Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτο service του Γερμανού σε iPhone 3GS

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον και αγωνία! Aldon σε στηρίζουμε να ξέρεις!

Περιμένω αποτελέσματα απο τα υπόλοιπα service!

+1 :confused::confused::confused::confused:

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι? Πόσο "αξιόπιστη" είναι η αναφορά του 9volto?

Αυτο που θέλω να πω είναι πως, από τη στιγμή που (αν δεν κάνω λάθος) το 9volto δεν είναι επίσημο service, πως περιμένεις να ληφθεί υπόψη η αναφορά του (που θα λέει π.χ. ότι το πρόβλημα δεν έχει καμιά σχέση με τις επιφανειακές γρατζουνιές της συσκευής) σε αντιδιαστολή με την αναφορά του Γερμανου? :rolleyes:

Δημοσ.
Μακαρι να φαει την μηνυση του

και να τον τσουξει τον Γερμανο....]

Μακαρι να το ψάχνουνε ολοι ετσι να δεις πως θα αλλαξει το σκηνικο

Παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον και αγωνία! Aldon σε στηρίζουμε να ξέρεις!

Περιμένω αποτελέσματα απο τα υπόλοιπα service!

+1 :confused::confused::confused::confused:

Είπα από την αρχή ότι δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι το θέμα μιας και δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου για κάτι το οποίο δεν υφίσταται. Μακάρι όλοι να κάναμε το ίδιο ώστε να έχουμε πραγματικό "After sale service" στην Ελλάδα.

Να ρωτήσω εγώ κάτι? Πόσο "αξιόπιστη" είναι η αναφορά του 9volto?

Αυτο που θέλω να πω είναι πως, από τη στιγμή που (αν δεν κάνω λάθος) το 9volto δεν είναι επίσημο service, πως περιμένεις να ληφθεί υπόψη η αναφορά του (που θα λέει π.χ. ότι το πρόβλημα δεν έχει καμιά σχέση με τις επιφανειακές γρατζουνιές της συσκευής) σε αντιδιαστολή με την αναφορά του Γερμανου? :rolleyes:

Ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις το τηλέφωνο θα το στείλω σε 3 διαφορετικά service ώστε να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο "καλυμμένος'. Μάλιστα τα 2 εξ'αυτών είναι το επίσημο service της Vodafone και Cosmote.

Την αίτηση πάντως στη γενική γραμματεία καταναλωτή την έχω συμπληρώσει ήδη :-)

Επικοινώνησα με τα κεντρικά της Αγγλίας σήμερα. Εντάξει οι τύπου εκεί δεν παίζονται σε ότι αφορά το θέμα εξυπηρέτησης πελατών. Αφού έδωσα όλα τα στοιχεία του τηλεφώνου και τους ανέπτυξα το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής, μου ζήτησαν να τους στείλω με mail φωτογραφίες του τηλεφώνου.

Θα το κοιτάξουν το θέμα και θα με ενημερώσουν μέχρι την Τετάρτη τι θα γίνει. Τους ανέφερα ότι Πέμπτη μέχρι Τρίτη θα βρίσκομαι Λονδίνο λόγω υποχρεώσεων και μου απάντησε ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να με εξυπηρετήσουν!

Για να δούμε που θα βγάλει η κατάσταση :-)

Δημοσ.
Επικοινώνησα με τα κεντρικά της Αγγλίας σήμερα. Εντάξει οι τύπου εκεί δεν παίζονται σε ότι αφορά το θέμα εξυπηρέτησης πελατών. Αφού έδωσα όλα τα στοιχεία του τηλεφώνου και τους ανέπτυξα το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής, μου ζήτησαν να τους στείλω με mail φωτογραφίες του τηλεφώνου.

Θα το κοιτάξουν το θέμα και θα με ενημερώσουν μέχρι την Τετάρτη τι θα γίνει. Τους ανέφερα ότι Πέμπτη μέχρι Τρίτη θα βρίσκομαι Λονδίνο λόγω υποχρεώσεων και μου απάντησε ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να με εξυπηρετήσουν!

Μακαρι να σε εξυπηρετησουν απο την Αγγλια, ειτε να δωσουν εντολη στους ιθαγενεις εδω να στο αλλαξουν. Στην αρχη διαβαζοντας σκεφτομουν "δεν μπορει, κατι σοβαρο θα ειδαν για να του ακυρωσουν εγγυηση" αλλα βλεποντας τις φωτογραφιες καταλαβα οτι κοροιδευομαστε, το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα. Φτου σας ξεφτυλες.

Δεν εχω καταλαβει εαν ο Γερμανος εκανε την διαγνωση περι γρατσουνιων η το εστειλε και αυτος με την σειρα του στην επισημη Apple.

Δημοσ.
Είπα από την αρχή ότι δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι το θέμα μιας και δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου για κάτι το οποίο δεν υφίσταται. Μακάρι όλοι να κάναμε το ίδιο ώστε να έχουμε πραγματικό "After sale service" στην Ελλάδα.

Ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις το τηλέφωνο θα το στείλω σε 3 διαφορετικά service ώστε να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο "καλυμμένος'. Μάλιστα τα 2 εξ'αυτών είναι το επίσημο service της Vodafone και Cosmote.

Την αίτηση πάντως στη γενική γραμματεία καταναλωτή την έχω συμπληρώσει ήδη :-)

Για να δούμε που θα βγάλει η κατάσταση :-)

Εμ, είδες που στα λεγα;

Έχω επικοινωνήσει με εξωτερικό είτε τηλεφωνικώς είτε με e-mail καμιά 15αριά φορές είτε για μένα είτε για φίλους. Καμία σχέση με Ελλάδα. Από ελάχιστους έχει τύχει να έχω καλή εξυπηρέτηση εδώ.

Άντε, σύντομαι θα ξεμπερδέψεις :)

Δημοσ.
ΜΑΥΡΟ λοιπον στο Γερμανο, αλλα και ΜΑΥΡΟ στο χρωμα του iphone ωστε να μη φαινονται οι γρατζουνιες!

ναι αλλά στο μαύρο φαίνονται οι δαχτυλιές..

Δημοσ.

Για να καταλάβετε τη διαφορά.. Εμένα είχε μπεί στην οθόνη του iphone λίγη σκόνη πίσω από την οθόνη. Μερικοί κόκκοι ήταν άλλα άμα είχε αρκετό ήλιο τους έβλεπες. Ε εμένα μου την έσπαγαν λίγο, και παρόλο που προφανώς το iphone λειτουργούσε άψογα το πήγα στο applestore. Ο υπάλληλος το κοίταξε για 10 δευτερόλεπτα στον ήλιο, άνοιξε το συρτάρι και μου έδωσε άλλο. Refurbished ήταν βέβαια, αλλά ήταν σε άψογη κατάσταση. Καμία απολύτως γρατσουνιά, ενώ το δικό μου είχε φυσικά τις τυπικές γρατσουνιές που έχει ένα κινητό που χρησιμοποιείται. Και μια άχρηστη πληροφορία της ημέρας.. Αν τύχει να σας αλλάξουν ποτέ iphone μπροστά σας, κοιτάνε πάντα με αυτή τη βλακεία που κοιτάει ο γιατρός τα αυτιά μας, μέσα από το jack που μπαίνουν τα ακουστικά. Ακριβώς απέναντι έχει ένα ειδικό χαρτάκι που άμα σου έχει πέσει στο νερό το iphone, αλλάζει χρώμα. Κοίταξα και εγώ μέσα :P Προφανώς άμα το χρώμα είναι αλλαγμένο ουσιαστικά έχεις βάσει την εγγύηση.

Όπως και να έχει ούτε εγώ δεν το περίμενα να μου το αλλάξουν. Δεν θα επέμενα κιόλας άμα μου έλεγαν όχι, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν εκπληκτική! Γερμανία όλα αυτά...

Δημοσ.
Για να καταλάβετε τη διαφορά.. Εμένα είχε μπεί στην οθόνη του iphone λίγη σκόνη πίσω από την οθόνη. Μερικοί κόκκοι ήταν άλλα άμα είχε αρκετό ήλιο τους έβλεπες. Ε εμένα μου την έσπαγαν λίγο, και παρόλο που προφανώς το iphone λειτουργούσε άψογα το πήγα στο applestore. Ο υπάλληλος το κοίταξε για 10 δευτερόλεπτα στον ήλιο, άνοιξε το συρτάρι και μου έδωσε άλλο. Refurbished ήταν βέβαια, αλλά ήταν σε άψογη κατάσταση. Καμία απολύτως γρατσουνιά, ενώ το δικό μου είχε φυσικά τις τυπικές γρατσουνιές που έχει ένα κινητό που χρησιμοποιείται. Και μια άχρηστη πληροφορία της ημέρας.. Αν τύχει να σας αλλάξουν ποτέ iphone μπροστά σας, κοιτάνε πάντα με αυτή τη βλακεία που κοιτάει ο γιατρός τα αυτιά μας, μέσα από το jack που μπαίνουν τα ακουστικά. Ακριβώς απέναντι έχει ένα ειδικό χαρτάκι που άμα σου έχει πέσει στο νερό το iphone, αλλάζει χρώμα. Κοίταξα και εγώ μέσα :P Προφανώς άμα το χρώμα είναι αλλαγμένο ουσιαστικά έχεις βάσει την εγγύηση.

Όπως και να έχει ούτε εγώ δεν το περίμενα να μου το αλλάξουν. Δεν θα επέμενα κιόλας άμα μου έλεγαν όχι, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν εκπληκτική! Γερμανία όλα αυτά...

Άααααχ μοιάζουν μακρινό όνειρο όλα αυτά στην Ελλάδα όμως... γιατι μας συγχήζεις βραδιάτικα?? :P

Δημοσ.
ναι αλλά στο μαύρο φαίνονται οι δαχτυλιές..

Λες στην Ελλάδα να ειναι τοσο τραγικοί που ειναι ικανοι να σου το βγαλουν απο την εγγυηση και για τις δαχτυλιες??

Παμε για παγκοσμιο ρεκορ μετα, αν δεν το εχουμε ήδη κατακτησει

Δημοσ.

Άκουσον άκουσον ,μόλις με πήραν τηλέφωνο από την Apple Ελλάδος και μου ζητάνε να τους στείλω το τηλέφωνο ώστε να γίνει αντικατάσταση από αυτούς. Μάλλον τους έβαλε χέρι η κεντρική Apple :-)

Ε ρε που φτάσαμε, να βρίσκουμε το δίκιο μας πλέον σε άλλη χώρα...

Τώρα θέλω να δω τι συσκευή θα μου στείλουν (refurbishing ή καινούργια; )

P.S: Σήμερα με ενημέρωσαν και από το 9βολτο ότι οι γρατσουνιές 100% δεν ευθύνονται για το ότι δεν δουλεύει το κουμπί.

Αύριο θα έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου και το στέλνω καπάκι στην Apple Ελλάδος.

Δημοσ.

Επιτελους ενα καλο νεο :-D

Μπραβο aldon που το κυνηγησες!

Για μια ακομα φορα οι μεγαλες εταιριες φερθηκαν με σεβασμο στο καταναλωτη και κανανε ρομπα το Ελλαδισταν μας και τους Τυροβλαχους ντοπιους αντιπροσωπους.(Αν καποιος ειναι τυροβλαχος και θιχτηκε ζηταω συγνωμη..)

Περιμενουμε Photo εννοειται τωρα που πηρες το κολλαει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...