kosmasgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Τα κωλιά τους θα πάρουν φωτιά στον Γερμανό απο τις καταγγελίες.
Cue Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 έχεις πμ ! Πιστεύω όλους μας ενδιαφέρει εκτός αν έχεις υπογράψει NDA.
kosmasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τίποτα ιδιαίτερο. aldon βάλτους τα τηλέφωνα απο APPLE EUROPE , apple ελλαδιστάν και Γερμανό service 3 σε 1 όλα νοικοκυρεμένα !!
hunter2000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά τα ίδια μου έκαναν και εμένα με ένα Samsung, προσπαθούσαν να με πείσουν ότι μπορούν να βάλουν χέρι και να επισκευάσουν την πλακέτα του κινητού που είχε πρόβλημα και ότι έχουν τόσο καλό σέρβις που και η Samsung εδώ, τους στέλνει κινητά για επισκευή, μετά από δύο μήνες και 4 αποτυχημένες προσπάθειες άλλαξαν την πλακέτα.
kosmasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Στα iphonidia δεν μπορούν όμως και ψάχνουν δικαιολογίες για κακή χρήση του τηλεφώνου ωστε να το βγάλουν εκτός εγγύησης Ευτυχώς υπάρχει και η APPLE Europe.
aldon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πιστεύω όλους μας ενδιαφέρει εκτός αν έχεις υπογράψει NDA. σιγά μην υπογράψω τίποτα με δαύτους απλά στο πμ ανέφερα στον Κοσμά τι έγινε και σε ποια νούμερα πήρα τηλέφωνο. (έχουν αναφερθεί όλα σε προηγούμενα ποστς, απλά στο παιδί έγραψα το "ρεζουμέ" )
EKTELESTES Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι ^^ Όποιος το ψάχνει βρίσκει την άκρη στο τέλος ^^
aldon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι ^^ Όποιος το ψάχνει βρίσκει την άκρη στο τέλος ^^ Να σε ρωτήσω, με την αίτηση που συμπλήρωσα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, τι να κάνω τώρα; Αξίζει να την συνεχίσω ή να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω ότι τελικά βρήκα λύση;
VKostas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει να πας να τους τρίψεις το καινούριο τηλέφωνο στη μούρη imo.
Cue Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Εννοείται ότι αξίζει να την συνεχίσεις. Σε περίπτωση που διορθωθούν τα πράγματα θα βοηθηθούν οι επόμενοι!
EKTELESTES Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Να σε ρωτήσω, με την αίτηση που συμπλήρωσα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, τι να κάνω τώρα; Αξίζει να την συνεχίσω ή να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω ότι τελικά βρήκα λύση; Άστην να συνεχίσει να υπάρχει και στο αρχείο ^^ Άμα σε πάρουν τηλέφωνο κλπ, πες ότι τελικά βρήκες λύση αλλά ανέφερε τους όλο το περιστατικό από την αρχή και την ταλαιπωρία σου. (Μπορεί να σου ρθουν και έγγραφα στο σπίτι από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή )
aldon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ! αφού φτάσαμε ως εδώ την αφήνω να προχωρήσει ώστε να βοηθηθούν και οι επόμενοι όπως είπε ο Cue ! Πάντως την Τετάρτη σκέφτομαι να πάω στο κατάστημα του Γερμανού και να τους δείξω τν νέα συσκευή με το χαρτί αντικατάστασης από την Apple αλλά από την άλλη λέω τι θα κερδίσω;
Periklitos25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε προχώρατο άμα μπορείς και έχεις χρόνο με τέτοιους κλέφτες δεν πρέπει να τους αφήνεις μην βάζεις την ταλαιπωρία αλλά τα 200 ευρο που πήγαν να σου κλέψουν. Με τον Γερμανό εγώ δεν είχα ποτέ πάρε δώσε αλλά πρόσφατα (λίγο offtopic)πήγα να πάρω μπαταρία για Εrricson(W810) στα Μ..d..a Mk όλλες οι SE είχαν πάνω κάτω 30-35 eυro αλλά είχε τελειώσει του συγκεκριμένου τύπου . Περνάω και μια από στο Γερμανό λέω μαγαζί με κινητά θα έχουν στάνταρ. Ρωτάω τον υπάλληλο και μου απαντάει βεβαίως την έχουμε 48euro... Εκεί τρώω το πρώτο σκάλωμα Eίπα να τα δώσω τώρα; παλιό μοντέλο είναι μπορεί να δυσκολα να βρώ αυτού του τύπου αλλά εκεί που μένω Μ.......ς είναι αντί να μου δώσει καινούρια με την κλασσική μπλε συσκευασία μου βγάζει μία σε ένα σακουλάκι ε εκεί κατάλαβα ότι μάλλον σε μπακάλικο μπήκα ευτηχώς την βρήκα άλλου ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Αυθεντική SE 35 euro. Kαι πρωτού βαρεσετε ναι το ξέρω αυτή η μπαταρία online εκτός ελλαδιστάν την βρίσκεις 10 ευρω..............
ee3509 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε πάλι στο service του Γερμανού σε άλλο υποκατάστημα. Δώσε το κινητό στο service Οταν σε πάρουν τηλέφωνο να σου πουνε οτι το κινητό έχει γρατζουνιές, αρνήσου οτι το κινητό σου έχει πέσει, αρνήσου οτι έχεις κάνει τις γρατσουνιές εσυ και πες οτι η ευθύνη είναι δική τους. Ισχυρίσου οτι το παρέδωσες άθικτο και ουδεμία νύξη έγινε για την κατάσταση της συσκευής οταν την παρέλαβαν. Ζήτα να μιλήσεις με προϊστάμενο διαδοχικά και ζήτα καινούργια αγρατσούνιστη συσκευή - αν εφευρίσκουν τέτοιους λόγους για να βγαίνεις εκτος εγγύησης να κάνουν καταγραφή όταν παραλαμβάνουν. Συνέχεια κυνήγα προίσταμενο και συνέχεια να ρωτάς για τη διαδικασία της επίσημης καταγγελίας μέσα στην εταιρία τους, παντα να ζητάς όνομα και ιδιότητα και να κάνεις οτι το σημειώνεις την ώρα που σου το λένε. Να είσαι επιθέτικος χωρίς να εκνευρίζεσαι και χωρίς να προσβάλλεις μέχρι να μην σε αντέχουν άλλο.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ! αφού φτάσαμε ως εδώ την αφήνω να προχωρήσει ώστε να βοηθηθούν και οι επόμενοι όπως είπε ο Cue ! Πάντως την Τετάρτη σκέφτομαι να πάω στο κατάστημα του Γερμανού και να τους δείξω τν νέα συσκευή με το χαρτί αντικατάστασης από την Apple αλλά από την άλλη λέω τι θα κερδίσω; Τίποτα θα κερδίσεις, εσύ είσαι ήδη ΟΚ αφού ξηγήθηκε η Apple. Τα άλλα τα λαμόγια άστα, μόνο τον εαυτό σου θα χαλάσεις γιατί μπορεί να σου πούνε κανα θεϊκό "κύριε μου αφού σας το αλλάζει η apple γιατί ασχολείστε μαζί μας; " και να κάνεις κανα ΦΟΝΟ Τέλος καλό όλα καλά! Πες μας μόνο σε 2-3 βδομάδες για τα νέα που θα χεις από την Γραμματεία ( γιατί ΘΑ έχεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.