Προς το περιεχόμενο

Φάρσα από +551133291582

kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε σεις, λέτε να είναι κανένας που καταλάθος βρήκε τον αριθμό της από Βραζιλία, και να έχει χρησιμοποιήσει 500 αριθμούς; :S

brazil%20chick%20fan.jpg

για φαντάσου...

Δημοσ.

Στην αρχή που καλούσε απαντούσα, αλλά δε μίλαγε.

Σίγουρα είναι φάρσα.

Για χρέωση δε νομίζω, έχω alacarte και δε ξέρω αν χρεωνόμουνα, γιατί βάζω πολλές μονάδες, και δεν έχω έλεγχο.Θα βάλω φραγή σε τηλ. εξωτερικού.

Δε βοηθάει δηλαδή να πάω στον εισαγγελέα για διερεύνηση ε?

Aπο Βραζιλία!!

Δεν υποστηρίζει το κιν. μου φραγη εισερχ/νων από εξωτερικό τώρα που το προσπάθησα..

---------- Προσθήκη στις 01:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:28 ----------

Είναι μια πολύ sexy Βραζιλιάνα χορεύτρια και θέλει να σου χαρίσει ένα ταξίδι στη Βραζιλία και ένα αξέχαστο βράδυ

ε όχι και βραζιλιάνα.... τι να με κάνει.Φιλενάδες ίσως.Γυναίκα είμαι.Καλά και που το βρήκε το τηλ. μου?

Δημοσ.

Παιδια για να λάβεις τηλεφωνα εξωτερικου πληρωνεις το 20%

και αυτος που σε καλει το 80%

Βεβαια σε ειδοποιούνε αμα θέλεις να δεχτεις την κλήση

Δημοσ.

Μίλα με την εταιρία κινητής και πες τους τα νούμερα που σε καλούν. Νομίζω ότι θα δουν αυτές τις κλήσεις και θα σου πουν απο που προέρχονται και τι μπορείς να κάνεις.

Θα σου πρότεινα επίσης να αρχίσεις να κοιτάς και τις χρεώσεις σου γιατί πολλά γίνονται με τέτοιου είδους τηλέφωνα.

Δημοσ.
ε όχι και βραζιλιάνα.... τι να με κάνει.Φιλενάδες ίσως.Γυναίκα είμαι.

Ανοιχτούς ορίζοντες παιδιά, ανοιχτούς ορίζοντες.

Και ανοιχτές webcam.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πρεπει να ειναι καρτοτηλεφωνα απο την Chapada dos veadeiros :-D

Κοιταξτε παιδια μπορει να ειναι απο παντου!!!:lol:

Μπορει να ειναι απο την περιοχη 9 του διαστηματος(Αμερικη)δεν ακουμπα κανενας εκει!!...

Εμενα με ειχε παρει ενα τετοιο νουμερο οχι ακριβως το ιδιο αλλα αντι για 5511 που ξεκιναει ε εμενα με ειχε παρει με αρχικα 4 νουμερα 5911 και ακουγονταν ενα μπιπππ μεγαλο και μετα φαντασματα μιλαμε για πολλη τρελα παραγματα:P:p

τι αλο θα ακουσουμε!!!

Γεια σας:-):-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην Γερμανία ξέρω άτομα που την πάτησαν απαντώντας σε τέτοια νούμερα... ΑΛΛΑ η χρεώση δεν γίνεται όταν απλά απαντήσεις παρά ΜΟΝΟ ΑΝ πατήσεις κάποιο πλήκτρο από το 0-9,*,#...

Προσοχή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...