anax111 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Όπως γράφω χρησιμοποιώ δίσκους των 160gb. Τι γίνεται με τους μικρότερους δεν ξέρω. Θα κάνω firmaware update και θα το ξανακοιτάξω.
oneofthem Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μην το ξεχάσεις φαίνεται ενδιαφέρον αυτό που λες να το ψάξεις
EddieObscurant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Με 80 αρη και γω δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο είδα αυτό . Ο ssd είναι στο 100% ωστόσο όπως βλέπετε η ταχύτητα πέφτει κάθε τοσο απο το 80mb/s στα 0. Δεν φταίει ο άλλος δισκος απο τον οποιο γίνεται η αντιγραφή καθώς έχει πολύ μεγαλύτερο read και δεν ξεπερνάει η χρήση του το 60%. Το σύστημα ήταν σε idle κατα τη διάρκεια της αντιγραφής και αντέγραψα μια ταινία 7γίγα. Εχει κανείς άλλος παρόμοια αποτελέσματα?
giorgos th. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, έθεσα μία κάπως υπερβολική περίπτωση, αλλά και πάλι τα 40Mb/s ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους μου φαίνονται πολύ λίγα. Δηλαδή ~στις ταχύτητες ενός γρήγορου usb flash... μην κοιτας τα read/write μονο... το σημαντικοτερο για συμπεριφορα/αποκρισιμοτητα του λειτουργικου ειναι τα iops στα 4Κ... εκει ο Intel πολυ απλα δεν υπαρχει...πολυ μπροστα...
giokspy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αρα να μη σκεφτομαι τον apacer http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345496&u=APACER-A7202-64GB-A7-TURBO-SSD
giorgos th. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αφου πλησιαζεις τα 200€ πας σε postville...
antonl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Όπως γράφω χρησιμοποιώ δίσκους των 160gb. Τι γίνεται με τους μικρότερους δεν ξέρω. Θα κάνω firmaware update και θα το ξανακοιτάξω. Επειδή ανέφερες intel x25 το ανέφερα. Αυτό το όνομα έχουν κι άλλοι postville εκτός απ τους 160άρηδες. Με 80 αρη και γω δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο είδα αυτό . Ο ssd είναι στο 100% ωστόσο όπως βλέπετε η ταχύτητα πέφτει κάθε τοσο απο το 80mb/s στα 0. Δεν φταίει ο άλλος δισκος απο τον οποιο γίνεται η αντιγραφή καθώς έχει πολύ μεγαλύτερο read και δεν ξεπερνάει η χρήση του το 60%. Το σύστημα ήταν σε idle κατα τη διάρκεια της αντιγραφής και αντέγραψα μια ταινία 7γίγα. Εχει κανείς άλλος παρόμοια αποτελέσματα? Αν δεν κάνω λάθος, είναι γνωστό πως η απόδοση των SSD πέφτει όταν μειώνεται αρκετά ο ελεύθερος χώρος. αρα να μη σκεφτομαι τον apacer http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345496&u=APACER-A7202-64GB-A7-TURBO-SSD Όχι, εκτός κι αν τουλάχιστον βεβαιωθείς ότι υποστηρίζει trim. Αυτόν μου φέραν αρχικά και τον άλλαξα για τον postville για τον λόγο που προανέφερα.
giokspy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αφου πλησιαζεις τα 200€ πας σε postville... Ελεγα κατι οικονομικο ,αρα παω στην αρχικη επολογη τον 40αρη x25v
Razor-manolis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου.. το read στους SSD πόσο μας νοιάζει? και ανάμεσα σε αυτούς τους δύο:Intel Postville 160GB, OCZ Vertex Turbo Series 120GB ποιόν θα διαλέγαμε;
million_voices Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 καντε υπομονη,ειναι νωρις ακομα για ssd τελος του χρονου θα ειναι καλα για early adaptors σε 2 χρονια θα ειναι οκ για ολους πιστευω
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Υπομονή my ass τελικά, τσίμπησα τον 30άρη Vertex από τον Πανούλη, λουκούμι!
giorgos th. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου.. το read στους SSD πόσο μας νοιάζει? και ανάμεσα σε αυτούς τους δύο:Intel Postville 160GB, OCZ Vertex Turbo Series 120GB ποιόν θα διαλέγαμε; postville...
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Για κάποιον σπάταλο, δεν χρειάζεται υπομονή. Τα κέρδη είναι ορατά, αισθητά και το μόνο πρόβλημα που απομένει είναι τα χρήματα. Η απόκριση του συστήματος είναι αρκετά ανώτερη, δεν είναι σαν να έχεις άλλον υπολογιστή, αλλά το καταλαβαίνεις ότι πάει καλά. Πολυπύρηνος, μπόλικη RAM και SSD. Τελικά, μετά από τόσες δεκαετίες, έχουμε ένα σύστημα που δεν σε κουράζει να ασχολείσαι μαζί του. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
oneofthem Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά, μετά από τόσες δεκαετίες, έχουμε ένα σύστημα που δεν σε κουράζει να ασχολείσαι μαζί του.αυτό είναι όλο το νόημα φτάνουν οι επιδόσεις που μας χρωστάνε χρόνια και στην desktop αγορά επιτέλους
million_voices Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Υπομονή my ass τελικά, τσίμπησα τον 30άρη Vertex από τον Πανούλη, λουκούμι! οοοοοοοου windows 7 + φουλ εξτρα εγκατασταση notepad και paint παρακαλω καλοριζικος μαν για πες εντυπωσεις,οχι benches και μλκες,real life
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.