opstic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Tha epimino kai ego oli kratithite na kanoune vima i megales eteries gia na doume ti paizei oute si allos i iponmoni einai areti fili mou
jsarris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Πάντος όταν ξεκίνησε όλη η ιστορία με την DSL (βλέπε κανά χρόνο πριν), η Intraconnect έλεγε για κάτι τιμές 5000δρχ το μήνα πάγιο για χρονοχρέωση του internet και 15000δρχ για απεριόριστη χρήση.Τώρα βλέπω αυτές τις τιμές από την Vivodi και δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου και στα αυτιά μου. Έγω αυτό που ξέρω είναι στην Ελλαδίτσα την καημένη όλα αναπτύσονται με ρυθμούς χελώνας και μέχρι να φτάσουν οι τιμές σε προσιτά επίπεδα θα περάσει αρκετός καιρός. Από την άλλη πλευρά μόλις οι τιμές πέσουν αρκετά θα βγει μια άλλη υπηρεσία καλύτερη (πχ κανά 2Mb για το σπίτι) και φυσικά θα πρέπει να ξεκινήσει σε λογική τιμή οπότε η DSL που θα είναι για χ3σ1μ0 τότε θα είναι τσάμπα που λέει ο λόγος.
boredmind Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 sorry Soth alla..... """"To thema den einai oute oi times, oute to ti prosferei h Vivodi. min ksexnate allwste... ti einai h Vivodi? Me ti kefalaia tha odigisei stin "anaptiksi" kai tin "proodo"? "" edo exeis adiko i vivodi einai europaiki etairia oxi apo tis megaliteres tis europis alla exei na sovaro onoma oso gia kefailaia pistepse me iparxoun
ppplll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 den ksero gia sas alla ego me tetoies times oute pou to skeftomai! protimo na doso 200-250e na agoraso 1 eksoteriko skliro disko kai na pao opote goustaro sto panepistimeio kai na katebazo oti thelo me taxitites apo 80Kb/s eos 1,5Mb/s (analoga me ta kefia!) bebaia to thema einai posoi exoun paromia dinatotita na kanoun to idio me emena? ipomoni kapia stigmi tha pesoun kai i times tou DSL se fisiologika epipeda! alla pali gia na ksekinisan apo toso psila fantazomai oti tha to kathisterisoun oso perisotero mporoun gia na sinexisoun na mas pinoun to aima!!!!!!
grkostis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Loipon to neo mou account User name : piasekolo Password : antegeiaaaa Sas tin xarizo tin syndesi
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 xaxa!Ξεχασες να γραψεις και τον provider φιλε μου! Fragkofoni!
TARON Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 PAIDIA MIN TRELENESTE PERIMENETE LIGO KAI THA PESOUN OI TIMES....EGW STIN ITALIA EXW 1.5MBPS KAI PLIRONW TO MINA 60 EURO! IPOMONI KAI EDW TOSO ITAN OI TIMES OTAN VGIKE TO ADSL,,,,, IPOMONI LOIPON..........THA MPOUNE KAI ALLES ETAIRIES STO GAME KAI THA ISIOSOUN MERIKOI MERIKOI
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Nαι φιλε μου αλλα τωρα στην Ιταλια ετοιμαζονται να περασουν στην επομενη τεχνολογια(cable) και εμεις ακομα πρεπει να κανουμε υπομονη! Α και κατι αλλο μπορει οι τιμες να ηταν ιδιες οταν πρωτοβγηκε και στην Ιταλια οι μισθοι ομως μπορεις να μας πεις ποσες φορες ειναι μεγαλυτεροι απο αυτους στην Ελλαδα?
trustfm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 oi times sthn italia fusika kai den htan idies me autes pou blepw edw ! Gia na sunel8oume ligo ! Me to pou mphke h dsl sthn italia hmoun apo tous prwtous pou ebala. eixa skasei 600e TOTE me activation kai me modem gia 1 xrono. Anakribeies sto megisto ba8mo akoume edw mesa pleon kai dikaiwlogoume ta adikaiologhta ! Byez
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 KYRIAKOS_GKLEZAKOS said: Nαι φιλε μου αλλα τωρα στην Ιταλια ετοιμαζονται να περασουν στην επομενη τεχνολογια(cable) και εμεις ακομα πρεπει να κανουμε υπομονη! Α και κατι αλλο μπορει οι τιμες να ηταν ιδιες οταν πρωτοβγηκε και στην Ιταλια οι μισθοι ομως μπορεις να μας πεις ποσες φορες ειναι μεγαλυτεροι απο αυτους στην Ελλαδα? Αντικειμενικά όμως, δεν μπορείς να μιλάς για μισθούς καθώς το κόστος για τις υπηρεσίες δεν πάει με τους μισθούς... Όχι ότι δεν εκνευρίστηκα όταν είδα αυτές τις τιμές, απλά κάνω μια γενική παρατήρηση...
Vasilius Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 "Γιατι διαμαρτυρεστε ρε guys?στον ΟΤΕ ποσα πληρωνετε? Εκτος απο την διπλασια ταχυτητα απο την isdn με DSL εισαι συνδεδεμενος συνεχως,λιγο ειναι? Ενταξει η τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα και στο hardware το ιδιο δεν συμβαινει? " Paides den kserw gia esas alla an plhrwnete kathe 2mhno 200+ euro ston ote gia Internet... eiste katestramenoi!!! Peripou 800 wres sto net??? apo tis 1400 twn 2 mhnwn... Tote prepei na vgazete to pc k volta!!! Oso gia thn 2plasia taxythta...File etsi elegan k gia intraconnect k.... Oso gia to ping? Giati kanenas den anaferete se afto? Eksw to ping tous einai apsogo se servers ths xwras tous 30-50 to poly... Edw me intraconnect dsl eixa 270-500+ ... Enw me otenet k 56k 120-170ms... Oso gia to oti tha ta tynaksei to diktyo ktlp. Filoi mou afto einai thema twn etairiwn k mono!!! H analogia den mporei na nai opws sta modem 10-1... Oi times einai psyles dioti h vivodi monh paizei... Mia erwthsh....Stis alles ksenes xwres,ti times exei sta idia paketa??? "Basika den einai o OTE pou rules. Oute o OTE pou thelei na poulisei ISDN!!! Allos einai o ypefthinos... " ....Thee mou....ke mou......A re proedre!!! "gia osous menoun ellada den nomizo pia na tous fanei kako afou den exoun niwsei thn xara tou 1mbps h ths taxuthtas tou pan/miou sthn Agglia.." Siga re Lorde!!! Nomizeis oti eisai o monos... K omws kaneis lathos... To 96-97 katevaza me 1015kbs/s demo diablo apo ellada....netcard se router ths ntua... Afta. To dsl einai dsl oxi Adsl gia osous kseroun... Oso gia ta cable pote den prokeite na perpathsoun sthn ellada... tha doume kati antistoixo se adsl (idia taxythta). Kalwdiaka yparxoyn mono plaka k kapou allou.Pios tha skapsei thn athina na riksei kalwdia gia cable? Ypopshn oti einai to pio akrivo ergo.... Ax elladara mou 2004 here we come!!! Oso gia tous ellhnes me tis dwseis - mistho 200xhnes Dolby k ferrari.... Eimai apolytws symfwnws...
TheNetPoet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Εγω παντως κατεβασα τους ορους χρήσης της υπηρεσίας και με μια πρωτη ματια : α) δε δινει κανενος ειδους εγγυηση για την ταχυτητα συνδεσης. Με αλλα λογια οτι εχουν ευχαριστηση.. β) δεν αναφερει τιποτα για IP Address, αν ειναι static/dynamic/real/NAT γ) δεν αναφερει αν και ποια protocols επιτρεπουν να περνανε απο το δικτυο τους Αναφερει βεβαια ενα καρο υποχρεωσεις για τον πελάτη
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 panepistimio ioanninwn, ergasthrio plhroforikis tmimatos pliroforikis.... katebazo me 1.5mb/sec
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 KWSN-Men Αντικειμενικά όμως, δεν μπορείς να μιλάς για μισθούς καθώς το κόστος για τις υπηρεσίες δεν πάει με τους μισθούς... Όχι ότι δεν εκνευρίστηκα όταν είδα αυτές τις τιμές, απλά κάνω μια γενική παρατήρηση... Φιλε μου καλημερα.Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στην Ιταλια που δινουν Adsl με 60 ευρω το μηνα και μισθους 3 φορες μεγαλυτερους απο τους δικους μας το κοστος λειτουργιας ειναι μικροτερο? Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο που λες απλα η εταιριουλα εφαρμοζει την κλασικη ελληνικη επειχειρηματικη τακτικη του οσα αρπαξουμε και οσα φαμε τωρα και δεν βλεπει μακροπροσθεμα οτι αυτο που κανει θα την οδηγησει στην απομονωση απο τους καταναλωτες! Αληθεια σε χασαμε απο το PC-tech περνα καμια βολτα να τα πουμε και απο εκει!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 KYRIAKOS_GKLEZAKOS said: KWSN-Men Αντικειμενικά όμως, δεν μπορείς να μιλάς για μισθούς καθώς το κόστος για τις υπηρεσίες δεν πάει με τους μισθούς... Όχι ότι δεν εκνευρίστηκα όταν είδα αυτές τις τιμές, απλά κάνω μια γενική παρατήρηση... Φιλε μου καλημερα.Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στην Ιταλια που δινουν Adsl με 60 ευρω το μηνα και μισθους 3 φορες μεγαλυτερους απο τους δικους μας το κοστος λειτουργιας ειναι μικροτερο? Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο που λες απλα η εταιριουλα εφαρμοζει την κλασικη ελληνικη επειχειρηματικη τακτικη του οσα αρπαξουμε και οσα φαμε τωρα και δεν βλεπει μακροπροσθεμα οτι αυτο που κανει θα την οδηγησει στην απομονωση απο τους καταναλωτες! Αληθεια σε χασαμε απο το PC-tech περνα καμια βολτα να τα πουμε και απο εκει! Οι μισθοί δεν έχουν καμία απόλύτως σχέση Με το κόστος που έχει μια εταιρεία. Στην Ουγκάντα δηλαδή το κόστος για dialup είναι 1 δολάριο επειδή πάει με τους μισθούς; Ίσα ίσα στην Ιταλία έχουν μικρότερο κόστος γιατί οι υπηρεσίες διαμοιράζονται σε περισσότερους συνδρομητές ενώ υπάρχει και η πολυτέλεια να διαμοιραστεί το κόστος πιο πολυ... Στο PC-Tech δεν μπαίνω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν πολυπρολαβαίνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.