Προς το περιεχόμενο

ADSL σε ιδιώτες από Vivodi !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

With what speed do you enjoy the net?

Modem (28.8) 1.20% (44)

Modem (56k+) 9.59% (352)

ISDN (64/128k) 4.68% (172)

DSL (256k-768k) 28.43% (1044)

DSL (up to 1.5Mbit) 12.17% (447)

Cable 32.84% (1206)

Sattelite 0.87% (32)

T1 3.73% (137)

T2 0.71% (26)

T3 3.70% (136)

other (if there is) 2.07% (76)

Total Votes: 3672

απο το http://www.m3dzone.com

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια οι τιμες ειναι λογικες νομιζω εγω.

Ο Οτε, θα ζηταει 35ε για το δικο του DSL hardware ανα μηνα(αντι ΕΠΑΚ).

Μια ISDN128 εχει 30ε το μηνα τουλαχιστον.

(αλλα μια Isdn128 σε alwaysON, ειναι αλλο πραγμα, τουλαχιστον διπλασιο κοστος στην εταιρια )

Αρα 95ε (30*2 +35) ειναι καλο θα ελεγα, αν εχουμε την ταχυτητα και την ποιοτητα μιας ISDN128 το μεγαλυτερο μερος της μερας.

Δημοσ.

Γιατι διαμαρτυρεστε ρε guys?στον ΟΤΕ ποσα πληρωνετε?

Εκτος απο την διπλασια ταχυτητα απο την isdn με DSL εισαι συνδεδεμενος συνεχως,λιγο ειναι?

Ενταξει η τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα και στο hardware το ιδιο δεν συμβαινει?

Δημοσ.

Εντάξει, υπάρχουν και χειρότερα...

Δεν μου έρχεται κάτι τώρα, αλλά σίγουρα υπάρχουν.

Στο κάτω-κάτω πόσα άτομα είναι στο forum? Μπορούμε να ρίξουμε από ένα ευρώπουλο ο καθένας να πάρουμε μια σύνδεση DSL όλοι μαζί και σίγουρα θα πετάει με τα 20Kbit/sec που θα πιάνει, γιατί δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι θα είναι και τίποτα το αξιόλογο ακόμη. Το μόνο αξιόλογο στην υπόθεση είναι τα λεφτάκια που θα μας φάνε... Ερε, γλέντια...

Δημοσ.

Εγω παντως ρε παιδια λεω να τους στειλουμε ενα e-mail με το link αυτου του topic για να δουνε οτι θα παρουνε τα π@π@@@ μου απο τους ιδιωτες.Ποσοι θα παρουνε σε τετοια τιμη?Κ Α Ν Ε Ι Σ.Μονο αυτοι που δεν εχουν τι να κανουν τα λεφτα τους....Αντε μην παω και βοηθησω τον κουφοντινα να το σκασει και να τους ανατιναξει...

P.S:Ιταλια και κυπρο γυρω στα 20 εχει...

Δημοσ.

Εγω λεω να μην παει να κανει συνδεση κανεις με αυτους τους απατεωνες ακομα και αν ειναι λεφτας και δεν τον νοιαζει το κοστος!Ετσι για να παρουν το μηνυμα οτι δεν μπορουν να μας πιανουν τον κωλο οπως ειπε καποιος φιλος επειδη ετσι κανουν ολοι στην αρχη!Οσο για την αστεια δικαιολογια οτι επειδη ειναι αρχη γιαυτο εχει τετοιες τιμες καλυτερα να μην σχολιασω!Μου αρεσει παντως που τα χωναμαι στην Intraconnect!Tωρα δικαιωνεται ο φιλος BlizardBill!

Δημοσ.

alithia ,oi timh se plhgonei...kai xoris na thn sugrineis kai me tis europaikes!

auth h Ellada einai dustixos polu piso akoma!!

meta apo polu meleth pantos...an afhso ektos ta xrhmata gia thn sundesh kai to modem, kai sugrino thn timh twn 150e gia thn sundesh twn 5okb me thn dial pou exo tora twn 5kb....moumple moumple an katebazo kamia 10 Gb ton mhna erxome sta isa!!! joupi!!! xara!!! kai xoris na eimai 500+ ores sundemenos gia na ta katebaso!!!

etsi den einai? h' kano lathos?

Δημοσ.

Re pedia times apagoreutikes gia ergazomenous poso mallon gia tous Foitites...Diladi ymarto..An kai mou periseoun kapia lefta to mina den mou aresei na ta petao..Alloste opos eipa prin auth tin stigmh i vivodi monopolei opote mporei na exei oti times thelei.As perimenoun ligaki mexri na ksefitrosoune merikes etairies akomi kai tha sas po an tha riksei i oxi tis times..

Δημοσ.
Εγω παντως ρε παιδια λεω να τους στειλουμε ενα e-mail με το link αυτου του topic για να δουνε οτι θα παρουνε τα π@π@@@ μου απο τους ιδιωτες.Ποσοι θα παρουνε σε τετοια τιμη?Κ Α Ν Ε Ι Σ.Μονο αυτοι που δεν εχουν τι να κανουν τα λεφτα τους....Αντε μην παω και βοηθησω τον κουφοντινα να το σκασει και να τους ανατιναξει...<BR>P.S:Ιταλια και κυπρο γυρω στα 20 εχει...<BR><BR><hr /></blockquote>

έλα ρε... είμαστε ελληνάρες βρε;) Δεν μασάμε μία! αρκεί να δεις πόσες αμάξαρες κυκλοφορούν και πόσα χρωστάνε οι έλληνες σε δόσεις. Εδώ ο άλλος με 230k μεικτά το μήνα και παίρνει pc 2000, surround, home cinema, αμάξι, και αλλάζει και κινητό κάθε μήνα να μπορεί να στέλνει και πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα...

Όπως είναι η οικονομία εγώ ποντάρω ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε γεμίσει με dsl. Και να στο θέσω και αλλιώς, αν δεν ίσχυε αυτό απλά η vivodi δεν θα έβαζε τέτοιες τιμές;) αυτοί ξέρουν. Ήδη αν σκεφτείς πόσα δίνουμε κάθε δύο μήνες στον ΟΤΕ θα δεις ότι με λίγη διαφήμιση θα πιστεύουμε ότι βγαίνουμε και κερδισμένοι;)

άντε πρέπει να την κάνω τώρα.. πάω να πληρωσω τις δόσεις για την Lamborghini Murci&#233;lago :P

Δημοσ.

heh sostos.... Ego pantos leo oti "isos" (se eisagogika) na bolevei mia tetoia sindesi stin periptosi pou eheis ena lan me 2-3 upologistes kai 2-3 hristes.. Opote stin ousia tha moirazetai to kostos /2 i /3 kai tha bgenei kalitera, kai tha epofelountai oi 2-3 hristes to ALWAYS ON ...toulahiston gia tora. Argotera an pesoun oi times, kaneis apla mia anabathmisi tis grammis p.x. se 512, i spas to diktio kai perneis mia dikia sou 256. Ego mallon kati tetoio tha kano me ton xaderfo mou pou menoume sto idio oikodomiko tetragono kai ehoume lan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...