Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτο service του Γερμανού σε iPhone 3GS

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως είπα και σε άλλο topic, στον Γερμανό πλέον ούτε για μπαταρίες!!!!

Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου!

Ναι παιδια αλλα διαδώστε το!

Παραδειγμα πηγα στον ξαδερφο μου και μου πε τωρα με τις επιδοτησεις του γερμανου θα παρω πολυ καλο κινητο.Του εξηγησα τι εχουν δει τα ματια μου ειπα και τις περιπτώσεις εδω στο insomnia (συμπεριλαμβανομένου και αυτη εδω με iphone) και καταλαβε οτι θα αλλαζει πεζοδρομιο αμα βλέπει Γερμανό :-D

Μην καθεστε δεν κανω πλακα δεν θα μας κοροιδευουν στα τραπεζια οι πλουσιοι με τις μετοχες του Γερμανου και αλλων αλυσιδων

Ημουν σερβιτόρος και ακουγα τα χυλια μυρια για τους τους μεσους Ελληνες και τις αγορές τους,γελαγανε που γινονται πλουσιοι απο την ημιμάθεια μας..

Ξυπνίστε

---------- Προσθήκη στις 13:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:20 ----------

Η διαφήμιση του Γερμανού είναι τραγική, γιατί το '94 παίζει να ήταν από τα μοναδικά καταστήματα service κινητών. Τον εαυτό τους κοροϊδεύουν :-)

Ναι τα ζώα αντι να βαζανε 1997-98 και καλα.Τοτε θα χανε 200 ατομα κινητό στην Ελλαδα

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά σήμερα το πρωί επικοινώνησαν μαζί μου και μου λένε ότι το κινητό το έβγαλαν εκτός εγγύησης όπως επιβάλει η κατασκευάστρια εταιρία (η apple δηλαδή) λόγω πτώσης που αποδεικνύεται λόγω γρατσουνιών, ραγισμάτων και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι τώρα...

Τους είπα ότι είναι γελοίο να μου βγάζετε το τηλέφωνο εκτός εγγύησης λόγω φυσιολογικών φθορών οι οποίες δεν σχετίζονται με τίποτα με το ότι δεν δουλεύει το home button.

Ζήτησα να μου αποσταλεί πίσω το κινητό χωρίς να το επισκευάσουν.

Τους είπα μαζί με το κινητό να μου δώσουν και γραπτή βεβαίωση που να αναγράφει τους λόγους που έβγαλαν το κινητό εκτός εγγύησης.

Από εδώ και στο εξής θα πάω το κινητό και 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ service (αρμαδο, 9volto και COSMOTE) και να δω εάν συμφωνούν και αυτοί με τους λόγους τους Γερμανού. Εάν τα υπόλοιπα service μου βγάλουν ότι οι γρατσουνιές δεν σχετίζονται με το πρόβλημα και ότι ο Γερμανός έχει βγάλει παράνομα το κινητό εκτός εγγύησης, θα τους κάνω καταγγελία σε ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ και θα τους υποβάλλω και μήνυση.

Δημοσ.
Τελικά σήμερα το πρωί επικοινώνησαν μαζί μου και μου λένε ότι το κινητό το έβγαλαν εκτός εγγύησης όπως επιβάλει η κατασκευάστρια εταιρία (η apple δηλαδή) λόγω πτώσης που αποδεικνύεται λόγω γρατσουνιών, ραγισμάτων και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι τώρα...

Τους είπα ότι είναι γελοίο να μου βγάζετε το τηλέφωνο εκτός εγγύησης λόγω φυσιολογικών φθορών οι οποίες δεν σχετίζονται με τίποτα με το ότι δεν δουλεύει το home button.

Ζήτησα να μου αποσταλεί πίσω το κινητό χωρίς να το επισκευάσουν.

Τους είπα μαζί με το κινητό να μου δώσουν και γραπτή βεβαίωση που να αναγράφει τους λόγους που έβγαλαν το κινητό εκτός εγγύησης.

Από εδώ και στο εξής θα πάω το κινητό και 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ service (αρμαδο, 9volto και COSMOTE) και να δω εάν συμφωνούν και αυτοί με τους λόγους τους Γερμανού. Εάν τα υπόλοιπα service μου βγάλουν ότι οι γρατσουνιές δεν σχετίζονται με το πρόβλημα και ότι ο Γερμανός έχει βγάλει παράνομα το κινητό εκτός εγγύησης, θα τους κάνω καταγγελία σε ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ και θα τους υποβάλλω και μήνυση.

Μην ξεχάσεις τον Συνήγορο του Καταναλωτή, είναι σχετικά άμεση η ανταπόκρισή του.

Δημοσ.

Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαδί aldon ;) Και εννοείτε μαύρο από εδώ και πέρα...

Βέβαια, για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι φταίνε και οι apple users που ΔΕΧΟΝΤΑΙ να ακυρώνεται η εγγύηση τους, σε περίπτωση που ανιχνευτούν ίχνη νικοτίνης ( http://www.google.gr/#hl=el&q=smoking+void+apple+warnity+&meta=&aq=&oq=smoking+void+apple+warnity+&fp=3b58c4c24f33c1f1 )...

Μη με ρωτάτε για την φούντα :P

( Πάντως, πόσο πιο άμεσα και "κομψά" λύνονταν οι διαφορές μας όταν ήμασταν μικροί ε; Εγώ που και που τα νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια :devil: )

Δημοσ.
iPhone customers:

Your wireless carrier has partnered with Apple to provide technical support for your iPhone. Please contact the wireless carrier from whom you purchased your iPhone for more information.

Μαλλον μπερδευονται τα πραγματα....

---------- Προσθήκη στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ----------

Απο εδω,..

http://www.apple.com/gr/support/complimentary/

Ε χμμμ.... Αφού πήρες τηλέφωνο απο Γερμανό, ο wireless carrier είναι η cosmote και ΟΧΙ ο Γερμανος....Γιατί δεν απευθύνεσαι κατευθείαν στην cosmote, η οποία κατα πάσα πιθανότητα δε θα θέλει να χάσει τον πελάτη της ( ο Γερμανός, μπορεί να είναι του ομίλου οτε πλέον...αλλα....είναι κατάστημα :)

Δημοσ.

Καταρχήν καλή τύχη! Σου εύχομαι να βρείς άκρη και περιμένουμε νέα σου... Αν απευθηνθείς στην ένωση καταναλοτών πιστεύω θα έβρισκες ακρη. Εγώ αλλού θέλω να καταλήξω:

1ον) Σε αυτή την χώρα που ζούμε (όπως την έχουν καταντήσει κάποιοι) μην περιμένεις να βγάλεις άκρη έυκολα αφού όλοι κοιτάνε να φάνε και γραμμένους μας έχουν όλους εκτός αν είσαι μεγάλο κεφάλι...Ελλάς τα μεγαλεία σου!!! Όλοι οι άλλοι δεν έχουν ψυχή δηλαδή και δεν είναι άνθρωποι...

2ον) Δυστηχώς δεν έχουμε Apple να εξυπηρετούμασταν ποιο ευκολα ο καθένας μας. Καλά μας κάνει κατα εμέ.

3ον) Πρέπει όλοι να υποστηρίζουμε το δίκιο μας και κάποιες φορές να φτάνουμε στα "άκρα" μπάς και δούμε καλό ποτέ. π.χ. ο καφές είναι ο ποιο ακριβώς στην ευρωπαϊκή ένωση και ο βασικός μισθός ο πιο χαμηλός.

4ον) Να γίνουμε μετανάστες για να έχουε ελπίδες παρακάτω να ζούμε σαν άνθρωποι όσο αυτό είναι εφικτό.

Υ.Γ.: Το ξέρω ότι πολλά απο αυτά που λέω είναι άσχετα επι του θέματος αλλά ήμαρτον έχουν καταντήσει την όμορφη Ελλάδα μην πώ τι...Κρίμα και άδικο επειδή θέλουν κάποιοι ΜΟΝΟ να τα πέρνουν...

Δημοσ.

Το ότι θα τους τρέξω είναι σίγουρο. Αύριο θα έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου.

Θα πάρω τηλέφωνο σε Armado και Cosmote να δω που μπορώ να πάω το τηλέφωνο ώστε να το ελέγξουν και αυτοί.

Εγώ μπορεί να μην κερδίσω τίποτα από όλη την ιστορία αλλά ο Γερμανός σίγουρα θα χάσει πελάτες.

Άσχετο. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω Λονδίνο για δουλειά.

Αν πάω σε κάποιο applestore λέτε να βγάλω άκρη εκεί;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για AppleStore αλλά πιστεύω θα βρείς άκρη. Και μιάς και πάς και Αγγλία δεν χάνεις τίποτα να πάς και να ρωτήσεις. Καλή αρχή!

Δημοσ.

Εγω ξερω πως η Apple δεν επισκευαζει iPhones. Στα αντικαθιστα με καινουργιο.

Ο Γερμανος που εχεις το προβλημα, ειναι ιδιοκτητο του Γερμανου ή franchise?

Δημοσ.

το τηλέφωνο πήγε στα κεντρικά του Γερμανού και αυτοί το έβγαλαν εκτός εγγύησης !!

Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα σας ανεβάσω φωτογραφίες της κατάστασης του κινητού. Άμα δει κάποιος ραγίσματα κτλ που αναφέρουν οι π@π@ρες του Γερμανού, του χαρίζω το τηλέφωνο.

Νευρίασα πάλι μεσημεριάτικα....

Δημοσ.

Απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα παραπανω.

Επισης καλεσε στο official apple line 0080044145417 ή δωρεαν ή χρεωση μιας αστικης μοναδας και πες τους το serial number να σου πουν αν ειναι εντος ή εκτος εγγυησης.

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω εάν το κατάστημα είναι ιδιόκτητο του Γερμανού ή franchise. (έχω την εντύπωση ότι είναι franchise)

Έχω πάρει στο 0080044145417 και μου είπανε ότι δεν μπορούνε να κάνουν κάτι αφού δεν αναλαμβάνουν αυτοί το service των iPhone.

Από εδώ https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do μου λέει ότι κινητό έχει εγγύηση μέχρι 8-9-2010

post-43410-129063065082_thumb.jpg

Δημοσ.

Απατεωνες τα franchise (με εξαιρεση παντα καποιους) κοιτανε πως να μην χασουν λεφτα....

Πες τους να καλεσουν αυτοι τοτε το 0080044145417 να τους πει η ιδια η Apple οτι το κινητο σου ειναι εντος εγγυησης.

Ελπιζω να σου πανε ολα καλα και ΜΗΝ δεχτεις επισκευασμενο. Να απαιτησεις καινουργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...