Προς το περιεχόμενο

Φάρσα από +551133291582

kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα με συμπάθεια.

Με καλεί παρανοηκά ένα άτομο απο

+551133291582 ή

+1150970073 h

+551131510057

+551133291582

+551150920713

kai άλλα.

Μόλις καταλάβει ότι έβαλα φραγή στο ένα, παίρνει από άλλο.

Τι νούμερα είναι αυτά? Ti μπορώ να κάνω για να το βρώ?

Mεσίτης πρέπει νάναι, γιατί ξεκίνησε το πρόβλ. από τότε που ζήτησα να πουλήσω το σπίτι μου, Αλλά το είδαν πολλοι.....

Δημοσ.
Παιζει να τον χρεωσει...

Χωρίς να είμαι σίγουρος, βρίσκω παράνομο να χρεωθείς απο εισερχόμενο τηλεφώνημα απο οπουδήποτε εφόσον χρησιμοποιείς εταιρία που ανήκει στη χώρα που είσαι.

Δημοσ.

Πώς θα χρεωθεί, τι λέτε ρε παιδιά; Επειδή θα απαντήσει στο τηλέφωνο;

Δεν μου φαίνεται για φάρσα, προφανώς κάποιος απο την Βραζιλία θέλει κάποιον απεγνωσμένα και έχει τον αριθμό της Κυριακής. Ενδεχομένως να μην έχει τον σωστό αριθμό, αλλά άν δεν του απαντήσει κανείς, δεν πρόκειται να το μάθει ... ;)

Δημοσ.

Πραγματικα ΔΕΝ εχω ιδεα πως θα χρεωθει αλλα σε περιπτωση γνωστου σηκωσε ενα τερααααααστιο νουμερο που ξεκιναγε απο 210 και ειχε πανω απο 10 ψηφια συνολο και του ηρθε ο λογαριασμος +50 για κλησεις προς αδιευκρινιστο προορισμο...

Δημοσ.
εδώ χρεώνεσαι για να δέχεσαι sms στα τηλεφωνήματα θα κωλ.....όσουν???

http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1031.html

sta sms χρεώνεσαι επειδή στέλνεις εσύ πρωτα μνμ να γραφτείς στην υπηρεσία .

Μηπως το κολπο ειναι για να τους καλέσεις εσυ πισω να δεις ποιος είναι?

Δημοσ.

Στα sms έρχεται ένα μήνυμα που με το που το βλέπεις σου εμφανίζει ένα λίνκ μακρυνάρι. Εάν απο συνήθεια πατήσεις ΟΚ πάνω στο link, τότε ναι έχασες... Εάν όμως είσαι ψύχραιμος και πάς να δείς τον αποστολέα, τότε βλέπεις τους ...εξωτικούς αριθμούς!

Μου έτυχε 2 φορές μέχρι τώρα κι (ευτυχώς) δεν υπήρξε καμμία χρέωση.

Δημοσ.
Πραγματικα ΔΕΝ εχω ιδεα πως θα χρεωθει αλλα σε περιπτωση γνωστου σηκωσε ενα τερααααααστιο νουμερο που ξεκιναγε απο 210 και ειχε πανω απο 10 ψηφια συνολο και του ηρθε ο λογαριασμος +50 για κλησεις προς αδιευκρινιστο προορισμο...

Σε αρκετες χώρες στον κόσμο υπάρχουν κλήσεις με χρέωση του κληθέντος (πως είναι τα 800 στην Ελλάδα αλλα σε τιμές 9011 και πολλαπλάσιες).

Θα πρότεινα πάντως να ζητησεις φραγη απο κλησεις εξωτερικού, ειδικα αν δεν έχεις κανέναν να σε καλέσει απο εξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...