kavaliotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Mallon parekshghsate auta pou eipa, alla telos panton..Oute me thn mia pleura eimai bebaia alla oute kai me thn allh..Ennoontas oti nai ennoeitai den kanoun kala "gia emas" pou exoun akribes xrewseis, alla oute kai 8a kerdizame kati an plakwne olo to ellhnario sto ADSL sta prwta tou stadia kai katebazame me 2kb/sec me ADSL! Edw akoma kai sthn Agglia pou einai toso mprosta epese to diktuo tous afou den antekse thn megalh zhthsh pou eixe kai to polu traffic, mhn ta 8eloume ola dika mas..Den ksero, emena mou fainetai logiko auto pou eipa, oti dhladh mia nea texnologia prwta 8a exei akribes xrewseis gia na proselkusei mono etairies ktl, 8a ftiaksei ena prwto kerdos as poume (h aposbesh osws xrhmatwn exei ksodepsei) kai siga siga 8a apeu8un8ei kai sto euru koino..Den eixame oloi kinhto otan hr8e h kinhth thlefwnia sthn Ellada, elaxistoi eixane kai tora akoma kai o gyftos ths geitonias exei 3-4 kinhta kavantza.. Hremia kai ligo upomonh kai ola 8a paroun ton dromo tous, NAI 8eloume ADSL alla na einai kai aksiopisto..To kalo pragma argei na er8ei, afou egine to prwto SHMANTIKO bhma, sxetika grhgora 8a ginoun kai ta upoloipa..
pieros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Ναι οντως δεν ειμαστε καλα μου φαινεται!Φοβερη λογικη!Τη πιο σωστη κουβεντα ειπε ο Jim1979 αλλα δυστυχως εδω ειναι Ελλαδα και οπως βλεπεις φιλε μου υπαρκουν ακομα και ατομα που λενε οτι καλα κανει η Vivodi!BlizardBill μην λες οτι θες την IC δεν την εβρισε κανεις για τις τιμες της αλλα για την απαραδεκτη τακτικη της να κανει συμβολαια και να μην εκπληρωνει τις υποχρεωσεις της! <hr /></blockquote> Apo mia apopsi exeis dikio gia tin proselkisi twn pelatwn! Omws bazw mia anw teleia ' Giati an 8umaste kala k stin periptwsi twn kinitwn otan bgike i Panafon itan piasokolikia, meta ir8e i cosmote k mazepse para polous pelates alla telika epidi exei pesei dimosioliki twra teleutaia ta exou n paratisei me apotelesma i Vodafone na exei parei ta panw tis! Opote opoios exei tis kaluteres times k apodosi autos 8a faei to megalo kommati stin pita! P.S. 8a mporouse kaneis na mas pei poies perioxes kaluptei? Egw den gnwrizw kamia! An balei kaneis pantws DSL as kanei k ena test stin taxitita na doume an axizei! Egw proswpika xwris na gnwrizw kala peri tilepikoinwnies san etaireia apo oles i kaluteri einai forthnet! Sobari axioposti k oti leei to kanei. Otan 8a bgalei k auti DSL 8a exoume mia kali apopsi!
lexios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Min pianeste koroida!!! An deite to gif tis diethous diasyndesis tis vivodi me USA tha deite pws einai to terastio poso twn 4Mbps!!!! Re sas doulevoune reeeeeeee!!!
vagos789 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος απο τις τιμές και θα πάρω στη πρώτη ευκαιρία,η intraconnect είναι πιο φτηνή γιατί δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα. 1)"Η εταιρεία θα καλύψει όλες τις περιοχές σταδιακά μέχρι το Πάσχα κτλ" Νέες υποσχέσεις,όσοι δηλαδή δεν έχουμε την δυνατότητα τώρα,δεν αποκλείεται να μην την έχουμε μέχρι Ιούνιο κ.ο.κ 2)Τι θα γίνει με το bandwidth? Θα έχουμε κατι καλο ή κάτι αντίστοιχο με το "πιλοτικό"(τρομάρα τους) της Κοκαλονέτ? Θέλω να πληρώσω για 256/128,και να έχω μια καλή σύνδεση,δεν θέλω να παίρνω μόνο τα mails απο το yahoo,διαφορετικά συμφωνώ ότι είναι ακριβές οι τιμές!
GothicCrusader Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 BR>Nai re pousti mou alla giati na symbainei re gamwto???<BR>Diladi den pio logiko na ksekiniseis me poly kales times,ante ligo tsimpimenes ,na pareis tous pelates me to meros sou kai otan mpoun ki alloi tha exeis idi mia basi pelatwn etimoi pou toulaxiston to 50% tha meinei se sena,<hr /></blockquote> εγώ πάλι νομίζω ότι η τακτική τους είναι άριστη σημείωση: *ακολουθεί παραμύθι, για όσους δεν αρέσουν τα παραμύθια συμβουλεύεται να μην συνεχίσουν* Φάση πρώτη: Έχεις αρχικά τρελά υψηλές τις τιμές. Οι λεφτάδες θα τσιμπίσουν όσο ψηλά και αν είναι, όχι επειδή ξέρουν τι σημαίνει dsl, αλλά επειδή κάπου ακούσανε ότι είναι καλό (και έχει σχέση με μόδα). Έτσι μαζί με το audi έχουμε και μία dsl. ..Ο γιος της οικογένειας λοιπόν μαθαίνει ότι η dsl πρέπει να έχει κάποια σχέση με το internet. ʼκουγε τόσο καιρό που κάποιοι φίλοι του κράζανε «αχ και να είχα και μια dsl», οπότε μιας και μόλις έμαθε ότι υπάρχει και το www.yahoo.com για free email κάνει λογαριασμό και στέλνει email στους φίλους του για την νέα dsl (όπως τους πηγαίνει βόλτα με το καινούργιο αμάξι). Οι φίλοι του πάνε σπίτι και βλέπουν πόσο γρήγορη είναι (εντάξει είπαμε, είναι λίγοι οι λεφτάδες, οπότε λίγοι χρήστες γρήγορες γραμμές). Οι μισοί φίλοι του λοιπόν αρχίζουν να ψήνονται λόγω του γνωστού συνδρόμου «αφού αυτός γιατί όχι και εγώ» και οι άλλοι μισοί γιατί «αυτός έχει dsl και δεν ξέρει τι θα πει cpu, δεν θα έπρεπε να έχω εγώ που ξέρω τι θα πει efnet..;» Και παράλληλα τα νέα διαδίδονται για το πόσο *γρήγορη* είναι η dsl (με τους 15 δηλ χρήστες)... Πάνω στο ψήσιμο λοιπόν παιρνάμε στην 2η φάση. Οι τιμές πέφτουν λιγουλάκι, έτσι για να γράψουν οι εφημερίδες ότι πέσανε. Οι παραπάνω φίλοι μας λοιπόν λόγω του ψησίματος αρχίζουν να πέφτουν όπως οι πρωτάρες τη νύχτα με ποτό. Με την ψευδαίσθηση της καλύτερης τιμής, έκπτωσης και προσφοράς αρχίζουν λοιπόν κάποιοι από αυτούς να παίρνουν dsl δίνοντας πολλά παραπάνω από αυτά που θα έδιναν αν δεν υπήρχε το ψήσιμο ενός έτους( που έχει προηγηθεί. Νέα διαφήμιση γιατί πλέον αυτοί που παίρνουν dsl (που είπαμε δεν είναι λεφτάδες) πρέπει να την πουν στους πρώτους (ναι εννοώ τους λεφτάδες) και άρα πρέπει να χρησιμοποιήσουν «εξυπνότερα» την dsl. Έτσι μέσω αυτών ξανά διαφημίζεται η dsl πλέον με τις πρακτικές χρήσεις της. Όχι πια «έχω dsl άρα είμαι κάτι» αλλά «κάνω με την dsl άρα είμαι κάτι. Στην φάση 3η λοιπόν (όταν τελειώσει ο πόλεμος μεταξύ των «προϊόντων του συστήματος») η dsl λόγω χρηστών αρχίζει να σεεεεεεεέρνεται. Όμως δεν μασάμε, αρχίζουμε να διαφημίζουμε για την υπόλοιπη μάζα που δεν ενδιαφέρεται για ταχύτητα διότι «η dsl πρέπει να είναι σε κάθε σπίτι γιατί ο σάκης και η πίτσα όπως δείχνει στην διαφήμιση χορεύουν και φιλιούνται και κάνουν πολλά άλλα πονηρά και ακατανόμαστα πράγματα μόνο και μόνο επειδή έχουν... dsl!!» οπότε πέφτουν και οι «πελάτες» με τις «ευαίσθητες κορούλες» γιατί χρειάζονται τρέλα dsl. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να στέλνουν φωτογραφίες του κλαμπ που πήγαν την προηγούμενη μέρα το βράδυ στις μακρινές φίλες τους (στο απέναντι διαμέρισμα της πολυκατοικίας) ώστε να δείχνουν πόσο φοβερά περάσαν τη νύχτα; Στην 4η φάση προφανώς η dsl έχει ταχύτητα όσο ένα modem 56κ και πλέον μπαίνουμε στην κανονική φάση εξέλιξης της τεχνολογίας. Αυτό πλέον γιατί αναγκαστικά για να προσεγγίσεις το τελευταίο αγοραστικό κοινό (τους πλέον διστακτικούς ή τσιγγούνιδες) πρέπει να παρέχεις κάτι καλό. Έτσι περίπου μετά από περίπου τέσσερα χρόνια από την λήξη της ολυμπιάδας στην Ελλάδα οι τιμές πέφτουν σε λογικά πλαίσια και οι ταχύτητες γίνονται λογικές (συναρτήσει των χρηστών) ώστε να πάρουμε και από την τελευταία μερίδα το μέγιστο που θα μπορούσε να δώσουν... and they lived happily ever after..
kirimis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δεν ξερω τι λετε... παντως αμα καλυπτε την περιοχη μου, με τις παντες θα εβαζα DSL... αλλα εδω που ειμαι ουτε το 2004... Για 112 κομματια να γινουν... μηπως λιγοτερα πληρωνω στον ΟΤΕ??? Τουλαχιστον για τα ιδια λεφτα η λιγο παραπανω θα ειμαι 24/7 online και θα κατεβαζω με σαφως μεγαλυτερες ταχυτητες απο οτι τωρα. Ειναι θεμα του ποσο αξια δινει κανεις σε μια υπηρεσια. Εγω που την εχω μεγαλη αναγκη θα σκασω και το κατι παραπανω... στο κατω κατω, τα λεφτα που δινω τα παιρνω πισω με το παραπανω. Αλλος που δεν το θεωρει τοσο μεγαλη αναγκη μπορει να περιμενει λιγο ακομα να βγουν και οι αλλοι παικτες στην αγορα. Ουτως η αλλως οι τιμες του DSL θα πεσουν... Να ειστε επισης χαρουμενοι για τις τιμες αυτες που δωσανε... η μηπως θελετε να σας θυμισω τις τιμες που ειχε προτεινει ο ΟΤΕ μονο για ADSL enabled γραμμη, και παγωσαν το θεμα ολοι οι providers? Παλι καλα που γινεται σιγα σιγα μια αρχη...
LuNaTiC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Katse na anapso kamia fotia.... DE mou les re file...einai etoimi sta Giannena kai ekei pano oute pou to skeftonte??? giati etsi??
-nick- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Opoios exei ta lefta 8a valei, opoios oxi 8a meinei sta 56aria, gia osous menoun ellada den nomizo pia na tous fanei kako afou den exoun niwsei thn xara tou 1mbps h ths taxuthtas tou pan/miou sthn Agglia..Upomonh loipon ena xrono to polu kai 8a to xaroume kanonika, mexri 2004 8a strwsei h upo8esh logw olumpiakwn! lol, nai alla tora enas apo tous logous pou exo barethei to internet eiani h taxythta pou piano me isdn64... me mia adsl esto kai 256 tha katebaza ta antera mou mallon tha pao sth souhdia .... ;P
Agent_Orange Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Arage tha borei na ginei install pano se ISDN grammi? den vlepo na anaferei kati sxetiko sto site...
UserX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 lol, nai alla tora enas apo tous logous pou exo barethei to internet eiani h taxythta pou piano me isdn64... me mia adsl esto kai 256 tha katebaza ta antera mou mallon tha pao sth souhdia .... ;P Symperasma...do not change internet provider, change country! )
Soth Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 To thema den einai oute oi times, oute to ti prosferei h Vivodi. min ksexnate allwste... ti einai h Vivodi? Me ti kefalaia tha odigisei stin "anaptiksi" kai tin "proodo"? To mono thetiko tis ipotheshs einai oti egine apla h arxh... Tora to mono pou exoume na perimenoume einai na mpoune -oxi oi alles eteries- alla oi megales eteries. Otan mpoun oi megaloi ISP (px. Otenet, Forthnet, ACN, Q-Telecom) ta pragmata tha allaksoun rizika (times, real transfer, klp). Kai mi griniazete gia tis times... Eleftherh agora exoume kai einai anamenomeno h Vivodi na ekmetaleftei to monopwlio pou ths "xaristike", mexri tin emfanish twn upoloipwn. Thimitheite ti egine omws otan mphke h CosmOTE sto xwro tis kiniths... ta pagia apo 40e epesan sta 10e max gia kathe aplo paketo sindromis. Vgikan kartokinites sindeseis, Q-telecom(0e pagio) klp klp. Xoris antagonismo einai logiko na menoume texnologika kai oikonomika pisw, kai vevaia einai fisiko na vlepoume teties times. Parolafta, den simenei oti oi times aftes einai apagoreftikes. Hdh, polloi to skeftontai, enw oi eteries tha spefsoun amesa na apoktisoun dsl apo Vivodi, plironontas 4e/day, giati to isdn pleon (me tin morfi kai ton tropo emporikhs ekmetalefsis pou exei pros to paron stin ellada) den kaliptei tis anagkes pollwn apo aftwn (px. 24h/7d) enw oi misthomenes exoun sxetika aprosites times... To diko mou erwthma einai (anaforika me aftous pou ipostiriksan oti h Vivodi prospathei na dimiourgisei mia pelateiakh vash), giati efoson h Vivodi apofasise na kanei proth to vhma gia to dsl (kai gia mena afto simenei vima gia 24/7), giati den ekane prota to vima gia flatrate (isdn64/128 24/7)? Etsi oste na parei megalo meros twn pelatwn "sta dika tis xorafia" kai meta na tous pasarei me ton pio kompso kai marketistiko tropo to dsl.... Alloste to zitoumeno einai na ginontai arga alla stathera vimata... oxi megala kai episfalh. H agora den einai arketa (gia mena) etoimh na dextei to dsl (asxeta me tis simerines times) efoson den exei akoma dei isdn 24/7. einai san na theloume apo monokatikia na xtisoume ouranoksisti... Afta apo mena... elpizw pantws na min argisoun ta dsl twn megalwn ISP kai na doume epitelous kai flatrate, estw apo ton OTE...
Tsiou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Αν και είμαι "συνεργάτης" της VIVODI δεν θελω σε καμια περιπτωση να την υπερασπιστω μια και σε εμενα εχει κανει πολλα... Το οτι ξεκιναει την παροχη DSL σχεδον σε ολη την Ελλάδα είναι ένα μεγάλο βήμα. Φυσικα και οι τιμες ειναι τσιμπημενες σε σχέση με αυτό που περιμέναμε και αυτό γιατί ο ΟΤΕ δεν βοηθάει τις εταιρείες. Για το DSL χρειάζεται μία αφόρτιστη γραμμή, την οποία ο ΟΤΕ δεν παρέχει δωρεάν. Η Vivodi αναλαμβάνει να έρθει η αφόρτιστη στον χώρο σας (γι'αυτό δηλώνει τις 20 ημέρες για εγκατάσταση) και κατόπιν εγκαθιστά το DSL Modem. Μετά την σύνδεση με την NAUTILUS έχει πλέον χωρητικότητα για εξωτερικό 155 ΜΒps επιπλέον στην ήδη υπάρχουσα της. Η σύνδεση αυτή γίνεται μέσω Χανιων. Στα Χανιά όπου και βρίσκομαι θα έχουμε DSL μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου με αρχική εγκατάσταση για εξυπηρέτηση 100 πελατών. Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη εδώ, μια και όλοι έχουν κουραστεί να περιμένουν τον ΟΤΕ και τους υπόλοιπους ISP. Φυσικά η μεγαλύτερη ζήτηση είναι από επιχειρήσεις και internet cafe και σε μικρότερο βαθμό από απλούς ιδιώτες. Οσο για την άποψη του Soth για flatrate ISDN 64/128 θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο ΟΤΕ δεν δίνει χαμηλότερη χρέωση για τα ΕΠΑΚ μέσω διασύνδεσης. Οπότε το flatrate πάει περίπατο... Στις 10/02 θα μπορώ να σας πω προσωπική αποψη για την 512 που θα εγκατασταθεί στο γραφείο μας (αν καταφέρουν να περάσουν το καλώδιο 100 ζευγών μέσα από τον χώρο ενός ασανσέρ στον χωρο του κόμβου της Vivodi στο κέντρο των Χανίων)
Gegeor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Παιδια , δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο χάρτης κάλυψης που έχουν δεν νομίζω να ισχύει... Η περιοχή μου (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) εχει κόμβο αλλά όπως μου είπε πωλητής της Vivodi δεν καλύπτεται....προς το παρον.....αλλά θα καλυφθεί στο ...αβέβαιο μέλλον......(Σας θυμίζει λίγο IC αυτή η απάντηση..?) Η μεγάλη πλάκα είναι πως σε ερώτηση μου ,γιατί τότε έχουν το Περιστέρι στον Χάρτη μου λέει... Μισο λεπτό να μπω στο site να δώ.... Μετά απο 3+ λεπτά αναμονής μου λεει το εξής ωραίο... "Συγνώμη ,αλλα δεν φορτώνει η σελίδα με τον χάρτη......" εγω ωστόσο την είχα μπροστά μου με συνεχή refresh...... Σκεφτείτε ότι μέσα στην ίδια τους την εταιρεία δεν φόρτωνε το ιδιο τους το Site....... Απάντηση τελικά δεν έλαβα......Το Περιστέρι εχει κόμβο αλλά δεν καλύπτεται.....? Tι να λέμε τώρα......μακάρι να αποδειχτώ λάθος αλλά βλέπω μια IC Νο 2 ....με επεκτάσεις σε κόμβους που ποτέ δεν θα γίνουν και με κανένα ΠΙΛΟΤΙΚΟ στο τέλος και απο εδώ παν και οι άλλοι...... Κρίμα γιατί τελικά οι μόνοι ζημιωμένοι (ενώ αυτοί βγάζουν χρήματα) είμαστε εμείς οι τελικοί χρήστες....... :(:(: Gegeor
michelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Γιάννης_(Platano) said: <blockquote><font class="small">Quote apoc:</font><hr> Α φυσικα δεν ξεχναμε οτι ο θειος Σωκρατης αγορασε μια αμερικανικη εταιρια παραγωγης ADSL modem ...αυτο τα λεει ολα! <hr /></blockquote> Ειναι το μονο παρηγορο...Δεν μπορει να τον αφησουν ετσι!!! :grin: :grin: Μπορει! Όμως πρώτα θα πρέπει να εξαντλήσει ο πΟΤΕ τα αποθέματα σε netMod που διαθέτει!
kirimis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Γιατι, υπαρχει περιπτωση κανεις να κρατησει DSL μοντεμ made by Intrakom??? To πρωτο πραγμα που θα φυγει θα ειναι ενα Κοκκαλης DSL... εμεις θελουμε μηχανηματα που να υποστηριζουν πολλα λειτουργικα, να βγαινουν drivers οποτε χρειαζετε και να μην καιγονται......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.