panetolikos83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 παιδες προσπαθω αδοξα απο χθες να κανω ενα dvd εκκινησιμο για να κανω format και να περασω τα windows 7.. στην αρχικη οθονη και ενω απο το bios εχω επιλεξει να κανει boot απο το dvd συνεχιζει κανονικα και μπαινει στα xp.. εχω χρησιμοποιησει μεχρι στιγμης nero 9, magic iso μηπως μπορει να μου πει καποιος τι λαθος μπορει να κανω η πως να κανω το dvd bootable?
Xdanger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 χρειάζεσαι και τα bootsectors λογικά αν έχεις τα 7 σε iso μπορείς να κάνεις καψιμο ως εικόνα (burn image) και θα είσαι εντάξη.
ntg_net Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το λαμπακι στο DVD αναβει ? Στο BIOS το βλεπεις το DVD ? Μηπως σου λεει να πατησεις ενα πληκτρο για να φορτωσει απο το DVD ?
panetolikos83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.. το εγραψα 50 φορες το dvd-rw δεν ξεκιναει. το dvd δουλευει κανονικα και στο bios τα εχω ρυθμισει σωστα αφου μολις βαζω το cd των xp κανει boot κανονικα.... αρα λογικα δεν το γραφω σωστα με το nero και το magic......... θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε πως να το γραψω στο nero..! τα bootsectors τι ειναι...? στην τελικη θα δοκιμασω αυτο που μου λεει ο ''antonl'' με το download tool..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.