Προς το περιεχόμενο

Κάνει 4 μπιπ συνεχόμενα!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι πείραξα φαίνεται στο παλιό μου pc και τώρα όποτε ανοίγει κάνει 4 μπιμσυνεχόμενα!!Είχα ξεβιδώσει την κάρτα γραφικών αλλά φαίνεται ότι δεν την βίδωσα καλά και ενώ συνδέω το καλώδιο, η οθόνη δεν παίρνει σήμα!Παίζει να είναι μνήμες??

Φαντάζομαι ότι από τα μπιπ μπορείτε να καταλάβετε τι φταίει!!

Κατεβάστε το ήχο από εδώ!!!

http://rapidshare.com/files/350940207/_________________.wav.html

Παρακαλώ να το κατεβάσουν μόνο αυτοί που ξέρουν γιατί θα μετά θα πρέπει να το ξαναανεβάσω!!

Δημοσ.

Αλλά γιατί να μην ανοίγει η οθόνη??

Μητρική είναι η micronics c400 δεν ξέρω τι άλλο φοράει!!

Ήταν ξεχασμένος στο υπόγειο ο κακομοίρης...:-D

Βασικά με μια μνήμη δοκίμασα και πριν αλλά δεν άνοιγε για να δούμε τώρα....

---------- Προσθήκη στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:01 ----------

Παίζει να το γάμισα το pc!!

Προσπαθούσα ο μλκς να βάλω ddr μνήμες με το ζόρι ενώ δεν υπήρχε πιθανότητα να μπουν!!

Τώρα το τελευταίο slot που έχει αν βάλλω μια μνήμη κάνει ένα τεράστιο μπιπ (long) που είναι σαν να μην έχει μνήμη (γιατί δοκίμασα να δω πώς θα κάνει αν δεν υπάρχει μνήμη)!!Οπότε κάηκε..:-( Το κουμπάκι αυτό που κουμπώνει την μνήμη :-D έφυγε το ένα στην προσπάθειά μου να βάλλω ddr αλλά μετά το ξαναέβαλα... Παίζει να χάλασε??Έβαλα μια μνήμη που έπαιζε πριν χαλάσει σε όλα τα slots (άλλα δυο δηλαδή) και έκανε τον ίδιο θόρυβο!! Όλα αυτά ενώ έχω βγάλει την κάρτα γραφικών (παίζει σημασία??)... Τι έπαθε ρε πουτη το pc μου??Το γάμισα??Αα αγόρασα και μια ασύρματη κάρτα δικτύου και την έβαλα αλλά χωρίς να την εγκαταστήσω (στα windows) πρώτα...δεν παίζει σημασία ούτε αυτό ε???

Τι να κάνω??Μην μου πείτε ότι το χάλασα??:-(

Δημοσ.

δεν ξερω τώρα τη έκανες απλός με το προηγούμρον πρόβλημα θα μπορούσες να το λύσεις κουνόντας λίγο τη καρτα γραφικών κατα την εκίνιση

Δημοσ.

Δηλαδή φταίει η κάρτα γραφικών όχι η μνήμη???

---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

Μετά από αυτόν το μακροσκελή ήχο.... το pc κάνει το κανονικό ήχο όπως έκανε όταν δούλευε κανονικά...αλλά δεν το έχω συνδέσει ακόμα με την οθόνη....

τι παίζει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...