disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μπας και αυτο σου συμβαινει οταν παιζεις farmville στο facebook ή παρομοια flash games; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vas77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 name of display: :0.0display: :0 screen: 0 direct rendering: Yes server glx vendor string: SGI server glx version string: 1.2 server glx extensions: GLX_ARB_multisample, GLX_EXT_import_context, GLX_EXT_texture_from_pixmap, GLX_EXT_visual_info, GLX_EXT_visual_rating, GLX_MESA_copy_sub_buffer, GLX_OML_swap_method, GLX_SGI_swap_control, GLX_SGIS_multisample, GLX_SGIX_fbconfig, GLX_SGIX_visual_select_group Παρόλο που η κάρτα σου υποστηρίζει direct rendering (δηλαδή 3D γραφικά), το πρόγραμμα glxgears έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα. 1856 frames in 5.0 seconds 2161 frames in 5.0 seconds 2157 frames in 5.0 seconds 1928 frames in 5.0 seconds 2163 frames in 5.0 seconds 1999 frames in 5.0 seconds 2333 frames in 5.0 seconds 2085 frames in 5.0 seconds 2019 frames in 5.0 seconds 2047 frames in 5.0 seconds Αυτό είναι το πρόβλημά σου!! Δοκίμασε να αναβαθμίσεις το driver της κάρτας γραφικών ή ακόμη και να τον αλλάξεις. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα η κάρτα σου να μην υποστηρίζει 3D γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό είναι το πρόβλημά σου!! Δοκίμασε να αναβαθμίσεις το driver της κάρτας γραφικών ή ακόμη και να τον αλλάξεις. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα η κάρτα σου να μην υποστηρίζει 3D γραφικά. Και πως ακριβως γινετε αυτο σε περιβαλον ubuntu?ειναι οπως στα windows? ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- μπας και αυτο σου συμβαινει οταν παιζεις farmville στο facebook ή παρομοια flash games; Αυτο γινετε τις περισσοτερες φορες οταν κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα.π.χ. ειμαι στο farmville ,κατεβαζει ο rapidshare,βλεπω ταινια στο vlc.Θα μου πεις ε τοτε λογικο ειναι.απλα μου κανει εντιπωση γιατι ακομα και τα βιστα ωρες ωρες τοσο πολυ δεν κολαγανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vas77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και πως ακριβως γινετε αυτο σε περιβαλον ubuntu?ειναι οπως στα windows? ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- Αυτο γινετε τις περισσοτερες φορες οταν κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα.π.χ. ειμαι στο farmville ,κατεβαζει ο rapidshare,βλεπω ταινια στο vlc.Θα μου πεις ε τοτε λογικο ειναι.απλα μου κανει εντιπωση γιατι ακομα και τα βιστα ωρες ωρες τοσο πολυ δεν κολαγανε. Δεν είμαι ειδικός του ubuntu. Ξέρω ότι στο KDE τρέχεις το πρόγραμμα adept. Νομίζω στο gnome είναι το synaptic .... Τρέξε αυτό το πρόγραμμα, και δοκίμασε να κάνεις update το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Το προεπιλεγμενο προγραμμα στο kubuntu σημερα για αυτη τη δουλεια (= frontend του apt) ειναι το kpackagekit. Καμια σχεση με το synaptic που ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τα ομοια του. Αν μπορεις βαλε το synaptic και κανε οτι θες απο εκει. Τα παιχνιδια του facebook, ολα ανεξαιρετως, ειναι ο ορισμος της κακογραμμενης εφαρμογης σε flash, πιθανον γιατι αυτοι που τα φτιαχνουν ειναι απλως !@#$%^&* και δεν καθονται να φτιαξουν κατι σωστα, απλα το φτιαχνουν να παιζει. Αν στο παραπανω προσθεσεις και το χαλι που εχει το ιδιο το flash απο μονο του, καταλαβαινεις οτι δεν θελει και πολυ για να σου στειλει την χρηση της cpu και της μνημης στο τερμα*. Αν σε ολα αυτα προσθεσεις και την χρηση της java, αν χρησιμοποιεις jdownloader δηλαδη, τοτε εχεις σιγουρα καταναλωσει ολη την διαθεσημη μνημη και επεξεργαστικη ισχυ που εχει το λαπτοπ σου. * Ενδεικτικα αναφερω οτι μεσα σε 5 λεπτα ενασχολησης με ενα απο τα πολλα παιχνιδια του fb, η χρηση του επεξεργαστη σπανια πεφτει κατω απο το 60% και στους 2 πυρηνες, αρα ζεσταινεται πιο πολυ, ακομα και αν δεν κανεις τιποτα και απλα περιμενεις. Αντιθετα, σε αλλο ελληνικο site με παιχνιδια, φτιαγμενο εξ' ολοκληρου σε flash (!!!), ζητημα ειναι να φτανει το 30%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και πως ακριβως γινετε αυτο σε περιβαλον ubuntu?ειναι οπως στα windows? ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- Αυτο γινετε τις περισσοτερες φορες οταν κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα.π.χ. ειμαι στο farmville ,κατεβαζει ο rapidshare,βλεπω ταινια στο vlc.Θα μου πεις ε τοτε λογικο ειναι.απλα μου κανει εντιπωση γιατι ακομα και τα βιστα ωρες ωρες τοσο πολυ δεν κολαγανε. εχει απλα να κανει με αυτο που εκανες ουτε με vista svista, ubuntu bubuntu (πλεον δεν ειναι καν αστειο οταν λεγεται ειδικα εδω). Πιο πολυ θεμα browser θα σου ελεγα. Μια φορα που επαιζε καποιος στον explorer farmville για πολυ ωρα γυρισα να δω ποση μνημη τρωει και ειχε φτασει τα 600MB με ενα tab μονο. Αρα προσοχη με το flash και το farmville Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ αυτό προτείνω τόση ώρα. Αν δεις το σύστημα ότι σου lagarei απλά άνοιξε τον task manager της διανομής και δες ποιό πρόγραμμα σου τρώει πόρους. Και για μένα ο βασικός ύποπτος είναι ο broswer μαζί με τον flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ αυτό προτείνω τόση ώρα. Αν δεις το σύστημα ότι σου lagarei απλά άνοιξε τον task manager της διανομής και δες ποιό πρόγραμμα σου τρώει πόρους. Και για μένα ο βασικός ύποπτος είναι ο broswer μαζί με τον flash. Ενοειται φιλε μου οτι αυτο που μου λες θα το δοκιμασω,απλα ως δια μαγειας απο την ωρα που ποσταρα το θεμα δεν μου εχει ξανα λαγκαρει το συστημα.Απλα θελω να ξανα πω για ακομα μια φορα ,οτι λογικο ειναι οταν κανεις πολλα πραγματα στον υπολογιστη να λαγκαρει λιγο,αυτο ομως που μου εκανε εντιπωση και για αυτο ποσταρα,ειναι οτι τα ιδια εκανα και με τα βιστα και τοσο πολυ δεν λαγκαρε. Οπως και να εχει σας ευχαριστω ολους παρα πολυ που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου. Υ.Γ. Τους μεγαλυτερους πορους απο οτι ειδα τους τρωει ο μοζιλα,vlc,gnome-system-monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πάνω από 30-40% αν ναι τότε υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πάνω από 30-40% αν ναι τότε υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα. Για λοιτα και πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Το flash είναι για κλάματα σε linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 firefox 78% + 580mb μνήμη Oo μάλλον το flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 firefox 78% + 580mb μνήμη Oo μάλλον το flash. Και η λυση ποια μπορει να ειναι? να μην ξαναχρησιμοποιησω μοζιλα η να κανω κατι με το φλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Να βαλεις flashblock αν δεν εχεις ηδη. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.Το εγκατεστησα το flashblock και θα δουμε αν θα υπαρξει καμια βελτιωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.