Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν γράφεις ένα σύντομο κείμενο με την περίληψη του όλου πράγματος, και να το δημοσιεύσεις σε όποιο φόρουμ είσαι γραμμένος??
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Συγγνώμη ρε παίδες! Κάπου το έχασα το θεματάκι γιατί έλειπα κιόλας! Τελικά τι έγινε, σου έστειλαν καινούριο; Μεταχειρισμένο; (Κάπου διάβασα ότι σου έστειλαν άλλο ε Αν δε βαριέσαι, συνέχισέ το! Καταγγελία κτλ! Επιτέλους ΤΕΛΟΣ (αν όχι σε τίποτα άλλο...) στην τσαπατσουλιά και στην προχειρότητα! Πληρώνω και ΑΠΑΙΤΩ! Να καταλάβουν ότι οι κουτοπονηριές δεν περνάνε πλέον!
aldon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ναι μου έστειλε άλλο τηλέφωνο η Apple. Τώρα το αν είναι επισκευασμένο ή καινούργιο θα το δω αύριο που θα γυρίσω.
aldon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Λοιπόν, το τηλέφωνο είναι ολοκαίνουργιο και ηταν σφραγισμένο στο κουτί με ζελατινες κτλ. Δεν είναι επανακατασκευασμένο δηλαδή αλλά ολοκαινουργια συσκευή. Το «κακό» της υπόθεσης είναι ότι έχει περασμένη την 3.1.3 και έχει την καινούργια bootrom. Αύριο θα το βγάλω μερικές φωτογραφίες και θα τις ανεβασω P.S: από αυτό γράφω τώρα !!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πήγαινε να τους το τρίψεις στη μούρη! (Καλά όχι, μην το κάνεις κυριολεκτικά και το βρωμίσεις, κρίμα είναι αλλά τέλοσπάντων κάνε κάτι να γελάσουμε και εμείς!)
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 πηγαινε το ολοκαινουριο για service να δουμε τι δικαιολογια θα βρουνε :lol:
aldon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πήγαινε να τους το τρίψεις στη μούρη!(Καλά όχι, μην το κάνεις κυριολεκτικά και το βρωμίσεις, κρίμα είναι αλλά τέλοσπάντων κάνε κάτι να γελάσουμε και εμείς!) πηγαινε το ολοκαινουριο για service να δουμε τι δικαιολογια θα βρουνε :lol: Δεν ασχολούμαι προσωπικά άλλο με το κατάστημα... Θα φάνε την μήνυση από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ώστε να βάλουν και μυαλό. Τώρα μάλιστα που η ίδια η Apple το αντικατέστησε αποδεικνύεται ότι αυτοί το έβγαλαν παράνομα 100% εκτός εγγύησης το τηλέφωνο.
iced Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ναι μου έστειλε άλλο τηλέφωνο η Apple. Τώρα το αν είναι επισκευασμένο ή καινούργιο θα το δω αύριο που θα γυρίσω. Εχει ενα κενο η ιστορια? Πως στο αντικατεστησε η apple? Ποιος το ειδε και σου εδωσε καινουριο?
MiLToS_666 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Με γεια το καινούριο κινητό! Για ποιά Apple μιλάμε όμως? Apple Ελλάδας δεν υπάρχει για τα iPhone εφόσον παρέχονται και υποστηρίζονται μέσω των παρόχων κινητής! Η μόνη επίσημη παρουσία της Apple στην Ελλάδα (εννοώντας κατευθείαν από την Apple και όχι αντιπρόσωπος, μεταπωλητής κλπ) είναι το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης στο 00800 44145417 το οποίο είναι για όλα τα προιόντα της Apple εκτός iPhone και Servers, Pro Apps, MobileMe, iTMS κλπ.
aldon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εχει ενα κενο η ιστορια? Πως στο αντικατεστησε η apple? Ποιος το ειδε και σου εδωσε καινουριο? Με γεια το καινούριο κινητό! Για ποιά Apple μιλάμε όμως? Apple Ελλάδας δεν υπάρχει για τα iPhone εφόσον παρέχονται και υποστηρίζονται μέσω των παρόχων κινητής! Η μόνη επίσημη παρουσία της Apple στην Ελλάδα (εννοώντας κατευθείαν από την Apple και όχι αντιπρόσωπος, μεταπωλητής κλπ) είναι το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης στο 00800 44145417 το οποίο είναι για όλα τα προιόντα της Apple εκτός iPhone και Servers, Pro Apps, MobileMe, iTMS κλπ. H Apple Ευρώπης φυσικά γιατί μέσω αυτής έβγαλα "άκρη". Διάβαστε τις προηγούμενες σελίδες, αναφέρω αναλυτικά τι και πως έγινε!
Johnis:) Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τώρα ελπίζω να κατάλαβες πως με τέτοια εξυπηρέτηση στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αυτό που θα χρειαστείς είναι .......μία θήκη και ζελατίνα προστασίας για την οθόνη σου(κοίτα στο ebay). Γενικά αφού είδα αυτό το θέμα, μόλις τώρα, δεν πρόκειται να ξαναεπίσκευτώ τον Γερμανό, από εδώ και πέρα μόνο VODAFONE (αν και από όσα είδα σε μια απάντηση παρόμοια είναι σε τέτοια θέματα). Ίδη το τηλέφωνο μου έγινε CU και μέχρι αύριο όλο το Λουτράκι θα ξέρει τι ακριβως τι συνέβη, τα έχω πάρει στο κρανίο τώρα. Μετά από αυτό συμφωνώ απολύτως στο ότι Μαύρο στο Γερμανό, και καλύτερο δεν θα ήταν να το κυνηγήσεις; Ξέρω ίσως σε παιδέψει το να τους μπλέξεις αλλά καλύτερα να πάρουν το μάθημα τους!!! Και όποιος μπορεί να κάνει ότι προκειται να αρχίσω να κάνω με το που θα βρεθώ με τους φίλους μου:devil:
iced Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Φιλε ειδα την ιστορια! Προχώρησε αποτομα και εχασα σελιδες!! Παντως θελει πολυ υπομονη να μην σηκωσεις το χερι σου στον μαλακα που θα σου πει οτι η γρατζουνια το επηρεάζει.
orck Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Φιλε ειδα την ιστορια! Προχώρησε αποτομα και εχασα σελιδες!! Παντως θελει πολυ υπομονη να μην σηκωσεις το χερι σου στον μαλακα που θα σου πει οτι η γρατζουνια το επηρεάζει. Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Τι φταιει ο τεχνικος; Αυτες τις οδηγιες περνει απο την διοικηση η την κατασκευαστρια αυτες τις οδηγιες ακολουθει. Να πας να τα χωσεις στον πραγματικο υπευθυνο (που σχεδον παντα ειναι κρυμενος στο δυσπροσιτο γραφειο του).
aldon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Φωτογραφίες από την νέα συσκευή έβαλα και το πίσω της invisible shield (δεν μου αρέσει αλλά τι να κάνω... Πρέπει για να μην γρατσουνιστεί)
iced Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μεγειες μεγειες μεγειες!!! Πολυ χαρηκα φιλε μου που το πηρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.