aldon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 με πήρανε από απόκρυψη τηλέφωνο και μου έδωσαν μια διεύθυνση να τους το στείλω Εγώ την πρώτη φορά που είχα μιλήσει μαζί τους είχα καλέσει στο 00800 44145417
kdiamant Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ χαίρομαι φίλε που βρήκες άκρη! Ένα θα σου πώ: πήγαινε μόλις παραλάβεις το νέο τηλέφωνο στα χέρια σου μαζί με το χαρτί αντικατάστασης στον Γερμανό και σκίστους. Δεν πάει άλλο αυτή η ξεφτύλα στη μούρη μας σε αυτή την χώρα. Είδες που σου είπα ότι θα βρείς άκρη με το Αγγλικό ή Αμερικάνικο Apple Store (original service δηλαδή)? Αίσχος... Κοιτάνε να βγάλουνε απο τη μύγα ξύγκι. Μωρέ χρειάζεται να τους τραβήξει μια μήνυση η Apple για δυσφήμιση service της.
Sotosgl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Α και μην ξεχνιωμαστε εκτος απο το ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ αν εχεις ορεξη προχωρα στις καταγγελιες αφου σε βεβαιωσει και η Apple οτι το προβλημα δεν ειναι του κινητου αλλα του "Service" του Γερμανου. Πρεπει επιτελους να μπει λιγη ταξη σε αυτο το μαγαζακι που κανει οτι του καπνισει χωρις να αναλογιστει τις συνεπειες..
gs20309 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Όπως και να έχει ούτε εγώ δεν το περίμενα να μου το αλλάξουν. Δεν θα επέμενα κιόλας άμα μου έλεγαν όχι, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν εκπληκτική! Γερμανία όλα αυτά... Άλλο Γερμανία άλλο γερμανός............. πάντως την ΕΚΠΟΙΖΩ την τρέμουν όλοι κάνε μια γραπτή καταγγελία στήλε τη σε κεντρικά γερμανού τμήμα παραπόνων και βάλε ότι σε εκπροσωπεί η εκποιζώ και θα σε πάρουν τηλέφωνο να σε παρακαλάνε μετά... δοκιμασμένο edit-- δεν είδα ότι λύθηκε το θέμα.. άντε μπράβο πάλι καλά!!!!!!!!!!!!
dspug7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ευτυχως που εβγαλες ακρη φιλε μου,γιατι αν περιμεναμε απο το γερμανο...τελευταια φορα που τους ειχα παει κινητο για service ηταν ενα siemens sx1(οσοι το ξερουν το κινητο καταλαβαινουν για ποσα χρονια πριν μιλαω...)το οποιο ειχα κλειδωσει απο βλακεια μου.το ξεκλειδωσαν,αλλα για καποιο αδιευκρινιστο λογο απουναρμολογησαν το κινητο και οταν το ξανακουμπωσαν ειχαν βαλει στραβα τα πληκτρολογια με αποτελεσμα να μην λειτουργουν τα μισα πληκτρα!!με το ματι φαινοταν οτι ειχαν κανει βλακεια!!οταν τους το εδειξα(επιτοπου)μου ελεγαν οτι απο πριν ηταν ετσι το κινητο!!!!αν ειναι δυνατον...μετα απο φασαρια τελικα το διορθωσαν αλλα οχι 100%...τα κουμπια λειτουργουν αλλα δεν τα λες και κεντραρισμενα...απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει σε γερμανο.
ahepa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να τους καταγγείλεις στο Υπουργείο Ανάπτυξης στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Από την εμπειρία μου μπορώ να σε διαβεβαιώσω κάνουν πολύ καλή δουλειά. Επίσης σε όλες τις Νομαρχίες υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή, αν και είμαι υπέρ της πρώτης λύσης.
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ευτυχως που εβγαλες ακρη φιλε μου,γιατι αν περιμεναμε απο το γερμανο...τελευταια φορα που τους ειχα παει κινητο για service ηταν ενα siemens sx1(οσοι το ξερουν το κινητο καταλαβαινουν για ποσα χρονια πριν μιλαω...)το οποιο ειχα κλειδωσει απο βλακεια μου.το ξεκλειδωσαν,αλλα για καποιο αδιευκρινιστο λογο απουναρμολογησαν το κινητο και οταν το ξανακουμπωσαν ειχαν βαλει στραβα τα πληκτρολογια με αποτελεσμα να μην λειτουργουν τα μισα πληκτρα!!με το ματι φαινοταν οτι ειχαν κανει βλακεια!!οταν τους το εδειξα(επιτοπου)μου ελεγαν οτι απο πριν ηταν ετσι το κινητο!!!!αν ειναι δυνατον...μετα απο φασαρια τελικα το διορθωσαν αλλα οχι 100%...τα κουμπια λειτουργουν αλλα δεν τα λες και κεντραρισμενα...απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει σε γερμανο. Sx One φιλε το πρωτο symbian! Tα σπαγεεεεεε!
dspug7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Sx One φιλε το πρωτο symbian!Tα σπαγεεεεεε! ακομα το εχω φιλε μου,στο κουτι του και σε τελεια κατασταση,μονο μια μπαταρια θελει.
Whiteyez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μακριά από το Γερμανό! Πρόσφατα πήγε ο πατέρας μου σε ένα κατάστημα για κάποιο πρόβλημα που είχε με την σύνδεση του, και τέτοια γαϊδουρινή συμπεριφορά από τους υπαλλήλους και τον υπεύθυνο του καταστήματος δεν είχε ξαναδεί ποτέ, δεν θέλω να πώ περισσότερες λεπτομέρειες απλά ΜΑΥΡΟ!
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μακριά από το Γερμανό! Πρόσφατα πήγε ο πατέρας μου σε ένα κατάστημα για κάποιο πρόβλημα που είχε με την σύνδεση του, και τέτοια γαϊδουρινή συμπεριφορά από τους υπαλλήλους και τον υπεύθυνο του καταστήματος δεν είχε ξαναδεί ποτέ, δεν θέλω να πώ περισσότερες λεπτομέρειες απλά ΜΑΥΡΟ! Το ιδιο και σε μενα και στον αδερφο μου!Πηγε να ρωτησει για να αλλαξει συνδεση και να ρωτησει αν του επιδοτήσουν κινητο και μας μιλαγε λες και μπηκαμε να του ζητησουμε να μας χαρίσει κινητό..
Tablet Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλο θα ηταν να αναφερονται και τα κατατηματα πιο συγκεκριμενα παντως..
aris1986 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλο θα ηταν να αναφερονται και τα κατατηματα πιο συγκεκριμενα παντως.. Καταστημα Γερμανου στους Αγιους Αναργύρους πριν την πλατεία
aldon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν, σήμερα ήρθε στο σπίτι με courier το νέο τηλέφωνο και η κοπελιά μου με είπε ότι είναι σφραγισμένο το κουτί με ζελατίνες κτλ. Τρίτη απόγευμα που θα γυρίσω θα δω αν είναι εντελώς καινούργιο ή Refurbished. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στην APPLE EUROPE αφού με εξυπηρέτησε άμεσα!
kosmasgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε ερώτηση μου στην APPLE (00800 44145417) μου είπαν δεν ασχολούνται με IPHONE. Ισως ασχολούνται με καταγγελίες για IPHONE. Εσύ aldon τι ακριβώς τους είπες ? που έκανες την αρχική σου καταγγελία και σε πήρε η APPLE Gr ?
aldon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε ερώτηση μου στην APPLE (00800 44145417) μου είπαν δεν ασχολούνται με IPHONE. Ισως ασχολούνται με καταγγελίες για IPHONE. Εσύ aldon τι ακριβώς τους είπες ? που έκανες την αρχική σου καταγγελία και σε πήρε η APPLE Gr ? έχεις πμ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.