Προς το περιεχόμενο

Αγορα SSD

giokspy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το αποφάσισα κι εγώ θα πάω να τα σκάσω, ούτως ή άλλως πάω για δίσκο οπότε θα πάω για ssd

είμαι ανάμεσα σε ocz vertex 120GB και intel postville 80gb με κλίση προς τον πρώτο για λόγους χωρητικότητας και γιατί μια άποψη λέει πως στην πράξη μάλλον δείχνει μεγαλύτερη ταχύτητα και εγώ έτσι πιστεύω από όσα έχω διαβάσει

αλλά θέλω και την άποψή σας, εμπειρίες σε θέματα διαχείρισης μεταξύ ocz, intel κλπ

επίσης ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι που θέλω να βαλω xp x64 - θα συναντήσω αξεπέραστα προβλήματα?

Δημοσ.
...επίσης ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι που θέλω να βαλω xp x64 - θα συναντήσω αξεπέραστα προβλήματα?

edit:

...επίσης ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι που σκοπεύω να βαλω xp x64 - θα συναντήσω αξεπέραστα προβλήματα?

................

Δημοσ.

Τον πήρα τελικά. Είναι πιο γρήγορος όντος από Raid0, ανοίγουν μπάμ τα windows7 όταν πατήσεις στον χρήστη να μπεί μπαίνει μπάμ επιφάνεια εργασείας, κατέβασα το firmware update και intel tolbox. Τον δίσκο τον έχω σε controller Asus sata3-usb3, έκανα F/W update πέρασα Λειτουργικό μετά από format disk και εγκατέστησα toolbox αλλά δεν με αφήνει να κάνω ενέργειες από το πρόγραμα για τον δίσκο ssd. Στην περίπτωση αυτή τι να κάνω? Πώς να καθαρίζω τον δίσκο από άχρηστες εγραφές, κάτι τέτοιο άκουσα, ισχυεί?

Μου γράφει error connecting to drive. Είναι επειδή τον έχω σε marvel controller ASUS sata3-usb3 και δεν δουλεύει το πρόγραμμα?

Αλλιώ τι να κάνω? Υπάρχει κάτι άλλο να διαχειριστώ τον δίσκο?

Δημοσ.

^^ μήπως δεν γράφω κάτι καλά? ε αυτό ρωτάω ρε παιδιά ποιο πρόβλημα θα έχω σε ssd δίσκο με xp x64? anyway υπάρχει δυσκολία, ευχαριστώ για τη.. βοήθεια

Δημοσ.

ξερει κανεις αν χρειαζονται τα αρχεια απο τον παρακατω φακελο? ειναι μαλλον απο το office 2007 και τα διεγραψα για εξοικονομιση χωρου στον 40αρη ssd. και το word απ οτι ειδα δουλευει κανονικα

97139373.jpg

Δημοσ.

μπορει καποιος με intel X25-M 80Gb να ποσταρει αποτελεσματα απο crystal disk mark, HD Tune η Everest disk benchmark για να τα συγκρινω με το X25-V?

ahci2.jpg

new2s.jpg

hdtunebenchmarkintelssd.png

67863161.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...