιο πόνο μου... όλα τα αρχεία τα είχα σε σκληρό 1ΤΒ (βλακεια μου) όπου έπεσε πάνω του ένα σιδερένιο αντικείμενο την ώρα που δούλευε και τα έχω χάσει όλα...

αγορασα το fanακι το οποιο θα το βαλω το βραδυ οταν γυρισω και βλεπουμε!

Με έχει φάει η αγωνία....

Τι ήταν αυτό το σιδερένιο αντικείμενο? Δε θέλω να φανταστώ...

Δημοσ.

Άμα κολλάει το σύστημα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ευθύνεται το ποντίκι, άμα κόλλαγε μόνο το ποντίκι έπρεπε να κοιτάξεις μπαταρίες-παρεμβολές .

Δηλαδή, όταν κάνει τα κολλήματα άμα παίζει μουσική σταματάει και η αυτή;

Από ότι κατάλαβα όμως από το αρχικό πόστ κολλάει το σύστημα γενικά... Και αφού αρχίζει τα κολλήματα μετά απο ώρα ενώ στην αρχή όλα είναι καλά για αυτό είπα οτι μπορεί να είναι υπερθέρμανση.

Ασυμβατότητα με κάποια συσκευή τώρα... Θα δείξει...

Δημοσ.

ναι ρε να πάρει κολλάει όλο το σύστημα και αυτό με τρελαίνει ακόμα περισσότερο... τον εχω αφησει ανοιχτο απο το πρωι χωρις το mouse πανω... για να δουμε τι θα κανει!

---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ----------

πάνω στον υπολογιστή έχω κάρτα τηλεόρασης, γραφικών ( ;) ) , ασύρματη δικτύου, το ασυρματο ποντικι.

---------- Προσθήκη στις 17:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ----------

και επίσης, στην διαχείριση του υπολογιστή, μου βγάζει ένα ερωτηματικό στον εκτυπωτή τον οποίο τον έχω αποσυνδέσει και απλά μου ζητάει ένα dll το οποίο δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο στο κόλλημα που τραβάει ο υπολογιστής...

άμα τον κλείσω όταν αρχίσει να κολλάει και τον ανοίξω κατευθείαν, μετά από δυο τρία λεπτά ξανά τα ίδια!

---------- Προσθήκη στις 23:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ----------

τελικα ακυρη η περιπτωση να φταει το usb ποντικι γιατι γυρισα και τον βρηκα κολλημενο. θα δοκιμασω με το fanακι και θα σας πω αυριο... δεν αντεχω αλλο!!!! :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...