aldon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πέμπτη πετάω για Αγγλία. Λογικά Παρασκευή θα βρω χρόνο να κατέβω στο κέντρο στην Regent Street. αυτό που δεν ξέρω και ήθελα να ρωτήσω. Τα αγγλικά iphone είναι unlock όπως στην Ελλάδα ;;;;
stefanos44 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τους είπα την ιστορία μου και μου λέει ότι δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μάλιστα μου έδωσε και κουράγιο (!!!!) ώστε να καταφέρω να βγάλω άκρη με τον Γερμανό. Άρα περιμένω τον Γερμανό να δω τι θα μου πει..... Πολύ ωραία! Πουλάνε προϊόν τους στους ιθαγενείς και δίνουν και κουράγιο για τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίσει εμπορικός τους συνεργάτης... Για το Γερμανό μην ανησυχείς. Μείνανε από σορβιτόλη. Όσον αφορά στις φωτογραφίες σου, τουλάχιστον εγώ δε νομίζω ότι θα κερδίσω το τηλέφωνο. Με το 1520 επικοινώνησες;
aldon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ακόμη δεν έχω μιλήσει με καμία οργάνωση γιατί περιμένω τις απαντήσεις και των υπολοίπων service ώστε να έχω κάποια χαρτιά στα χέρια μου και μετά θα κινηθώ νομικά εναντίων τους.
aris1986 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ποπο φιλε ειδα γρατζουνισμενο το μηλαράκι μαλλον γι'αυτο σου κοψανε την εγγυηση! Ε ρε τους αθλιους δεν παμε καλα μες τα μουτρα μας κοροιδεύουν πια...
Sotosgl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αν ειναι οι γραντζουνιες πανω στο μηλαρακι καλα σου εκαναν Δεν θα μας χαλας το Image εσυ!!!
kfoynt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ είδα μια γρατζουνια!!! θα μου το δώσεις????? Λοιπον, άν κάτσεις καμια βδομάδα αγγλία, μην το πας πουθενα Ελλάδα. Εγώ πήγα το ipod touch, που χάλασα ο ίδιος! ύστερα απο jaibreak και διάφορα προγράμματα... Σε τρείς μέρες μου έδωσαν καινουριο. Don't worry, θα βρεις το δικιο σου σίγουρα...
andypolitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Καλά δεν ντρέπονται λέω εγώ...Μετα από αυτά που έπαθε το παλικάρι ΠΟΤΕ ξανά γερμανός.
aldon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ποπο φιλε ειδα γρατζουνισμενο το μηλαράκι μαλλον γι'αυτο σου κοψανε την εγγυηση! Ε ρε τους αθλιους δεν παμε καλα μες τα μουτρα μας κοροιδεύουν πια... Αν ειναι οι γραντζουνιες πανω στο μηλαρακι καλα σου εκαναν Δεν θα μας χαλας το Image εσυ!!! Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Το επόμενο iPhone μου θα το έχω μέσα σε ένα κουτί συνέχεια και θα μιλάω μόνο με το bluetooth. Όταν πρέπει να το φορτίζω θα βάζω γάντια χειρουργίου αφού απολυμάνω πρώτα τα χέρια μου με betadine και οινόπνευμα και μετά θα το βάζω να φορτίζει.... Μεγάλη μ@λ@κία μου που δεν έβαλα κάποια ζελατίνα τύπου invisible shield αλλά γαμώτο στο άσπρο χρώμα η ζελατίνα φαινόταν έντονα κίτρινη και δεν μου άρεσε αισθητικά. Εγώ είδα μια γρατζουνια!!! θα μου το δώσεις????? Λοιπον, άν κάτσεις καμια βδομάδα αγγλία, μην το πας πουθενα Ελλάδα. Εγώ πήγα το ipod touch, που χάλασα ο ίδιος! ύστερα απο jaibreak και διάφορα προγράμματα... Σε τρείς μέρες μου έδωσαν καινουριο. Don't worry, θα βρεις το δικιο σου σίγουρα... Μακάρι να βρω άκρη στο Λονδίνο. Καλά δεν ντρέπονται λέω εγώ...Μετα από αυτά που έπαθε το παλικάρι ΠΟΤΕ ξανά γερμανός. Μαύρο στον Γερμανό.... (θα κάνουμε και κίνημα σε λίγο... )
EKTELESTES Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω...γιατί διάβασα αρκετά ποστς αλλά δεν είδα τίποτα. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ APPLE στην Αγγλία πχ; Όπου είναι τα κεντρικά Ευρωπαϊκά γραφεία τους;; Όλο και κάποιον θα βρεις άν δεν έχεις ήδη double play να πάρει τηλ και να τους εξηγήσει τι παίζει. Όσο για τους εδώ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Αν έχεις κάποιο θέμα ή ο,τιδήποτε να μιλήσεις με Αγγλία, ή θες οποιαδήποτε βοήθεια πάνω στο θέμα, προσφέρομαι να σε βοηθήσω να τους μιλήσεις ή ό,τι άλλο μπορώ να κάνω γιατί μου χουν τύχει και μένα διάφορα και ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΕΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. Στείλε μου pm. Θα μπορούσες να τους στείλεις και 1 e-mail πρώτα να δεις τι θα σου πούνε, λογικά θα σου έχουν απαντήσει πριν πας Λονδίνο.
aldon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 @ektelestes Καταρχήν ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις! Να σου πω σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο στην Αμερική αλλά πίστευα ότι θα με παρέπεμπαν στο ελληνικό νούμερο (που ήδη έχω πάρει) αφού υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα. Δεν χάνω πάντως τίποτα να πάρω τηλέφωνο ή/και να τους στείλω mail και να τους αναφέρω τα πράγματα όπως έγιναν. Μάλιστα στο mail θα τους επισυνάπτω μερικές από τις φωτογραφίες της συσκευής. Όσον αφορά τις καταγγελίες σε INKA, συνήγορο πολίτη, γενική γραμματεία καταναλωτή κτλ, περιμένω να πάρω κάποιο αποδεικτικό χαρτί στα χέρια μου που να λέει ότι οι γρατσουνιές δεν ευθύνονται στο ότι δεν δουλεύει το home button.
EKTELESTES Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 @ektelestes Καταρχήν ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις! Να σου πω σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο στην Αμερική αλλά πίστευα ότι θα με παρέπεμπαν στο ελληνικό νούμερο (που ήδη έχω πάρει) αφού υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα. Δεν χάνω πάντως τίποτα να πάρω τηλέφωνο ή/και να τους στείλω mail και να τους αναφέρω τα πράγματα όπως έγιναν. Μάλιστα στο mail θα τους επισυνάπτω μερικές από τις φωτογραφίες της συσκευής. Όσον αφορά τις καταγγελίες σε INKA, συνήγορο πολίτη, γενική γραμματεία καταναλωτή κτλ, περιμένω να πάρω κάποιο αποδεικτικό χαρτί στα χέρια μου που να λέει ότι οι γρατσουνιές δεν ευθύνονται στο ότι δεν δουλεύει το home button. Σίγουρα το χαρτί είναι πιο επίσημο, αλλά δεν χρειάζεται ειλικρινά, αν τους πεις τι σου είπαν στον Γερμανό είσαι ΟΚ, δε χρειάζεσαι κανένα χαρτί ^^ http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html Εδώ είσαι, κάνε υποβολή παραπόνου online. Έχε υπόψιν σου ότι η όλη υπόθεση παίρνει κανα μήνα. Στέλνουν χαρτί σε καμια βδομάδα αυτοί στην εταιρία, τους δίνουν άλλη 1 βδομάδα να απαντήσουν και μετά τους τους στέλνουν και 2η υπενθύμιση. Ε, στην 3η πέφτει ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Στη 2η λύνονται συνήθως τα προβλήματα Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά ευρωπαϊκά γραφεία τους ή αγγλία έστω για να συνενοηθείς. Άμα τους εξηγήσεις τι πρόβλημα παίζει, δε θα σε παραπέμψουν εδώ. Πες τους ότι δε βγάζεις άκρη με τους εδώ και θα τους βάλουν χέρι λογικά.
aldon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Σίγουρα το χαρτί είναι πιο επίσημο, αλλά δεν χρειάζεται ειλικρινά, αν τους πεις τι σου είπαν στον Γερμανό είσαι ΟΚ, δε χρειάζεσαι κανένα χαρτί ^^ http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html Εδώ είσαι, κάνε υποβολή παραπόνου online. Έχε υπόψιν σου ότι η όλη υπόθεση παίρνει κανα μήνα. Στέλνουν χαρτί σε καμια βδομάδα αυτοί στην εταιρία, τους δίνουν άλλη 1 βδομάδα να απαντήσουν και μετά τους τους στέλνουν και 2η υπενθύμιση. Ε, στην 3η πέφτει ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Στη 2η λύνονται συνήθως τα προβλήματα Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά ευρωπαϊκά γραφεία τους ή αγγλία έστω για να συνενοηθείς. Άμα τους εξηγήσεις τι πρόβλημα παίζει, δε θα σε παραπέμψουν εδώ. Πες τους ότι δε βγάζεις άκρη με τους εδώ και θα τους βάλουν χέρι λογικά. Την συμπληρώνω την αίτηση τώρα. Όσο για το τηλέφωνο, θα τους πάρω την δευτέρα! Άντε να δούμε που θα βγάλει η κατάσταση! Ευχαριστώ!
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον και αγωνία! Aldon σε στηρίζουμε να ξέρεις! Περιμένω αποτελέσματα απο τα υπόλοιπα service!
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μακαρι να φαει την μηνυση του και να τον τσουξει τον Γερμανο....] Μακαρι να το ψάχνουνε ολοι ετσι να δεις πως θα αλλαξει το σκηνικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.